Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, gratulacje dla kolejnej mamusi
Musze się pochwalić, że trafił mi się wyjątkowy egzemplarzmałego musze budzić na karmienie bo jak zaśnie to nic go nie rusza. Prawie całą noc udało mi się przespać. Jutro kolo 13 nas wypisują.
Jedyne na co mogę narzekać to ból krocza, na szczęście po paracetamolu jest do wytrzymania...
Zxc może tez juz zaraz będziesz trzymać u boku maluszkaWirginia lubi tę wiadomość
-
Kas wspolczuje Ci dluzej.szpital.. Pilnuj sobie karmien, zeby sie szybko wydalila bilirunina i jak najszybciej wrociliscie do domku.
Podczytuje ale dopiero odpisuje mi mierzyli przy przyjeciu na patologie obwod brzucha i miednice.
Lena pisalas, ze jestes senna. Korzystaj poki mozeszmałamama lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Hej Hej ale tu szał
Ja byłam wczoraj u męża rodziny i stwierdziły babki, że na dniach urodzę o to to to nie
jeszcze troszkę
Na szczęście jestem już całkowicie spakowana i niech się dzieje
Gratulacje dla mamuś
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z każdym dniem bliżej, a te które macie dzidzie przy sobie zobaczycie ze będzie coraz lepie.
Lenka mój maluch już od początku 39 tyg. Zmieniła wogole i pory i intensywność ruchów. Też panikowalam, tak się dobijalam do brzucha żeby się tylko poruszyła, a ona jak na złość nic. Byłam na ktg u gina i po wizycie się tak rozkręciła, że lekarz spokojnie stwierdził że wszystko ok. A dla spokoju na drugi dzień też byłam na ktg i stwierdził że po prostu już ma mniej miejsca i się tak nie wierci często. U Ciebie też na pewno wszystko jest w porządku, nie ma co panikować za wczasu, ale sprawdzić możesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zxc spokojnie to tylko usg. Ja liczę że moja mała jest rzeczywiście większa. Że już teraz dobija do 3000. Choć pani dr zbadała też dno macicy i mniej więcej powiedziała że ponad 3000 g byłoby pod żebrami a ja mam sporo niżej. Może moja ciąża jest mlodsza???
zxc lubi tę wiadomość