X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc mój brzuch leży na moich udach.... Oli musi być bardzo ciasno bo mam takie wzdęcia że nie wyrabiam. Może dlatego Ola taka leniwa jest.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest zakaz odwiedzin... Sama siedzę w pokoju i dlatego mi się nudzi. Mój na IP słyszał ktg. Na takim starym sprzęcie, ze az mowil, że wszystko się trzeszczalo;) zobaczymy co powiedzą, jak z dwa dni będą mnie trzymac to wyśle mojego po komputer

Lena- ostatni tydzien zgaga moja przyjaciółka;) u mnie byl przestój w aktywności. Teraz znow aktywnie. Moja też wygniecona. Gdzie w takim małym brzuszku taki duży dziec :)

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania gratulacje :) Franuś fajny i dziubek robi od pierwszych chwil życia :)

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc a masz muzykę i słuchawki? Ja na pewno się zaopatrze w takiej sytuacji. U mnie na oddziale jest Wi-Fi to nie byłoby nudy...

Olcia się rusza jakoś ale wydaje mi się że warto skontaktować jej stan. U mnie jest 38+2 tc.a moja dziewczynka leniwa? Poza tym czy ktg w ogóle zapisze jakikolwiek skurcz ;-)

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie pomyślałam o ipodzie. Nastawiam się psychicznie, że jutro rodze ;) zobaczyny co powiedza na obchodzie. U mnie szpital jest ogólnie super. Jeden z lepszych w regionie, położnictwo, kardiologia. Ale wifi nie ma, telewizora też nie.

U mnie w 38 byly skurcze na ktg. A pozniej ucichlo wszystko.

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko net w telefonie bo nie chce mi się biegać i prosić o jakieś hasło do Wi-Fi :) to tu chociaż mamy odwiedziny co chwilę ktoś się przewija przez sale :) Noo już coraz ciaśniej dzidziusiom :)

Ale wieczność czekam na anestezjologa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:09

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest remont oddziału noworodków i leżą blisko. Słychać inkubatory i płaczą sobie dzieci. Po nowym roku wróci do normy ;) w sumie lepiej dla kobiet po porodzie jak nie ma tabunu ludzi. Można z golymi cyckami leżeć. Niech sobie rosną wczeaniaczki. Ale pierwsze co jak weszłam na oddział z porodowki zabierali dzidziusia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie wirginia o czym będziesz rozmawiac z anastezjologiem?
    Miałam raz narkoze i nie rozmawiałam z nim, bo bylo to na SOR. Dla mnie czlowiek duch w szpitalu; ) nigdy go nie ma.

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi jest ciężko w ciąży... Brzuch ciągnie jak nie wiem co. Do tego moja dziewczyna się prawie nie rusza... Znowu jestem labilna emocjonalnie.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jedziesz na to ktg??

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do jutra wytrzymacie, zxc duża ta Twoja dzidzia, na pewno dasz radę sn jak jesteś na to nastawiona psychicznie i pójdzie Ci sprawnie zobaczysz. Zazdroszczę Wam że wy już tuż tuż, a u mnie nie wiadomo kiedy się coś rozkręci.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zxc wrote:
    W sumie wirginia o czym będziesz rozmawiac z anastezjologiem?
    Miałam raz narkoze i nie rozmawiałam z nim, bo bylo to na SOR. Dla mnie czlowiek duch w szpitalu; ) nigdy go nie ma.

Juz była bardzo fajna pani dr :) wywiad robiła bo będę miala znieczulenie podpajęczynówkowe. I pytałam jak to wygląda i będę leżeć do samego wieczora, głowy nie podnosić, mogę obracać się na boki i jak będzie zdrowa to Mała będzie przy mnie :) nie wiem dokładnie o której wstanę o to będę pytać już po fakcie :)

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka jedź sprawdzić!

• maggda Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie takie prady od krzyza po posladki pachwiny az do nogi i dosc bolesne?

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggda ja miałam taki ból że nogą ruszyć nie mogłam ale przeszlo na szczęście. Tak się dzieje od ucisku na nerwy przy kręgosłupie i może promieniować nawet do stopy. Ja wogole nogi podnieść nie mogłam taki ból i nogą jakby bez sił. Coś jak rwa.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę. Niedługo będę w zs

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic... mam dalej siedzieć i czekac na cud...
    Chyba chcą żeby dziecko 5 kg miało

sandra80, małamama lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratki dla tych co już mają swoje słońca przy sobie i powodzenia tym co tak jak są jeszcze przed. Ja mam termin na 21 listopad:)

kataloza lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zxc wrote:
    U mnie nic... mam dalej siedzieć i czekac na cud...
    Chyba chcą żeby dziecko 5 kg miało
    Sorki chciałam zacytowac a polubiłam, też nie lubię czekać. Tym bardziej że Ty już po terminie :(

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc dobre, a nic nie wspomnieli o cc czy wywołaniu, czy chociaż o tym że dziecko spore?? Kurcze gdzie masz taki szpital??

ex2buay3pdd4m8hy.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ