X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia trzymaj się dzielnie!!! Jutro już będziesz tulić swoje słonko :-) :-*

Moje Słonko tak niemrawe że najprawdopodobniej podjadę na to ktg wieczorem... Niby się coś pokręci ale nie tak jak zwykle. Boże tyle się teraz dzieje w naszym życiu że szok. Psychicznie nie daję rady...

Zxc cierpliwości kochana! Wszystko będzie dobrze :-*

Wirginia lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Franio jest już z nami :) urodził się 31.10.2016r. przez CC miał 3000g i 52 cm <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:45

Lena19938, aphrodita, xMadzik, maggda, zxc, Wirginia, manda21, cudek2, małamama, Scorpiolenka, Paju lubią tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    Hej Franio jest już z nami :) urodził się 31.10.2016r. przez CC miał 3000g i 52 cm <3 <3 <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de0860d0d39c.jpg

Oj jaki cudak!!! Gratuluję!!! :-*

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania, gratulacje!! Słodki Franus.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aphrodita wrote:
    Wirginia wiesz już o której godzinie cc?

Jak będzie wszystko oki to rano :) ale dokładnie nie wiem i oni sami nie wiedzą :D

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja też tak myślę że co szpital to swoje zasady :) ale wszystko jest do przeżycia :) jak będę obolała to nawet dobrze że będę sama odespie coś :) ach jeszcze jedna nocka u już będziemy we dwie :D jestem nastawiona że tak będzie :D

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lena :* mam leżing na całego dzisiaj :) ale nuuda :D w domu by sie coś porobilo :)

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam masakrę w głowie. Jestem na wyjeździe i dopiero wieczorem będę mogła mieć ktg. Mam tylko nadzieję że wszystko jest z Olą w porządku.... Że po prostu jest leniwa

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wszystkie wiecie o aferze porodu na podłodze......:-( wyobraźcie sobie że tam rodzić miałam i to mój lekarz.......ale mam pecha.....na dodatek partnerowi znudziło się bycie tatusiem:-( qrde.......za tydzień rodzę a takie schody......usiąść i płakać......nie mam wózka który miał zakupić partner.....nie mam gdzie rodzić......

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza jak to znudziło mu się bycie tatusiem?
    A jakiś inny szpital? Coś w pobliżu?
    Qr\/a no!!!

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena spokojnie :* ja liczę że ma leniwy dzień jak czasem bywało :) będzie oki ale jedź sprawdzić chociaż tetno :)

Katalizatory ja tam nic nie czytałam tylko tyle co Wy pisaliście. Ale powiem Wam ciezko tu na porodowce miejsc nie ma... I co zmieniasz lekarza? Jak to się znudziło? Nie ma innego szpitala w okolicy?

Aga26 lubi tę wiadomość

• małamama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc zapomniałam że Ty też już na terminie cc, tyle się dzieje że już mi się wszystko miesza, ale oczywiście też trzymam kciuki żebyś szybciutko była po i wszystko było dobrze. :*

Kataloza to nie masz lekko ale się nie poddawaj za żadne skarby, musisz się uspokoić i odstresowywac dla swojej dzidzi. Wiem, że ciężko i pewnie sama bym się załamała w takiej chwili jeszcze do tego hormony robią swoje, ale z partnerem porozmawiaj na spokojnie na pewno kryzys minie. A co do lekarza i szpitala to może jakiś jest inny w pobliżu??

zxc lubi tę wiadomość

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza może teraz w tym szpitalu będą się cackac że wszystkimi pacjentakami bo są kontrolowani. No ale przykra sytuacja.
    Co do partnera to aż tak źle że nawet wózka nie kupi? Trzymaj się, oby się wszystko poukladalo jak należy.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz oglądałam że zwolniono wszystkie osoby które były w tym dniu na dyżurze... Kataloza może teraz będzie inaczej? No ale świadomość że w tym szpitalu zdarzyło się coś takiego by mnie chyba nie przekonała...

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 22:45

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc Ola naprawdę jest leniuchem ostatnio... Eh!

Mam nadzieję że szybko urodzisz a waga nie będzie taka duża ;-) Olcia by chętnie przyjęła od Twojej z 0,5 kg ;-)

zxc lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • agnieszka_dietetyk Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie wszystkie świeżo upieczone i przyszłe Mamusie :)

Jestem dietetykiem i w ramach swojej pracy doktorskiej badam zależność między sposobem żywienia i stanem odżywienia mamy karmiącej, a składem produkowanego pokarmu. Badanie prowadzone jest w Warszawie w szpitalu przy ul. Madalińskiego, istnieje również możliwość dojazdu do domu mamy, jeżeli dojazd do szpitala byłby problemem :)Kryterium włączenia do badania jest maksymalnie 8 tydzień karmienia piersią.

Każda mama, która podda się badaniu otrzyma wyniki oceny sposobu żywienia, wyniki analizy składu ciała (m.in. zawartość tkanki tłuszczowej, wody)oraz wyniki analizy składu mleka. Będzie mogła również w dowolnym momencie skorzystać z porad dietetyka.

Wszystkie mamy, które chciałaby wziąć udział w badaniu zapraszam do kontaktu pod adresem: [email protected]

Pozdrawiam serdecznie,
    mgr AB

Dietetyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nudy... Już kolacji doczekac się nie mogę ;)
    Lena- podobno jakie dziecko w brzuchu, to po wyjściu takie; )

Lena19938, Wirginia lubią tę wiadomość

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc tak? My dziś z Mężem pierwszy raz przeżyliśmy ktg i tak się wiercila i tyle skurczy że Mąż mówi że będzie nerwuska xD ale ten Jego uśmiech i radość ze już jutro zobaczy córkę!

Lena19938 lubi tę wiadomość

‹‹ 558 559 560 561 562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ