Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalonia wrote:Moja mnie zaczyna denerwować na przewijaku, tak się kręci, nogi na sztywno prostuje, non stop ja poprawiam, żeby nie uderzyła głową w ścianę.
Dziewczyny macie jakieś nowe zabawki dla dzieci? Cos innego niz grzechotki, pluszaki, mata, karuzela
Moja bardzo lubic grajacego szczeniaczka-uczniaczka Fisher Price.Katalonia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyMoja na jedną ulubioną grzechotkę, którą ma od dziadka. Całymi dniami się nią bawi i wkłada do buzi. Ma fajny kształt i dobrze jej się trzyma lubi sówkę z Fisher Price, a najbardziej jak tata rozmawia do niej, ja śpiewam i siostra jej pokazuje swoje zabawki i opowiada.. Więc wciąż kontakt z ludźmi to najlepsza zabawa
Moja śpi od 18ej do 7ej albo 19-8. Na karmienie budzi się 2-3 razy, teraz chora to co 2 godziny był cycekKatalonia, Yerenia lubią tę wiadomość
-
Katalonia to nie wyobrażam sobie co się dzieje przy kupie
też miałam te dady i u nas były na dzień ok, niestety uczuliły... ale w żadnych, nawet tych koszmarnych z lidla jeszcze siku nie pociekło
Moja uwielbia wszelkie grzechotki... i pozytywkę wielorybkaKatalonia lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Oj moja córka miała uczniaczka, synek już nie będzie miał. Ale ona bawiła się nim dopiero jak miała z 8 mc. Mój na razie tylko gryzaczki i grzechotki, nic większego nie utrzyma w raczkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/132815a00741.jpgAlma84, Katalonia, madzialenka84, Yerenia, Aniluap lubią tę wiadomość
-
Tzn nic nie mam do uczniaczka ale pluszowe elektroniczne zabawki maja to do siebie ze wyprać ich nie możesz bo się popsują a jak nie upieczesz to od śliny będzie to skupisko bakterii. Tamtego uczniaczka dostaliśmy. Ogólnie nie kupuje zabawek których nie można wyprać bądź umyć. Taka moja mała fanaberia
Aniluap, Yerenia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha skupisko bakterii a widzisz ja mówię na pluszaki siedlisko bakterii i mąż się ze mnie śmieje i lubi to słyszeć w każdym razie mała ma pozytywkę misia i jej nie prałam, a z Fishera mamy sowę z której wyciąga się środek i można wyprać (zamyka się na rzepy.
A moja fanaberia to, że nigdy nie zawieszę niczego nad łóżeczkiem. Obrazy, literki, karuzele, baldachimy wszystko to dla mnie nad głową dziecka, które nie ma odruchu zrzucania rzeczy z twarzy jest niebezpieczne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fifiemu idzie nieźle, ale teraz "zapomniał" jak się przewracac z brzucha na plecy opanowane w obie strony ma obrony na boczki i brzuch, pelza wolno i nieporadnie, robi foczkę na brzuchu. Dziś w buzi wylądowały stopy
Ale on jest z początku listopada, w porównaniu z dzieckiem z końcówki to prawie miesiąc różnicy! Także nie ma co porównywać, każde dziecko idzie swoim tempem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 12:12