Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wirginia trzymaj się dzielnie!!! Jutro już będziesz tulić swoje słonko
:-*
Moje Słonko tak niemrawe że najprawdopodobniej podjadę na to ktg wieczorem... Niby się coś pokręci ale nie tak jak zwykle. Boże tyle się teraz dzieje w naszym życiu że szok. Psychicznie nie daję rady...
Zxc cierpliwości kochana! Wszystko będzie dobrze :-*Wirginia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Franio jest już z nami
urodził się 31.10.2016r. przez CC miał 3000g i 52 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:45
Lena19938, aphrodita, xMadzik, maggda, zxc, Wirginia, manda21, cudek2, małamama, Scorpiolenka, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie wszystkie wiecie o aferze porodu na podłodze......
wyobraźcie sobie że tam rodzić miałam i to mój lekarz.......ale mam pecha.....na dodatek partnerowi znudziło się bycie tatusiem:-( qrde.......za tydzień rodzę a takie schody......usiąść i płakać......nie mam wózka który miał zakupić partner.....nie mam gdzie rodzić......
-
Lena spokojnie :* ja liczę że ma leniwy dzień jak czasem bywało
będzie oki ale jedź sprawdzić chociaż tetno
Katalizatory ja tam nic nie czytałam tylko tyle co Wy pisaliście. Ale powiem Wam ciezko tu na porodowce miejsc nie ma... I co zmieniasz lekarza? Jak to się znudziło? Nie ma innego szpitala w okolicy?Aga26 lubi tę wiadomość
-
Zxc zapomniałam że Ty też już na terminie cc, tyle się dzieje że już mi się wszystko miesza, ale oczywiście też trzymam kciuki żebyś szybciutko była po i wszystko było dobrze. :*
Kataloza to nie masz lekko ale się nie poddawaj za żadne skarby, musisz się uspokoić i odstresowywac dla swojej dzidzi. Wiem, że ciężko i pewnie sama bym się załamała w takiej chwili jeszcze do tego hormony robią swoje, ale z partnerem porozmawiaj na spokojnie na pewno kryzys minie. A co do lekarza i szpitala to może jakiś jest inny w pobliżu??zxc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie wszystkie świeżo upieczone i przyszłe Mamusie
Jestem dietetykiem i w ramach swojej pracy doktorskiej badam zależność między sposobem żywienia i stanem odżywienia mamy karmiącej, a składem produkowanego pokarmu. Badanie prowadzone jest w Warszawie w szpitalu przy ul. Madalińskiego, istnieje również możliwość dojazdu do domu mamy, jeżeli dojazd do szpitala byłby problemem :)Kryterium włączenia do badania jest maksymalnie 8 tydzień karmienia piersią.
Każda mama, która podda się badaniu otrzyma wyniki oceny sposobu żywienia, wyniki analizy składu ciała (m.in. zawartość tkanki tłuszczowej, wody)oraz wyniki analizy składu mleka. Będzie mogła również w dowolnym momencie skorzystać z porad dietetyka.
Wszystkie mamy, które chciałaby wziąć udział w badaniu zapraszam do kontaktu pod adresem: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie,
mgr ABDietetyk -
nick nieaktualny