Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie w HM kupiłam jakiś kombinezon, jak zły to oddam
U nas zęby jakoś ciągle rosną Po prostu jej wychodzą dłuuuuugo Szybko widać, a potem się wyłaaaaniaaaa i wyłaaaaniaaaa w całości.
tyle, że młoda jakoś dość spokojnie to przeżywa. Czasem jęczy, wczoraj i dziś był festiwal kupy (chyba z 5 w ciągu 12 godzin), ale poza tym luz.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Wichrowe, może dlatego że mniej kp. Moja robiła jedną dziennie, czasami jedną na dwa dni. Jak nie karmię, to 3-4 dziennie to norma. 29.11 idziemy na szczepienia, spytam się czy tak powinno być. Ale fakt jest taki, że ostatnio pochłania takie ilości jedzenia że jestem w szoku.
-
Ja mam kombinezon z 5-10-15 też fajny na dwa zamki bez stópek z odpinanymi rękawiczkami.
U nas co 5 min pobudka na ciągnięcie cyca,
-masakra
Edit- odroczam szczepienie bo Młoda chora. Chociaż mnie atakują że zwolnienie mam przynieść ze szczepienia od lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 21:02
-
nick nieaktualnyA co do kupek to moja od ponad tygodnia robi takie jak dorosły śmierdzą strasznie, raz mąż się śmiał bo patrzy a ona skupiona ciśnie, stęka.. Na twarzy czerwona. Zagląda to pampersa tam nic, ale na wypadek otwiera a tam mała kuleczka haha
Alma84, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Chyba ostanie forumowe dziecko skonczylo rok wszystko się udało. Dostała domek z kulkami, kuchnię, piekne ubranka i $$$
Ładnie się bawiła, do mnie przychodziła tylko na zmianę pieluchy i pocycac. No i juz oznajmiam ze chodzi, sama.Alma84, Yerenia lubią tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
My mamy concord reverso plus montowany tyłem. Taki też ma Kasia bo zgapilam od niej. Dobrze się wsadza dziecko. Pasy naramienny nie są regulowane, reguluje się ten w kroku. Pasy 3 punktowe ale dobrze trzymają dziecko. Jedynie co mi się nie podoba to to że po zmianie pozycji fotelika (bardziej w pionie lub poz spoczynkowa) trzeba od nowa go stabilizowac na siedzeniu więc w czasie jazdy odpada. My mamy w pozycji pośredniej i nie majstruje przy nim. Tak jest pewnie przy kazdym ktowy nie mz bazy. To jest fotelik z pozytywnym Plus Testem, który polega na tym że przy uderzeniu z pred 60km /h nie zrywa dziecku karku. Pewnie dużo daje to że tyłem jest montowany.Pierworodna 2017
A ja mam pyt jak wasze dzieci znosza tą szczepionke swinka-odra-rozyczka plus pneunokoki. Yerenia pisałaś że gorączka może być po 4 dniach? U nas szczepienia są we wtorki a w sob mamy zaproszenie na chrzciny i nie wiem czy nie przełożyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 17:12
Pierworodna 2017
Yerenia wrote:Katalonia ja kupiłam kurtkę 86 i też dużo za duża! Może będzie na za rok, a może będzie już za mała. Kupilam więc inna, rozm 80 czekam aż przyjdzie i też zacznę znowu spacery, bo w tej dużej Filipowi niewygodnie i marudzi w wózku
I co kurtka 80 dobra?Pierworodna 2017
Katalonia wrote:A ja mam pyt jak wasze dzieci znosza tą szczepionke swinka-odra-rozyczka plus pneunokoki. Yerenia pisałaś że gorączka może być po 4 dniach? U nas szczepienia są we wtorki a w sob mamy zaproszenie na chrzciny i nie wiem czy nie przełożyć.
U nas w 7 i 8 dobie był stan podgorączkowy (do 38 st.) , marudzenie i bardzo źle spał. Potem wszystko przeszło.