Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
odnosnie brzuszkow, to tez czuje sie taka wzdeta na wieczor....
waga.... w ciazy przytyłam 22 kg ale nie było mocno widac.... po porodzie poleciało zaraz 10 kg, a przy karmieniu nastepne...
miło by było jakby teraz troszke zostało
dziewczyny, ja znowu nie mam objawow...nie mdli mnie ani nic
jedynie brzuch troche ciagnie i zmeczenie....
Paju, masz racje te dzieciaki kochane choc potrafia umeczyc.... mój jest strasznie zazdrosny o mnie jak mąż się do mnie przytula przychodzi do nas i okłada meza w końcu synuś mamusi broni
ogolnie nie mierzylam temperatury, wczoraj bylo mi goraco i mierze a tu 37-37,3....
bety juz nie robie bo sie tylko stresuje tym badaniem
sowka, ja mysle ze kilkoma apapami nie zaszkodzisz jakbys jadla garsciami- to tak
w ciazy dozwolone ok.1-2 filizanek kawy dziennie
ja zyje bez kawy..cisnienie mam 90/60 i dobrze mi z nim
Rudi odpoczywaj duzo, troche syfku jeszcze nikogo nie zabilo
eunice, ja mysle ze ta kreska na teście nigdy nie bedzie taka sama jak kreska kontrolna...a moze to po prostu zalezy od testu? moze nie ma co sie wkręcać i stresować niepotrzebnie....? wazne, ze sa dwie kreski
aa...poza tym w moczu jest inne stezenie bhcg niz we krwi, wiec moze dlatego....
jesli sporo pijesz, to bedzie to znikoma ilosc, bo mocz rozcieńczony....
jesli sie martwisz to lepiej zrob bhcg, a testy schowaj bo chyba na tym etapie już niewiele dadzą -
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie♡
Jestem po testowaniu piątkowym i są 2kreseczki. Wizytę mam zaplanowaną na 4.04. Mam synka 8letniego i niestety 2 poronienia za sobą; ( nie ukrywam że jestem w strachu ale robię co mogę. Mam hashimoto biorę euthyrox 75 acard luteine100 oraz pije preparat Inofem zawierający kwas foliowy.
Życzę nam wszystkim wyrwania tego trudnego a zarazem szczęśliwego czasu. Dodam że mam bóle podbrzusza takie kłócie lub rwanie. Dużo leżę i od razu poszłam na l4 ze wskazaniem po wcześniejszych złych doświadczeniach.Ellasi, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co?w pierwszej ciąży jakoś spokojniejsza byłam a teraz wszystkim się stresuje temperaturą bo skacze (w pierwszej wogole nic nie mierzyłam,nie badalam, nie obserwowałem)teraz wsłuchuje się we wszytko ehhh z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży tak samo się czułam ale i tak się nakręcac że może coś nie tak ,już nie mogę się doczekać USG w następnym tygodniu .Chcę w pl zrobić wszystkie badania i mam pytanie czy warto mi robić betę? No zrobię js tylko raz i nie będę miała odniesienia
-
nick nieaktualny
-
magda, kliknij na suwaczek ktorejs z nas....
wpisujesz swoje dane...i na dole wyswietla Ci link..kopiujesz go i wklejasz w belly w ustawienia- spolecznosc- podpis na forum
Karolka, ja tez tak mam...czuje sie jakbym pierwszy raz byla w ciazy...mega zestresowanamagdaa lubi tę wiadomość
-
magdaa wrote:Kochane jak ustawić suwaczki
magdaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie od wczoraj mdłości sa ale mniejsze już nie wymiotuje ale znowu zaczynam się martwić wtorkową wizyta dobrze że juz bliżej niz dalej nadal jestm senna zmeczona szybko sie mecze kawy zwykłej nie pije odkad zobaczyłam 2 kreski a nawet inka mi nie wchodzi
Co do seksy to nawet nie pamietam kiedy był ostatni raz chyba jakos w lutym na poczatku mąż sie boi i ja chyba też mimo że ja mam wielka ochote a mąż nie ale wytrzymamy
-
Dziewczyny, a ja dzisiaj znowu bzikuję
Naczytałam się w necie, że tą toksoplazmozą można zarazić się od wędzonego łososia na zimno, a ja ostatnio sporo go jadłam i boję się, że mogłam się zarazić
Jak robiłam w styczniu badania na toksoplazmoze to miałam wynik ujemny i teraz jutro zrobię, ale się boję, ze przez tego cholernego łososia mogłam to złapać -
Dziewczyny czasami w ciąży powinno nam się odciąć dostęp do netu . Melissa raczej nic nie powinno być, jezeli chcesz byc spokojniejsza to zbadaj sobie igm i nie jedz juz takich ryb .
Super ze jest nas az tyle w grupie zawsze razniej tym bardziej ze większosc z Was to juz doswiadczone matki i zawsze cos mądrego możecie doradzicKarolka14 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dziewczyny też lubię łososia i też jadłam go w ciąży już ze trzy razy. Ani raz nie przyszło mi do głowy, że mogę się czymś zarazić. Badania robiłam i były ok a to było ok. 3 m-cy temu. Nie panikujcie i nie siejcie paniki. Któraś z dziewczyn tutaj już napisała, że nie tak ciężko się zarazić. Podejrzewam, że musialybyscie mieć ogromnego pecha co do tego.
Tylko spokój może nas uratować!!!
Ja też już wybiłam sobie sprawę z Apapem z głowy. I tak będzie co ma być.