X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc mój brzuch leży na moich udach.... Oli musi być bardzo ciasno bo mam takie wzdęcia że nie wyrabiam. Może dlatego Ola taka leniwa jest.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest zakaz odwiedzin... Sama siedzę w pokoju i dlatego mi się nudzi. Mój na IP słyszał ktg. Na takim starym sprzęcie, ze az mowil, że wszystko się trzeszczalo;) zobaczymy co powiedzą, jak z dwa dni będą mnie trzymac to wyśle mojego po komputer

Lena- ostatni tydzien zgaga moja przyjaciółka;) u mnie byl przestój w aktywności. Teraz znow aktywnie. Moja też wygniecona. Gdzie w takim małym brzuszku taki duży dziec :)

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania gratulacje :) Franuś fajny i dziubek robi od pierwszych chwil życia :)

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc a masz muzykę i słuchawki? Ja na pewno się zaopatrze w takiej sytuacji. U mnie na oddziale jest Wi-Fi to nie byłoby nudy...

Olcia się rusza jakoś ale wydaje mi się że warto skontaktować jej stan. U mnie jest 38+2 tc.a moja dziewczynka leniwa? Poza tym czy ktg w ogóle zapisze jakikolwiek skurcz ;-)

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie pomyślałam o ipodzie. Nastawiam się psychicznie, że jutro rodze ;) zobaczyny co powiedza na obchodzie. U mnie szpital jest ogólnie super. Jeden z lepszych w regionie, położnictwo, kardiologia. Ale wifi nie ma, telewizora też nie.

U mnie w 38 byly skurcze na ktg. A pozniej ucichlo wszystko.

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko net w telefonie bo nie chce mi się biegać i prosić o jakieś hasło do Wi-Fi :) to tu chociaż mamy odwiedziny co chwilę ktoś się przewija przez sale :) Noo już coraz ciaśniej dzidziusiom :)

Ale wieczność czekam na anestezjologa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:09

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest remont oddziału noworodków i leżą blisko. Słychać inkubatory i płaczą sobie dzieci. Po nowym roku wróci do normy ;) w sumie lepiej dla kobiet po porodzie jak nie ma tabunu ludzi. Można z golymi cyckami leżeć. Niech sobie rosną wczeaniaczki. Ale pierwsze co jak weszłam na oddział z porodowki zabierali dzidziusia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie wirginia o czym będziesz rozmawiac z anastezjologiem?
    Miałam raz narkoze i nie rozmawiałam z nim, bo bylo to na SOR. Dla mnie czlowiek duch w szpitalu; ) nigdy go nie ma.

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi jest ciężko w ciąży... Brzuch ciągnie jak nie wiem co. Do tego moja dziewczyna się prawie nie rusza... Znowu jestem labilna emocjonalnie.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jedziesz na to ktg??

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do jutra wytrzymacie, zxc duża ta Twoja dzidzia, na pewno dasz radę sn jak jesteś na to nastawiona psychicznie i pójdzie Ci sprawnie zobaczysz. Zazdroszczę Wam że wy już tuż tuż, a u mnie nie wiadomo kiedy się coś rozkręci.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zxc wrote:
    W sumie wirginia o czym będziesz rozmawiac z anastezjologiem?
    Miałam raz narkoze i nie rozmawiałam z nim, bo bylo to na SOR. Dla mnie czlowiek duch w szpitalu; ) nigdy go nie ma.

Juz była bardzo fajna pani dr :) wywiad robiła bo będę miala znieczulenie podpajęczynówkowe. I pytałam jak to wygląda i będę leżeć do samego wieczora, głowy nie podnosić, mogę obracać się na boki i jak będzie zdrowa to Mała będzie przy mnie :) nie wiem dokładnie o której wstanę o to będę pytać już po fakcie :)

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka jedź sprawdzić!

• maggda Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie takie prady od krzyza po posladki pachwiny az do nogi i dosc bolesne?

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggda ja miałam taki ból że nogą ruszyć nie mogłam ale przeszlo na szczęście. Tak się dzieje od ucisku na nerwy przy kręgosłupie i może promieniować nawet do stopy. Ja wogole nogi podnieść nie mogłam taki ból i nogą jakby bez sił. Coś jak rwa.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę. Niedługo będę w zs

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic... mam dalej siedzieć i czekac na cud...
    Chyba chcą żeby dziecko 5 kg miało

sandra80, małamama lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratki dla tych co już mają swoje słońca przy sobie i powodzenia tym co tak jak są jeszcze przed. Ja mam termin na 21 listopad:)

kataloza lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zxc wrote:
    U mnie nic... mam dalej siedzieć i czekac na cud...
    Chyba chcą żeby dziecko 5 kg miało
    Sorki chciałam zacytowac a polubiłam, też nie lubię czekać. Tym bardziej że Ty już po terminie :(

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc dobre, a nic nie wspomnieli o cc czy wywołaniu, czy chociaż o tym że dziecko spore?? Kurcze gdzie masz taki szpital??

ex2buay3pdd4m8hy.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ