Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wirginia mega gratulacje , duzo sil dla Was I zdrowka :*
Ja musze sie Wam wyzalic...chodzi o karmienie piersia. Chyba szybko zamkne ten temat... jest ciezko mala od szpitala bardzo nerwowa nie radzi sobie z lapaniem piersi duzo placze a jak juz zalapie I pije to dlugo I spi nie daje mi znaku kiedy sie najadla ,robi sobie smoka za cyckawiem ,ze to przejsciowe ,ze duzo spi ,bo ma zoltaczke I poki co wybudzam zeby pila I szybciej doszla do siebie dla mnoe to tez plus macica sie fajnie obkurcza itd ale dobija mnie to ze ona taka nerwowa raz z nakladka zlapie raz jej nie chce I bez niej zalapie I taka zabawa . Z synem bylo o tyle latwiej ,ze on pil te 15min po czym wypluwal piers I zasypial sobie przebralam go ululalam I spal a teraz ehh
. Aktualnie walczymy z nawalem poki co jakos idzie ale kazde przystawianie to okolo 10min placzu I nerwowki zanim zassie juz na dobre. Najchetniej rzucilabym tym karmieniem juz w kat. Moze to chamskie z mojej strony ale tez I z wygody. Ja chce byc szczesliwa chce zeby mala sie najadla I poszla spac albo czuwala wesola a nie sie z nia silowac
mam tez synka w domu martwie sie o niego chce mu poswiecic czas ale nie potrafie ,bo ciagle walcze z mala...czuje sie fatalnie ale nie chce karmic. Maks dwa tygodnie nawet jesli sie poprawi I nagle zacznie pic fajnie..nie chce
pamietam jak to bylo z synkiem tak zawziecie walczylam I co ciagle plakalam ,bo zamiast lepiej bylo gorzej ale wytrwalam 6 miesiecy ale ile nerwow stracilam a moglam wykorzystac to na piekne chwile z synkiem
Wybaczcie za nudne zale myslacej o sobie zlej matki
Mala ssala twarda piers chyba z 30min a I tak calej nie oproznila mozna glaskac kilac wolac ehh . Wierzcie mam ochote isc po butle zrobic I isc spac mala szczesliwa ja szczesliwa... ale musze powalczyc ,bo chce ten nawal zlikwidowac I sobie I jej pomoc w dojsciu do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 01:15
-
MlodaDamo nie jestes zla mama. Dlugo udalo Ci sie synka karmic dasz rade i teraz. Sprobuj dac cyca w innej pozycji. U mnie tak odpadal od jednej piersi, a z pod pachy ssie dluzo dluzej. Jak juz nie masz sily to daj butle i bedziesz miala czas dla siebie czy synka a nie rezygnuj calkiemSyn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
nick nieaktualny