Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zxc czemu Ty tej muzyki nie wzięłaś???
No tak jeszcze wody mogą odejść... Ale ja już uprzedziłam męża że cały listopad może pracować ile chce bo u mnie będzie rodzone nie prędkoa u Ciebie już kolejny dzień... Może za parę godzin coś ustalą....
Ciekawe jak WirginiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 04:12
-
nick nieaktualnyLena nie nastawiam się. 39 +5 to nie tak dużo. Kobiety rodzą samoistnie 1,5 tygodnia po terminie. Może na badaniu się dowiem prędzej. Bo obchód o 9... o 6 przyjdzie położna i sprawdzi czy dziecko żyje. Będzie ktg i fotel jeszcze
boję się porodu 2w1... Pani obok mnie rodziła 3500 i 4600 To mowi, że ogromna różnica. Teraz ma 4100 i optymistycznie nastawiona.
Jakoś tak nie umiem muzyki słuchać; ) może to brzmi dziwnie. Ale tylko w samochodzie słucham.
Znów dzidzia się drzew dzień odespie. Narzekalam, że sama jestem. A teraz mam towarzystwo i też narzekam. W nocy każda oddycha po swojemu.
Lena korzystaj ze snu -
Zxc ja za dużo nie skorzystam... Budzę się i już po wszystkim. Nie mam jak zasnąć potem. A dziś znowu się dusiłam w nocy. Obudziłam się i myślałam że się uduszę. Tak mam tylko kiedy śpię na prawym boku... Wczoraj lekarz zapytał czy mam jednostronny niedowład na twarzy a ja mówię że miesiąc temu miałam wypadek i stłuczenie na policzku i dalej mnie to boli. Ale tym się chyba później zajmę. Pewnie przez ciążę tak jest.
-
nick nieaktualny
-
Zrezygnował z nocek narazie. Mój mi kołdrę zabiera
mamy teraz tyle na głowie że szok. Poród, kredyt, problemy finansowe i to wszystko... Ciągle jakieś kłody pod nogi żeby mieć swoje mieszkanie. Okazuje się że potrzebujemy trochę większego wkładu własnego i teraz się zastanawiamy skąd wziąć ten brakujący... Mamy nadzieję że się uda bo szkoda by było.
Moja Olcia jak zawsze śpi tak od 4 rano. Czasem przeciągnie do 7. Tak jest od jakiś chyba dwóch miesięcy.
Teraz się wypina słodkoa Twoja jak tam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie Dziewczyny. ja miałam wczoraj sen, ze miałam skurcz i nawet już parłam przez sen............obudzilam sie i rzeczywiscie stwierdziłam,ze jestem cała spięta...., co za schizyyyyyy.......
a w niedziele na ktg miałam skurcze co najwyzej 20%, polozna mowiła, ze to norma normalna, dla nierodzącej.....czyli u mnie cicho sza.
zabieram sie za babeczki waniliowe......Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:50
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Witam wszystkie kobietki. Melduję, ze 04.11.2016 przyszla na swiat nasza coreczka Kornelia. Waga 3030 i 51cm wzrostu. Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia
zxc, maggda, aphrodita, manda21, olkaaa, małamama, Lena19938, tomania2806, Scorpiolenka, RinaC, gama, Wirginia lubią tę wiadomość
-
Ależ mnie tu nie było ! A już tyle rozpakowanych
Gratuluję dziewczyny !
My termin na 20.11 ale lekarz powiedział, że fajnie by było jakbym do 18.11 urodziła... wieć czekamyTym bardziej, że pyza w 37/38 ważyła już 3900... ah ta cukrzyca , jestem ciekawa jak ja urodzę taką kluchę hehe
zxc lubi tę wiadomość