X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neo gratulacje ;)

Lena- nie wiadomo kiedy sie zacznie ;) dużo kobiet nie ma skurczy przed. A tu nagle się zaczęło. Przyjdzie czas :)

Sama ciekawa jestem jakie jutro będą skurcze.

Neo84, Lena19938 lubią tę wiadomość

• manda21 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scorpiolenka nie jestes sama ;-)

Syn 10.2016
    Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
    ckai9jcgluuotmoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fest się wyspie... kobiecie wody odeszły z sali na przeciwko. Nie dla mnie szpital. Noworodki słychać jak się dra. Jakaś parszywa noc. A jedna słychać jak rodzi i psze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 03:02

• manda21 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc stopery do uszu by sie przydaly :p

Syn 10.2016
    Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
    ckai9jcgluuotmoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I łóżko z domu ;) ...

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 04:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc czemu Ty tej muzyki nie wzięłaś???
    No tak jeszcze wody mogą odejść... Ale ja już uprzedziłam męża że cały listopad może pracować ile chce bo u mnie będzie rodzone nie prędko ;-) a u Ciebie już kolejny dzień... Może za parę godzin coś ustalą....
    Ciekawe jak Wirginia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 04:12

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena nie nastawiam się. 39 +5 to nie tak dużo. Kobiety rodzą samoistnie 1,5 tygodnia po terminie. Może na badaniu się dowiem prędzej. Bo obchód o 9... o 6 przyjdzie położna i sprawdzi czy dziecko żyje. Będzie ktg i fotel jeszcze ;) boję się porodu 2w1... Pani obok mnie rodziła 3500 i 4600 To mowi, że ogromna różnica. Teraz ma 4100 i optymistycznie nastawiona.
    Jakoś tak nie umiem muzyki słuchać; ) może to brzmi dziwnie. Ale tylko w samochodzie słucham.
    Znów dzidzia się drze ;) w dzień odespie. Narzekalam, że sama jestem. A teraz mam towarzystwo i też narzekam. W nocy każda oddycha po swojemu.

Lena korzystaj ze snu ;)

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc ja za dużo nie skorzystam... Budzę się i już po wszystkim. Nie mam jak zasnąć potem. A dziś znowu się dusiłam w nocy. Obudziłam się i myślałam że się uduszę. Tak mam tylko kiedy śpię na prawym boku... Wczoraj lekarz zapytał czy mam jednostronny niedowład na twarzy a ja mówię że miesiąc temu miałam wypadek i stłuczenie na policzku i dalej mnie to boli. Ale tym się chyba później zajmę. Pewnie przez ciążę tak jest.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena- a Twój mąż noce spędza z Wami czy delegacja ? My bez siebie nie potrafimy się wyspać

Jeszcze trochę i nowy dzień ;)

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrezygnował z nocek narazie. Mój mi kołdrę zabiera ;-) mamy teraz tyle na głowie że szok. Poród, kredyt, problemy finansowe i to wszystko... Ciągle jakieś kłody pod nogi żeby mieć swoje mieszkanie. Okazuje się że potrzebujemy trochę większego wkładu własnego i teraz się zastanawiamy skąd wziąć ten brakujący... Mamy nadzieję że się uda bo szkoda by było.
    Moja Olcia jak zawsze śpi tak od 4 rano. Czasem przeciągnie do 7. Tak jest od jakiś chyba dwóch miesięcy.
    Teraz się wypina słodko :-) a Twoja jak tam?

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ktg :) zobaczymy co wyjdzie. Młoda spokojna jest jak się przyzwyczai do głosu obcych. Inaczej szleje

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może uda się naturalnie dzisiaj. Zapowiedź jest dobra

Lena19938, Scorpiolenka lubią tę wiadomość

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dzisiaj dziewczyny!!!

Ja już całkiem spakowana. Tapety mąż nie przykleił. Może dzisiaj uda mi się go zagonic.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po skurczach przez godzinę ponad 99% założyli mi cewnik. Ktg 2,5 h. Zobaczyny

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia laski :) Ja np nie mogę spać na prawym boku bo momentalnie zgaga... ale jeszcze troszkę ;) najlepiej mi się śpi jak mąż idzie do pracy i łóżko i kołdra caaaałe moje :D

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Dziewczyny. ja miałam wczoraj sen, ze miałam skurcz i nawet już parłam przez sen............obudzilam sie i rzeczywiscie stwierdziłam,ze jestem cała spięta...., co za schizyyyyyy.......

a w niedziele na ktg miałam skurcze co najwyzej 20%, polozna mowiła, ze to norma normalna, dla nierodzącej.....:) czyli u mnie cicho sza.
    zabieram sie za babeczki waniliowe......:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:50

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • pati85 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki. Melduję, ze 04.11.2016 przyszla na swiat nasza coreczka Kornelia. Waga 3030 i 51cm wzrostu. Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia

zxc, maggda, aphrodita, manda21, olkaaa, małamama, Lena19938, tomania2806, Scorpiolenka, RinaC, gama, Wirginia lubią tę wiadomość

4c3tpc0zeu5it3zr.png

• olkaaa Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mnie tu nie było ! A już tyle rozpakowanych :) Gratuluję dziewczyny !

My termin na 20.11 ale lekarz powiedział, że fajnie by było jakbym do 18.11 urodziła... wieć czekamy :) Tym bardziej, że pyza w 37/38 ważyła już 3900... ah ta cukrzyca , jestem ciekawa jak ja urodzę taką kluchę hehe :D

zxc lubi tę wiadomość

w57vpc0zbvyrf7zi.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowej mamusi!!!

Wirginia czekamy na informacje :)

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati gratulujemy :-) no i znowu dziewczyna!

Zxc trzymaj się dzielnie :-*

Wirginia odezwij się! :-)

zxc lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ