Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natomiast mój już turlac się nie chce. Zapomniał chyba... przewróci się z brzuszka na plecki i zaczyna jęczeć. Żr spaniem tez mamy zmianę, już tule nie śpi w dzień i ma problemy z zasypianiem czego wcześniej nie było. Może nowy skok rozwojowy. Nauczył się piszczeć i cały czas piszczy ale tak z radości głośno i przenikliwie aż uszy bolą
Katalonia, Yerenia lubią tę wiadomość
-
Katalonia wrote:Moja się nauczyła obracać z pleckow na brzuch w obie strony. Do tej pory potrafiła tylko na jedną stronę. Próbuje coś z nogami i pupa zrobić ale ręce słabe jeszcze.
To ladnie, moja ma 5 i pol miesiaca, a przewrocila sie z pleckow na brzuszek dopiero 2 razy.wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
K@sia wrote:Żr spaniem tez mamy zmianę, już tule nie śpi w dzień i ma problemy z zasypianiem czego wcześniej nie było. Może nowy skok rozwojowy.
My chyba tez kolejny skok bo dziś budzil się co godzinę! druga nic z rzędu taka cudowna - jestem padnięty.. -
Ja w innym temacie.
Wczoraj bolały mnie cebulki włosów,ciężko było dotknąć. Macie tak? Nie wiem czy to od gumki, czy że do wypadania, czy ze długie i ciezkie?
W tym tyg idę je ściąć do ramion, chociaż krótsze będę musiała odkurzac
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Katalonia Nie, tak nie miałam. Tylko leciały kilogramami te moje włosy .
Jak już jesteśmy przy tych tematach- dziewczyny które dostały już okres- czy też Wam się stał bardziej obfity? Ja to nie powiem jak się leje ze mnie...Chyba pójdę do gina się skonsultowac -
nick nieaktualny
-
U mnie okres jes bezbolesny ale niesamowicie obfity. Napisz co Ci gin powiedzial. Ja przed ciążą mialam klopot z endometrium i mialam słabe krwawienia teraz bardzo bardzo obfite.
Nasz syn ma faze marudzenia.. czyżby jakiś skok lub zmiana pogody..córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Aasienkaa wrote:U mnie okres jes bezbolesny ale niesamowicie obfity. Napisz co Ci gin powiedzial. Ja przed ciążą mialam klopot z endometrium i mialam słabe krwawienia teraz bardzo bardzo obfite.
Nasz syn ma faze marudzenia.. czyżby jakiś skok lub zmiana pogody..
A rodziłas przez cc? Bo ja tak i czytam właśnie, że może tak byc x tym obfitym okresem po cesarce.
Dziewczyny co do skoków rozwojowych to już chyba ktoś tu pieal: można spr na stronie
www.skoki-rozwojowe.pl. Podaje się datę planowanego porodu, najlepiej ta z usg.
Jest też super apka The Wonder Weeks