Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się hemoroidy odezwały. Też się stresuje porodem, a jak sobie pomyślę że może być w każdej chwili to brrrr. W nocy coraz bardziej mnie boli spojenie, już trudno mi się przekręcić z boku na bok a biodra bolą.
Dobry pomysł z listą rozpakowanych, może ktoś się zgłosi na ochotnika? ja nie chce.
do tej pory to sara i kaczorka urodziły tylko?abiolek lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Mi tez opadł brzuch i mogę pochłaniać więcej i cały czas jestem głodna. Jakieś 2-3 tyg temu nie mogłam jeść bo brzuch wysoko uciskał żołądek i jak byłam na wizycie to miałam 1,5 kg na minusie... ale teraz nadrabiam brzuch nie uciska żołądka
ogólnie mam 7,5 kg na plusie także spoko:)
W pon wizyta zobaczę co z moim gbsem i jak tam maleństwo bo będę mieć wreszcie usg a ostatnie miałam w 32tcabiolek lubi tę wiadomość
-
chyba że najpierw zrobimy listę z terminem porodu dla tych dziewczyn które się teraz udzielają? ja mam jakby co na 22.11. i będzie córka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 12:32
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
listę można zrobić w dowolnej chwili, tylko jak się pojawi np na "stronie nr 1015", to ciężko będzie ją odnaleźć w dowolnej chwili.
ja też się nie podejmę prowadzenia, nie ma dostępu do komputera stacjonarnego i rzadko do laptopa, a z telefonu ciężko... ;( -
i pochwale się pokoikiem Ulki
a tu na jednej ze ścian - puzzle, efekt wieczornej nudy
potem podmienię na zdjęcia Małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 14:40
Katalonia, abiolek, Biedroneczka83, Katarzyna87, madzialenka84 lubią tę wiadomość
-
Witam się nieśmiało
postanowiłam zajrzeć ponieważ chyba nieskromnie zalapie się jednak do listopadowek. Przez fakt że u Nas wywołują poród dopiero po 42tyg. Dziś mój termin porodu ale niestety podobno ni słuchu nie widu. Przygarnięcie znajdę ???
abiolek, K@sia lubią tę wiadomość
-
Katalonia wrote:Bardzo ładny pokoik. Jaki masz kolor na ścianach? I skąd fotel, to uszak ?
Dziękujęstrasznie ciasno, bo pokoik malutki, ale jakoś udało się wszystko upchnąć
Tak, fotel to standard - czyli uszak z Ikei.
A farba z Duluxa, coś z "północą" w nazwie.
-
Anuśka19 wrote:Witam się nieśmiało
postanowiłam zajrzeć ponieważ chyba nieskromnie zalapie się jednak do listopadowek. Przez fakt że u Nas wywołują poród dopiero po 42tyg. Dziś mój termin porodu ale niestety podobno ni słuchu nie widu. Przygarnięcie znajdę ???
Witamychłopiec czy dziewczynka?
-
ooo cześć dziewczyny ja jakiś czas temu zwiałam stąd do grudniówek bo było tu kilka nieprzyjemnych osób ale skoro się już nie udzielają to chętnie wrócę. Termin mam na 23 listopada.
Przyznam szczerze że już mnie denerwowało porównywanie mnie do kogoś kim nie jestem ale niech sobie myślą co chcą skoro żyje im się lepiej z taką świadomością.
Gratulacje dla rozpakowanych dziewczyn:)K@sia, Alma84 lubią tę wiadomość
-
Na stronie 1010
edytowałam posta i uzupełniłam informacje, o te które tutaj znalazłam
Może w ten sposób?? Ewentualnie dopisze się TCmogę to aktualizować o ile dacie znać o dacie urodzin
a jak kogoś nie ma na liście to też się dopisze oczywiście
Oczywiście jak macie jakieś uwagi to śmiałoMogę tego też nie robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 15:33
wichrowe_wzgórza, K@sia, Alma84 lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś od rana okropnie plecy bolały i brzuch i pomyślałam a może to dziś... Ale minęło
mąż wziął mnie z domu a po powrocie moje dziewczyny zorganizowały mi baby shower!
Teraz już mogę urodzić
Aniołek proszę bardzo o dopisanie nas 6.11 synek)
abiolek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a co macie na te chłodne miesiące do fotelika/nosidełka? Chodzi mi o taki otulacz, kocyk. Nie typowy śpiworek. Wiem że kiedyś Moremi polecała jakiś bezpieczny i praktyczny, ale to chyba był właśnie taki w stylu grubego śpiworka.
Ważne żeby miał otwory na pasy.
Jeśli macie coś godnego polecenia i sprawdzonego jakościowo, to proszę o namiary
Z góry dzięki.