Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzynaa wrote:Ja chyba jeszcze długo nie poczuje bo właśnie dowiedziałam się ze mam łożysko z przodu. Jestem właśnie w szpitalu, te bole brzucha mnie niepokoily tym bardziej ze w nocy się budzilam, nie mogłam spać ani na boku ani na plecach, tak mnie bolało, bardziej to takie kłucie, w dole brzucha na samym środku. I okazało się ze jak przyszłam to już muszę zostać. Miałam usg, z dzidziem wszystko ok, szyjka też, bo lekarz podejrzewał że może się skraca - ale nie. Dziś jeszcze jedno usg mam mieć, jutro usg jamy brzusznej i badanie moczu, dziś pobrali mi też krew. Ze stresu i strachu ciśnienie skoczylo mi do 185! To tyle ode mnie. Pozdrawiam z oddziału ginekologiczno-polozniczego.7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Dzięki dziewczyny. Na razie leżę z tą kroplowka i nic się nie dzieje. Nikt nic nie mówi ani o nic nie pyta. Ciśnienie już spadło więc jest chociaż to jest ok. Może to fałszywy alarm, może to macica się rozciąga... Ale wolałam sprawdzić i nie żałować potem ze mogłam coś zrobić a nie zrobiłam. Lekarz mówi ze moze to jakaś infekcja pęcherza, jutro beda badaćSyn
-
Pani Moł wrote:Czarnulka ja tak miewam. A bierzesz luteinę? Bo ja jakoś podświadonie to łączę, mam nadzieję, że to nic innego.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mama2kituszek wrote:Czarnulka a może zapytalabys gina telefonicznie/ smsem? No bo jak lutki nie bierzesz, to już nie wiem..
Bo tak zalecił lekarz. Jutro zamówię wkładki do sprawdzania czy to czasem nie jest płyn owodniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 19:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aha i jeszcze jedno od 3 dni zaczęły mi sie bóle piersi nie bolą cały dzień tylko chwilami ale bardziej je czuje niz na początku27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
tutaj tak szybko mkną te posty, ze nie nadazam
a na telefonie urywaja mi sie wiadomosci do komentarza tez tak macie ?
Katarzynaa kochana potraktuj ten leżing w szpitalu jak wczasy w spalezysz, pachniesz, gotuja dla ciebie - no raj
Dziewczyny a macie w sutkach już taką żółtą zaschniętą wydzielinę ??? -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny a wy tez tak macie ze czasami macie mokra bieliznę, czy wkładkę jakbyście się troche posiusiały?
Ja za każdym razem się dokładnie podcieram a mimo to jak ide kolejny raz do toalety to wkładka jest jakby mokra i nie wiem co to może być ..lekarz pow ze w ciąży "mokro" to norma i ze to dobrze
Z reszta rozmawiałam z przyjaciółka która jest teraz w 3 ciąży i mówie jej ze mam tak mokro cały czas a ona tylko "przyzwyczaj się i korzystaj " wiec to chyba naprawdę normalneczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Paulina099 wrote:Ja to nawet brzucha jeszcze nie smaruje. Chyba czas się za to zabrac
a smarujecie specjalnymi kremami, balsamami? Czy takimi normalnymi tez?
pani mol zawiesza się, dopiero udało mi się odświeżyć. Chyba jakaś przerwę techniczna mieli.
kaczuszka gdzieś czytałam ze posiewy robi się pod koniec 3 trymestru. Ale może dla spokoju dopytam na następnej wizycie. Chociaż nie chce wyjść na nadgorliwa. Ale najgorsze to, ze wiele infekcji może objawiać się bezobjawowo.
A jeszcze takie głupie pytanie jeżeli mocz wyszedł Ok to może być infekcja? To są 2 różne rzeczy? Przypuszczam, ze tak.
Invis ja na początku ciąży glukozę miałam 84, tydzień temu 86.
Mocz nie ma nic do infekcji obecnej w pochwie czy szyjce macicyJa przy badaniach I trymestru, w 10 tygodniu, razem z morfologią, moczem, HIV, toksoplazmozą itd. miałam zlecony wymaz z cewki moczowej, pochwy i szyjki macicy. Wszystko wyszło OK, prócz paciorkowca, na którego dostałam globulki, a następnym razem będę mieć badanie na jego obecnośc pod koniec ciąży.
-
Aha dzieki dziewczyny za odpowiedź jestem spokojniejsza. Ale w piątek zapytam lekarza co i jak27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Mama2kituszek wrote:Biedroneczka a jak oceniasz igly z neoparin? U mnie czeka juz kupiony, ale poki co wykorzystuje zapasy clexane.
Tez na cale szczescie mam wszystko ze zniżką..Mama2kituszek lubi tę wiadomość
-
mietata wrote:brałam neoparin i clexane, oba równie tępe, bez różnicy...
A w poprzedniej ciąży brałam 0.2 to była masakra. . Tępe i taki bólWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 19:56
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
podziwiam Was przy tych zastrzykach ja to mdleje niestety tak się boje igieł. Krew mi pobierają tylko na leżąco bo inaczej padam z krzesła.
-
pieluszkowazabawa wrote:podziwiam Was przy tych zastrzykach ja to mdleje niestety tak się boje igieł. Krew mi pobierają tylko na leżąco bo inaczej padam z krzesła.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity