Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Yerenia wrote:A rodziłas przez cc? Bo ja tak i czytam właśnie, że może tak byc x tym obfitym okresem po cesarce.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
Ja mam przepis żeby gotować A potem zmieszać z kliekiem ryżowymtu jest Art A tam link do poradnika żywienia dzieci i przepis na jego ostatnich stronach.
https://mamaginekolog.pl/zywienie-dzieci/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 06:35
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Ja tam będę dawać surowe jabłko. Gruszkę tez. Marchewkę oczywiście gotowana ale na parze kusi mnie żeby mu dzisiaj coś zrobić do jedzonka na spróbowanie. A można zacząć od wody? Bo dzisiaj u nas bardzo ciepło, wróciliśmy ze spaceru i był zgrzany i nie wiem czy mu nie dać wody. Miał na sobie body na długi rękaw, cienkie spodenki bawełniane i skarpetki i niczym go nie przykrywałam. U nas dziś 24
Stopnie. I tak był zgrzany. Zero wiatru i słońce
-
Czasami wpłacam pieniążki na SiePomaga, od paru dni śledzę historię Karolka, zostało im tylko 4 dni do końca akcji, a mają ledwo połowę.... to nie są żadni moi znajomi... może którąś z Was też by chciała pomóc. Aż serce pęka jak się czyta o takich chorobach u malutkich dzieci Tylko dziękować że nasze są zdrowe...
https://www.siepomaga.pl/jazdakarolaK@sia, Yerenia, sonia86, Katalonia lubią tę wiadomość
-
Siepomaga to jest masakra nie mogę tego czytać... co tydzień sobie wpłacam na jakiegoś dzieciaczka. Czasem nawet 2 razy i namawiam męża, jak nas jakoś szczególnie zasmuci to sprawdzamy i kibicujemy. Ostatnio dwukrotnie się udało zebrać po milionie.
Alma84, Yerenia lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualnyMoja urodzona 20.11 leży teraz w body bez spodni. Jest u nas gorąco. Okno otwarte na oścież. Na krótkim rękawku też już chodzi. Spacerowaliśmy z nią na rękach była noszona i na balkonie z nią przesiaduje.
Od początku rozszerzania kaszki mleczne różne smaki, jada obiady ziemniaki z sosem, mięso, zupy, owoce, jogurt waniliowy też ma za sobą. Ja pewnie mam inne podejście niż ty bo to druga córka. Przy pierwszej też obchodziłam się jak z jajkiem.
W wózku też się nudzi.. Zabieramy zabawki ze sobą ale najlepsza zabawka to chusteczki
Ja urodziłam starszą córkę w upały. Godzinami siedziałyśmy w ogrodzie. Czasem leżała w wózku w samej pieluszce. Nie taki diabeł straszny -
A my dostaliśmy antybiotyk mały miał gorączkę 38.5 i pokasływał, lekki latarek do tego. Pojechaliśmy do lekarza i stwierdziła że migdałek zaczerwieniony i w uszku też się zaczyna coś dziać. Już w nocy mało spał nawet jak na niego. Jeszcze w drodze bałam się że powie że jesteśmy przewrażliwieni i to nic takiego, a tu proszę skończyło się na sumamedzie.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyK@sia wrote:Katalonia ja moja córkę urodziłam 30.05 2013 i wtedy było mega upalne lato 37 stopni w wózku na ogrodzie w cieniu leżała w samym body na krótki rękaw gole nóżki. Ja jednak poczekam z rozszerzaniem jeszcze tydzień bo Bartus kataru dostał.