Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
TP 23.11 dziewczynka Hania
co do śpiworka mam jeszcze mój taki spiworek średni zasuwany mama mi dziurki na pasy zrobiła i jest super wsam raz do auta na jesien nawet zime
u mnie skurcze i skurcze zobaczymy moze faktycznie max te 2 tygAlma84, abiolek lubią tę wiadomość
-
K@sia wrote:Alma bardzo ładny pokoik
Super pomysł z lista Abiolek
Anuska witajpóźno wywołują ale nie nastawiaj się ze nic przez te 2 tygodnie nic się nie wydarzy:) w każdej chwili możesz rodzic
Nie nastawiła bym się zeby nie fakt że na ostatnim.usg nagle nasze maleństwo zrobiło się młodszy o 2tygi sama pani gin powiedział że na listopad się zanosi...aczkolwiek już w czwartek na wizycie wysłała mnie do szpitala bo jej tętno nie pasowało
a w szpitalu odesłali mnie do domu
-
abiolek wrote:Anuska wyjdzie w swoim czasie
ani sie obejrzysz, a bedzie po. Wiem ze koncowka najgorsza, ale moja corka siedziala do 41tc ;P ta pewnie zrobi to samo.
Pewnie takale u Nas mają tendencję do przetrzymywania na siłę ,potem dzieci 2tyg w szpitalu bo zapalenie płuc i inne gratisy
a poprzednia parkę urodziłam tydzień przed
myślę że młoda się wystraszy tego listopada i zdecyduje wyjść do ludzi wcześniej jednak
abiolek lubi tę wiadomość
-
KasiaZ wrote:Ja się szykuję, bo jestem już po dwóch porodach sn i dwa razy byłam nacinana i tym razem chciałabym tego uniknąć.
Mi gin kazał brać magnez na skurcze, żeby trochę je wyciszyć, bo powiedział żebym wytrzymała do końca 37 tyg (szyjka ponoć skrócona i miękka, rozwarcie na opuszek), ale i tak magnez stosuję od jakiegoś miesiąca, bo skurcze łydek spać mi nie dawały.
tala77 mi niestety leci jak szalony, wiem, że połowę tego, co zaplanowałam przed porodem nie zdążę zrobić niestetywięc liczę na to, że jeszcze się trochę pokulam
mam to samo - w wiecznym niedoczasie... Ale dzisiaj mam mega przyjemny dzień - mąż uczy się do egzaminu, więc żadnych planów, deszcz za oknem, mieszkanie posprzątane na tygodniu więc postanowiłam dzisiaj zrobić sobie dzień lenia! to chyba pierwszy taki dzień kiedy psychicznie odpoczywam i nie myślę (przynajmniej większość czasuo tym co powinnam/mogłabym zrobić. Super! szkoda że tak późno udało mi się opanować tą przyjemność...
abiolek, Alma84 lubią tę wiadomość
-
Ja też się nie piszę na 1.11
Fajny by był 10.11 (dzień po urodzinach zawsze wolny)
Miałam przeczucia że urodzę 21.10 a tu nic...
Teraz obstawiam 29.10, imieniny Uli 29.05, ja mam 29.02 ur. I 29.04 imieniny; więc było by łatwe w zapamiętaniuabiolek, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Ja pietwsza corke urodzilam 14 sierpnia
tez dzien po urodzinach zawsze wolne
ale za to 15 byly pustki w szpitalu... wiec wole rodzic w normalny dzien roboczy ;P
Anuska19 widze ze na pazdzierniku jest ogolny spokoj. Wszystkie juz chyba po terminachMysle ze te przyspieszacze to pic na wode
Pozatym ja malo co jestem w stanie zrobic... a gdzie tam za 3 tygodnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 10:26
Alma84, Anuśka19 lubią tę wiadomość
-
Ucina mi post i nie mogę go edytować. Wkurzające czasami jest to forum.
Ale okropna u mnie pogoda, dalej utrzymuje sie mgla.
Ja z dat przeczuwałam 21.10, ale dalej turlam sie z synemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 11:15
abiolek, Alma84 lubią tę wiadomość
-
78beti wrote:A ja chciałabym urodzić 16.11 bo to data urodzin mojej mamy która już niestety nie żyje
Ja chciałam urodzić albo 13.10. albo 16.10. (urodziny teściowej). I tak zaklinałam rzeczywistość, że młoda przyszła na świat właśnie 16.10.
Więc czaruj tam ładnie i może się udaAlma84 lubi tę wiadomość