Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Yerenia wrote:Jaka ta pogoda masakryczna!
Też u Was tak buro i ponuro? Nawet na spacer ciężko wyjść, wieje taki zimny wiatr..
-
Teraz ma jednoczęściowy ze stópkami, i z wywijanymi rękawami 74. Ale na długo jej nie starczy. Dzis były wyprzedaże w Pepco i kupiłam też jednocześciowy bez stóp 80 i kurtkę za tyłek 86. Kurtka pewnie bardziej na wiosnę bo duuuuża. Ale kombinezon mam i tak zamiar kupić jakiś porządny. Słyszałam od paru koleżanek że bardzo były zadowolone z firmy Next.
-
Yerenia wrote:Alma, ja mam właśnie ta większa kurtkę z Next i jest super wykonana, porządnie odszyta. Kupiłam na olx używana a w ogóle nie widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:13
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez powietrze do kitu po 16.
Franio przesypia cala noc. Okres marudzenia sie skonczyl. Impreza udana. Dostal samochod na akumulator, rowerek biegowy puky (uczy sie odpychac do przodu, bo sprawniej idzie mu do tylu:).
Od wtorku jest mega grzeczny:) wczoraj robil popis dla babc w wannie:)Alma84, Yerenia lubią tę wiadomość
-
Kupiłam kombinezon w pepco 86 za 42 zl. Przymierze w domu i jak nie pasuje to oddam.
Macie jakieś sposoby na elektryzujące się włosy u maluchów od kominów, czapek? Psikne jej odżywka w speju garniera ale średnio działa
Jak wyjdą wszystkie 1 i 2 to teoretycznie jest chwilowy spokój z zębami? Nie mogę się doczekać; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 12:08
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Katalonia mojemu się nie elektryzują ale myśle ze na grzebień pare kropelek wody i będzie Ok
Mój Bartunio ma na razie dwie jedynki na dole także cały czas popłakiwanie z rączka w buzi, ale chyba Cię nie pocieszę bo ponoć bardziej bolą wychodzące trójki...
-
U nas 1 i 2 dolne i górne już są i od tego czasu spokój.
Podobno 3 najgorsze, ale u niektórych dzieci właśnie górne 1 potrafią być te gorsze.
Katalonia - ja w Pepco mam już obczajone, że musi być rozmiar większy niż np. w H&M więc pewnie to 86 będzie ok:) -
U nas w pepco to taki bałagan i wąsko że nie mogę wózkiem przejechać A jak już się wcisne to mala wszystko ściąga z wieszakow hehe
No wzięłam 86 przylozylam do tego co już mam z cocodrillo i wyszło że takie same hehe jeszcze jej spróbuje założyć chociaż nie chce tak od razu najpierw musi obejrzeć kieszenie i zasuwaki
Jakie pasty do zębów używacie dla dzieci?Z aminofluorkiem? Nie chce smakowych bo będzie jeść. W rossmanie są od 2 lat. Jest jakaś pasta miętowa bez aminofluorku ale zapomniałam nazwy. Chyba madzialenka coś też pisałaPierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024