Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula sił dla Oliwki i dla Ciebie bo pewnie jesteś wykończona.
My po szczepieniu, razem mmr i pneunokoki. 85cm i 11600g mam do kochania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 18:12
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Madziula dużo zdrówka dla Was! My pomału wychodzimy z choroby gorączka ustąpiła i robimy inhalacje kropimy nosek i odciągamy smarki. Mój tez nie ma apetytu tzn smaki się mu zmieniły. Mięsa teraz nie tknie ale może jeść ziemniaki puree z masłem i śmietana ! Uwielbia to! Muszę mu pierogi ruskie zrobić! Ogólnie wszystko co my dam na talerzyk to się tym bawi i nie ma zamiaru jeść a później jak go biorę na ręce to głowę wsadza w cycki... No nie może przeciezsamtch ziemniaków jeść
-
Alma84 wrote:K@sia, ja w duszonych ziemniakach przemycam wiele rzeczy
-
Hej dziewczyny!
Zdrowka dla Oliwki!
U nas jesli chodzi o jedzenie to jednak przewazaja papki, na sniadanie kaszka, na 2 sniadanie np rozgniecione awokado z bananem, na obiad zupka zblendowana,potem znowu jakis zrobiony mu owowcowy najczesciej, aletez podajemy kawalki np. ostatnio ugotowana fasolke straczkowa, makaron i nawet pare udalo jej sie zjesc. Z checia zje np. jakis placuszek-caly wezmie do raczki i zje nawet dwa, ale jak juz jej zlozylam kanapke to nie chciala.
Bylyscie z dzieciakami u jakis Mikolajow? My bylismy w naszej parafii bylo sniadanie z Mikolajem, troszke sie bala, ale usiadla mu sama na kolanach i mamy fotki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyKatalonia wrote:Czy wasze chodzące dzieci też chcą byc cały czas noszone? Moja non stop łapie mnie za nogi i wyciąga ręce...
Moja nie widziała Mikołaja.
Moja nie chodzi a ciągle wyciąga ręce do góry bo chce na opa
my też bez Mikołaja, tylko starsza widziała. Młoda i tak nie rozumieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:39