Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalonia, już nie ćwiczę... od rana do wieczora "latam za dzieckiem" to jedyna aktywność ale mam 5 kg mniej niż przed zajściem w ciąże, więc jestem zadowolona.
Ja ćwiczyłam skalpel z krzesłem. Jak dla mnie najlepszy. 28 min razem z szybkim prysznicem
9 września wzięłam ostatnia tabletkę. Ale okresu nie ma... co parę dni robię testy owulacyjne, ale też głucho i cicho. Czasami mnie zaboli w podbrzuszu, i już myślę ze w końcu wróci miesiączką, ale cały czas nic.
Wy już Dziewczyny macie okres, czy tylko u mnie nadal brak? -
nick nieaktualnyJa jak odstawiłam z początkiem września od piersi małą dostałam okres, który trwał 3 tyg ... Aż musiałam przestać brać tabletki dla karmiących symonette bo ciągle krew i krew. A szybciej okres miałam bezpośrednio po połogu jak te tabletki zaczęłam brać. Czyli styczeń i wrzesień teraz czekam aż mi się wszystko ureguluje
-
Ja mialam juz okres 3 razy, pierwszy skapy, a dwa kolejne baaardzo obfite- uzywam najwiekszego rozmiaru podpasek i musze czesto zmieniac. Ale za to okresy nie sa bolesne jak przed ciaza-praktycznie nie mam takich boli skurczowych.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
No ja tam sobie myślę, ale najpierw: okres, powrót do pracy na około pół roku żeby nie robić za dużej przerwy, no i ogolna sytuacja z pierworodną, jej samodzielnoscią, akceptacja innych jako opiekunow,rozwojem.
Tak rok po roku to bym się posr.ła
Z drugiej strony lata lecą... Ja mam 33Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:11
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Ja mam niedawno skonczone 34, tez czekam na wieksza samodzielnosc pierworodnej no i po cesarce to wolalabym odczekac ok 18-24 miesiace do kolejnego poczecia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:54
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Ja już mam dwójkę także więcej dzieci już nie planuje. A okres mam już długo i regularny a cały czas karmie piersią i to bardzo często.
Teraz Bartek jest chory i idą zęby także w sumie tylko z piersi je, może
Troszkę kaszki i chleba. Nic więcej nie chce jeść.
-
My mamy kąpiel codziennie, razem z głową. Ale też włosów nie za dużo, więc nie ma dużego problemu. Teraz jak się zrobi chłodniej, to pewnie co parę dni będziemy myć włosy. A czy Wasze dzieci już śpią pod kołdrą? Ja cały czas używam śpiworków, ale nie wiem czy przez to się częściej nie budzi, bo jak się przekręcić na brzuszek, to gorzej jej się odwrócić z powrotem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 18:33