Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie jest zakaz odwiedzin... Sama siedzę w pokoju i dlatego mi się nudzi. Mój na IP słyszał ktg. Na takim starym sprzęcie, ze az mowil, że wszystko się trzeszczalo;) zobaczymy co powiedzą, jak z dwa dni będą mnie trzymac to wyśle mojego po komputer
Lena- ostatni tydzien zgaga moja przyjaciółka;) u mnie byl przestój w aktywności. Teraz znow aktywnie. Moja też wygniecona. Gdzie w takim małym brzuszku taki duży dziec
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Zxc a masz muzykę i słuchawki? Ja na pewno się zaopatrze w takiej sytuacji. U mnie na oddziale jest Wi-Fi to nie byłoby nudy...
Olcia się rusza jakoś ale wydaje mi się że warto skontaktować jej stan. U mnie jest 38+2 tc.a moja dziewczynka leniwa? Poza tym czy ktg w ogóle zapisze jakikolwiek skurcz -
nick nieaktualnyJakoś nie pomyślałam o ipodzie. Nastawiam się psychicznie, że jutro rodze
zobaczyny co powiedza na obchodzie. U mnie szpital jest ogólnie super. Jeden z lepszych w regionie, położnictwo, kardiologia. Ale wifi nie ma, telewizora też nie.
U mnie w 38 byly skurcze na ktg. A pozniej ucichlo wszystko. -
Ja tylko net w telefonie bo nie chce mi się biegać i prosić o jakieś hasło do Wi-Fi
to tu chociaż mamy odwiedziny co chwilę ktoś się przewija przez sale
Noo już coraz ciaśniej dzidziusiom
Ale wieczność czekam na anestezjologa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:09
-
nick nieaktualnyU nas jest remont oddziału noworodków i leżą blisko. Słychać inkubatory i płaczą sobie dzieci. Po nowym roku wróci do normy
w sumie lepiej dla kobiet po porodzie jak nie ma tabunu ludzi. Można z golymi cyckami leżeć. Niech sobie rosną wczeaniaczki. Ale pierwsze co jak weszłam na oddział z porodowki zabierali dzidziusia.
-
nick nieaktualny
-
zxc wrote:W sumie wirginia o czym będziesz rozmawiac z anastezjologiem?
Miałam raz narkoze i nie rozmawiałam z nim, bo bylo to na SOR. Dla mnie czlowiek duch w szpitalu; ) nigdy go nie ma.
Juz była bardzo fajna pani drwywiad robiła bo będę miala znieczulenie podpajęczynówkowe. I pytałam jak to wygląda i będę leżeć do samego wieczora, głowy nie podnosić, mogę obracać się na boki i jak będzie zdrowa to Mała będzie przy mnie
nie wiem dokładnie o której wstanę o to będę pytać już po fakcie
-
nick nieaktualny
-
zxc wrote:U mnie nic... mam dalej siedzieć i czekac na cud...
Chyba chcą żeby dziecko 5 kg miało