Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialenka mój tez informatyk i ma bardzo dużo HO ( home office) ale go wyganiał do biura bo jak siedzi w domu to robi się strasznie czepialski i nieznośny. Tak jak widzisz faceci tak maja, mój siedzi przed kompem od 7 do 23 czasami także już nawet
Wole nie pytać czy musi tak dużo bo jak pytam to zawsze się wkurza ze teraz jest jedynym żywicielem rodziny i misi tyle siedzieć. Tez się bardzo często kłócimy o pierdoly ja wszystko robię przy dzieciach to już norma.
-
To jest wskazówka, dla nas mam chłopców, aby jednak wychowywać ich na samodzielne istoty. Mam nadzieję, że się uda chociaż ja z natury lubię ludzi wyręczać
Co do męża to nie mam żadnych zastrzeżeń, teściowa odwaliła kawał dobrej roboty.
Mnie się wydaje, że takie małe dzieci instynktownie lgną do mamy, tata zawsze będzie na 2 miejscu - ale to się zmienia, bo jest też wiek z fazą "na tatę". Ja za 10 dni wracam do pracy i maz zostaje z Fifim, więc siłą rzeczy będzie teraz głównym opiekunem przez najbliższe pół roku. -
Moja córka jest całkowicie tatusiowa. Ja jestem tym drugim rodzicem. Ale to dlatego ze ja bardzo szybko wróciłam do pracy i była butelkowa od początku i dzieliliśmy się opieka i karmieniem i wszystkim z mezem. I teściowa tez była. Teraz jestem tylko ja przy Bartku.
-
nick nieaktualny
-
My też mamy...wleciał w kant szafy u rodziców...szrama przez cały policzek. Nic nie zrobiłam bo nie dał się dotknąć, a podobno działa tylko jak się przyłoży zimne do 2h..schodzi powoli, na razie wygląda jakby z więzienia wyszedł mam nadzieję, że śladu nie będzie.
-
nick nieaktualny
-
U nas pomimo kilku upadkow, w tym z lozka nie bylo jeszcze zadnych siniakow, jedynie zadrapania, jak sie wywrocila na dworze.
Olenka juz zaczyna powoli chodzic tzn. robi sama po kilka kroczkow od mebla do mebla czy od mebla do rodzicow.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Yerenia wrote:A mnie łapie stres już od dwóch dni...nie sądziłam, że powrót do pracy będę tak przeżywać niby chcę, ale już tęsknię za Małym! Ech,czemu to takie trudne
Jako pracujaca mama powiem ci, ze tesknota jest tylko na poczatku A taki kilkugodzinny 'odpoczynek' od dziecka w pracy dobrze robi.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016