Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja suszonych śliwek nie przełknę bleeee......
mi krew ostatnio coś słabo wyszła ale tylko witaminy kazał mi jeść mimo iż jem warzywa i owoce właściwie tylko to jem plus płatki ostatnio -
No i padło w końcu na mnie… stałam wczoraj w „mięsnej kolejce” w sklepie i ekspedientka poprosiła mnie poza kolejnością, pomijając około 60-cio letniego pana. Pan się oburzył, że co to za wybieranie osób do obsłużenia, na co ekspedientka „ale pani jest chyba w ciąży” no i pan przeprosił i speszył się lekko. Ja przy tym oczywiście spaliłam buraka, ale ogarnęłam się i podziękowałam
Pani Moł, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Holibka wrote:No i padło w końcu na mnie… stałam wczoraj w „mięsnej kolejce” w sklepie i ekspedientka poprosiła mnie poza kolejnością, pomijając około 60-cio letniego pana. Pan się oburzył, że co to za wybieranie osób do obsłużenia, na co ekspedientka „ale pani jest chyba w ciąży” no i pan przeprosił i speszył się lekko. Ja przy tym oczywiście spaliłam buraka, ale ogarnęłam się i podziękowałam
To miło ze strony tej Pani -
Dziewczyny mam do rozdania kupony o wartości 13zł na zakup pielusze Pampers z internetu (strona Feedo.pl) .Kwota jest odejmowana od zestawu 168sztuk pampersów rozmiar 1 albo 2) każdy kupon ważny do 31 sierpnia 2017 roku
mam ich tylko 7 sztuk i oddam za free 7 osobą
a i mam jeszcze 9 przewodników pt:
"Przewodnik edukacyjny -przebieg porodu i narodzin dziecka"
dość fajny bo właśnie przeglądam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 11:34
-
My kupiliśmy łóżeczko 140x70 cm, które potem można zmienić w tapczanik. Jestem bardzo zadowolona, bo jest duże i moja spora córka się w nim mieści i ma naprawdę dużo miejsca. Poza tym jest ono mega solidnie wykonane. Tu macie zdjęcie
Materac dokupiłam tej samej firmy, czyli Mamas & Papas.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f641b97c265d.jpgpieluszkowazabawa, MarthaA, Invis, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1222553174540542&set=pcb.1894879904114134&type=3&theater
O zobaczcie jakie piękne dresiki można kupić na tym bazarku...są nowe i jeśli wygracie licytacje wybieracie rozmiar...no i są inne kolory i fasony wystarczy poszperać w wystawionych fantachpolecam...bo warto pomagać
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
NIEPOKORNA wrote:My kupiliśmy łóżeczko 140x70 cm, które potem można zmienić w tapczanik. Jestem bardzo zadowolona, bo jest duże i moja spora córka się w nim mieści i ma naprawdę dużo miejsca. Poza tym jest ono mega solidnie wykonane. Tu macie zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f641b97c265d.jpg
ładnieNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ślicznie:-)
Holibka, no to brzusio musi byc juz ladny:-) Mile to!
U mnie rano to jak po grochówce, wieczorem pileczka;-) Wiele osób zauważa, ale zaczyna temat tekstem " czy mi się wydaje?"
Co do materaca to teraz zaleca sie droższy lateksowy. Mam taki z ikei do łóżka Córki, ale do szczebelkowego mialam ten z gryką. Teraz kupie lateksowy. Podobno w tych gryczanych mogą zagniezdzic sie robaki??NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
Córcia ur. w 2011r. i dwa Aniołki [*] -
NIEPOKORNA wrote:My kupiliśmy łóżeczko 140x70 cm, które potem można zmienić w tapczanik. Jestem bardzo zadowolona, bo jest duże i moja spora córka się w nim mieści i ma naprawdę dużo miejsca. Poza tym jest ono mega solidnie wykonane. Tu macie zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f641b97c265d.jpg
Piękny pokoikTeż planujemy łóżeczko 140x70 zmieniane w tapczanik. No właśnie czytałam o tych robakach...fuuuu. Ciąża miała być fajna, a tu same wybory, jaki wózek, jaki materac itp.
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nie dość że stres to jeszcze u każdej coś innego się pojawia.
Mówią że ciąża to nie choroba ale dla mnie jest bardziej upierdliwa niż choroba:P
Iiiii powiem Wam w sekrecie będzie jeszcze gorzej hihihihihi:P:P:P:P:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 12:41
-
NIEPOKORNA bardzo ładny pokoik
Ja kupuję łóżeczko 120x60, po pierwsze dlatego, że musi się zmieścić w naszej małej sypialni
a poza tym mam po córce białe łóżko zwykłe z barierką 140x70 (w którym śpi de facto do dziś, bo dopiero kupiliśmy jej łóżko "dorosłe", ale w tym znakomicie się jeszcze mieści). Ale gdybym nie miała, również kupiłabym od razu łóżeczko 140x70 z możliwością przemiany w tapczanik
Wózek mam już wybrany (jeszcze tylko na żywo muszę go pojechać zobaczyć do sklepu), łóżeczko również. Później zostaną pierdółki. Stwierdziłam, że od teraz przy każdej wypłacie kupię kilka rzeczy, to nie odczuję tak tego na końcu. Coś moja kosmetyczka od paznokci wspomniała mi wczoraj żebym nie kupowała karuzeli, pościeli, niani elektronicznej i paru innych rzeczy bo ma i mi da- także zobaczymy co tam "odziedziczę"Bo wszyscy znajomi wokół albo mają już duże dzieci, albo córki, albo znowu ciąża u nich- więc muszę liczyć na siebie. A zaledwie rok temu oddałam ogromną część rzeczy unisex po córce, dla bratowej. Tylko ona teraz znowu w ciąży, także nic do mnie nie wróci
Mamy kochane, polecicie jakieś godne polecenia monitory oddechu? Modele, firmy, itd?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 13:28
-
nick nieaktualny