Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alma tak, też słyszałam że jak dziecko zaczyna chodzić to jest mała masakra..
U nas za to noce z płaczem i wyciem z bólu - idą czwórki po nurofenie jakoś zasnął. Podobno chłopcy gorzej znoszą ząbkowanie..u nas się sprawdza. Wyśpimy się pewnie dopiero jak wyjdą wszystkie zęby. -
Dziewczyny u nas tez katastrofa ząbkowa tylko u nas idzie górna jedynka i chyba dwójka to ja nie chce wiedzieć co będzie przy czwórkach! U nas taka akcja ze przy piersi zasypia i na rękach śpi a łóżeczko teraz parzy cała noc się prawie bujalismy na rękach bez nurofenu to ja go nawet nie kładę spać
-
Dziewczyny jak Wasze dzieciaczki goraczkowaly przy ząbkowaniu to ile to dni trwało? Bo ja mojemu daje co 12h (bo tak mniej więcej pojawia się skok) nurofen od niedzieli i nie wiem czy to ju nie za długo i czy nie iść do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 07:38
-
nick nieaktualny
-
Chorujemy dalej zrobiłam wyniki morfologię z rozmarzeniem, crp i mocz. Wszystko w normie tylko crp lekko podwyższone. Nie dostaliśmy antybiotyku a Bartek dalej gorączkuje może dzisiejsza noc już będzie lepsza. A w ciągu dnia jak nie ma gorączki to ładnie się bawi.
Mój lubi się bawić w rozwalanie siostrze zabawek, klocków lubi grać na keybordzie wie gdzie zmieniać melodyjki i rytmy ale zawsze musi być głośność na maxa jak ściszam to podchodzi i zglasnia lubi tez puszczać samochodziki i za nimi biegać ( raczkować ) książeczki lubi, lego duplo ale chyba najbardziej lubi bawić się z Ola w ganianego albo w akukuAniluap, Yerenia lubią tę wiadomość
-
U nas tez nie ma jakis konkretnych zabaw raczej,jesli juz to np akuku (chowa sie za kocykiem), pozatym glownie ogladanie i czytanie ksiazeczek,bawi sie roznymi zabawkami najlepiej ksiezniczkami Disneya -figurki little people z fisher price z powozami-dostala to na roczek, caly czas ktoras musi miec w raczce, wklada je do tych powozow, stolik edukacyjny z wrzucaniem pileczek, kretki grajace z fisher price, no i rozne pluszaki, zabawki, bierze w raczki oglada, daje im pic, jesc-jak sama je, czy pije.
Yerenia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
U nas też książeczki lubi, przynosi żeby opowiadać jej. Lubi też stary niedźwiedź mocno śpi i chować się za zasłoną i tak się rzuca z radości że trzeba pilnować żeby głową w ścianę nie uderzyła. Ciągnie ja do dzieci, jak jesteśmy na spacerze a dzieci idą ze szkoły to piszczy w ich kierunku.
Sama bezpieczna zabawą na długo się nie zajmie; )Aniluap, Yerenia lubią tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
nick nieaktualnyMojej ulubioną jest zabawką wszystko co zakazane - pilot, telefon, gry od xboxa, pady, ochraniacze od kaloryfera, odkurzacz, ziemniaki, odkurzacz, wyrzucanie siatek z szuflady, wyrzucanie swoich ubrań z szuflady, grzebanie w śmietniku czy próbowanie grzebać w wc. Chociaż nie powiem czasem w ciągu dnia usiądzie do zabawy ale zazwyczaj dopiero jak siostra wraca z przedszkola wtedy jest ogrooomna radość i dziecko przestaje dotykać rzeczy zakazanych. Tak jak u innych u nas wszelkie grające zabawki są najlepsze. Aktualnie laptop ze zwierzątkami ze smyka robi furrorę. Zabawki siostry w tym keyboard, też wszelkie zwierzątka. A z zabaw kosi kosi, chowany, ganiany, akuku, jak znienacka ją zaskoczysz/przestraszysz z okrzykiem to się śmieje to chyba wszystko. Też lubi wszystkie dziecięce piosenki i śmieje się od razu.. Stary niedzwiedz, jagodki, pieski małe dwa itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 23:12
Yerenia lubi tę wiadomość