Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalonia wrote:Czy wasze chodzące dzieci też chcą byc cały czas noszone? Moja non stop łapie mnie za nogi i wyciąga ręce...
Moja nie widziała Mikołaja.
Filip jest na etapie że chodzi wszędzie i co chwilę, więc na ręce nie chce. Wyciąga tylko jak chce pochodzić z nami, za jedną rękę - ci mu się zdarza parę razy dziennie. Na ręce ewentualnie jak coś się dzieje ciekawego i chce zobaczyć.
My byliśmy na Mikołaja ode mnie z pracy - u nas to jest duży event, Mikołaj, zjeżdżalnie, baseny z kulkami, malowanie twarzy, fotobudka itp. Ale w kolejce do Mikołaja nie staliśmy, tak tylko pojechaliśmy zobaczyć jak to wygląda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katalonia wrote:Dziewczyny macie lego duplo? Polecacie? Niby od 2 lat jest. Nie wiem czy te klocki nie za małe żeby nie połknęła. Albo Little People?
Szukam jej czegoś pod choinkę
My mamy Little People 8 ksiezniczek disneya z powozami i to jest u nas HIT! bawi sie tym najwiecej ze wszystkich zabawek, ciagle ma jakas ksiezniczke w reku, takze ja Little People moge polecic.Corka kolezanki miala domek Little people tam byl tata, mama i dziecko i tez mowila, ze to byla jedna z ulubionych zabawek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 17:39
Katalonia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Olenka wczoraj zrobila samodzielnie kilka kroczkow samodzielnie,puscila sie stolika i przyszla do mnie, ale np. dzis juz nie i znowu czworakowanie.
Alma84, Yerenia, Katalonia, Aniluap lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyUuu ja już czekam na taki spacer Oliwka chodzi już ładnie, robi się powoli więcej chodzenia na 2 kończynach niż 4, ale nadal nie dostaliśmy dobrych butów na te małe buły i ma lekko za duże niechodki tylko do wozka i samochodu, do chodzenia po dworze jeszcze butow nie mamy, a robiliśmy kilka podejść w wieeeeelu sklepach. No ale rozchodzi trochę jeszcze po domu i spróbujmy znow - mam nadzieję, że niedługo się uda
-
nick nieaktualnyGratuluję wam postępów u dzieci. Moja wspina się gdzie się da ale dalej nie chodzi sama.
Macie sprawdzone sposoby na na anginę? Mam antybiotyk i leki przeciwbólowe ale nic nie działa. Mam straszny obrzęk migdałków, nic nie jem od wczoraj prawie płukam szałwią i wodą z solą i pije herbatę z miodem.. -
My dziś właśnie kupiliśmy pierwsze buty
Sznurowane, za kostkę - firmy Emel. Nie są to buty zimowe, tylko normalne ze skóry. Jak dla mnie super fajne! Założyłam Fifiemu na 20 min po domu, niech się uczy chodzic w butach Mają teraz 1 cm zapasu i Pani w sklepie twierdzi, że do lata nam starcza spokojnie.
Zimowe może kupimy jak się "rozchodzi" na tyle żeby iść na dłuższy spacer, ale prawdopodobnie do marca nie zdąży wg mnie. -
Aniluap wrote:Gratuluję wam postępów u dzieci. Moja wspina się gdzie się da ale dalej nie chodzi sama.
Macie sprawdzone sposoby na na anginę? Mam antybiotyk i leki przeciwbólowe ale nic nie działa. Mam straszny obrzęk migdałków, nic nie jem od wczoraj prawie płukam szałwią i wodą z solą i pije herbatę z miodem..Yerenia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny