Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe my też szopki nie chcemy bez przepychu itd ma być skromnie ładnie i z klasą. Mój to by wogole chciał takie wiejskie ja za to nie więc idziemy na kompromisy i trochę z tego trochę z tego będzie. Wiem że napewno będą strażacy u nas bo mój jak był młody to należał do ochotnicza straży pożarnej i u nich tradycja że jak się ktoś z ich grupy żeni to jadą i bramy robią czyli Leja wode z wozów i taki tunel się tworzy
-
nasze wesele było najfajniejszą imprezą na której byłam
bardzo fajnie wszystko wyszło i nie żałuję ani złotówki wydanej na taki fajny spęd znajomych i rodziny
Kompletnie nic nam się nie zwróciło bo mieliśmy wiele osób z zagranicy, płaciliśmy za loty, hotele, a prezenty wydaliśmy na nieziemską podróż poślubną, którą też do dziś wspominam i niczego nie żałuję.
Ślub nie był nam zbytnio potrzebny do szczęścia, nic się po nim nie zmieniło, ale była super impra i mamy piękne zdjęcia
dziewczyny mnie dopadła ciążowa dolegliwość, rozluźnienie więzadeł i te sprawy sprawiły, że biodro mnie boli jak się obudzę....czytałam że poduszka powinna pomóc....ech...
ubrania ciążowe rozmiar 38Słuchajcie, mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które poszukują ubrań ciążowych, mam pudrowe chinosy, spodnie superstrech granatowe i jeansowe krótkie spodenki rozmiar wszystko 38 z H&M, zgapiłam się jak byłam w delegacji i nie odesłałam na czas (na mnie za duże) zwrotu....teraz z tym zostałam. Chętnie odsprzedam o wiele taniej niż w H&M bo chociaż bym chciała część kasy odzsykać. Wszystkie ciuchy z metkami i zapakowane w te woreczki oryginalne, gotowe do odesłania do h&M.
Jeśli będziecie zainteresowane to dajcie znać, podeślę linki pomierzę wszystko i nawet w Warszawie można przymierzyć....kurde taka zła na siebie jestem, że przegapiłam termin...
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262277012.html#Ciemnoniebieski
[url]http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244765017.html#Pudroworóżowy[/url]
[url]http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0442786001.html#Niebieski denim[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:38
-
mietata ja bym poprodila o ceny, jestem zainteresowana
a jeśli chodzi o spodnie długie to długość, bo mam trochę długie nogi i wiele spodni na mnie nie pasuje :p Ale chętnie bym odkupila
Jak można to napisz na priv.
Fajny jest materiał tych chinosow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:42
-
My zrobiliśmy wesele na 30 osób - najbliższa rodzina i przyjaciele
atmosfera super! Był czas na jedzenie, by z każdym zatańczyć, porozmawiać
sam ślub wzruszający. Też bym z chęcią powtórzyła
A tymczasem mam tak zapchane jelita, że aż mi niedobrzei jak tu się szykować na wesele??
-
Invis wrote:mietata ja bym poprosiła o zdjęcia i ceny, jestem zainteresowana
a jeśli chodzi o spodnie długie to długość, bo mam trochę długie nogi i wiele spodni na mnie nie pasuje :p
Te ciemne spodnie mają długie nogawki, na mnie aż za długie musiałabym na 2x podwinąć conajmniej, mogę ci pomierzyć dokładnie, chinosy są takie, że mają być przed kostkę (mam mniejszy rozmiar tych pudrowych i są super fajne i wygodne, ale też podwijam
materiał jest bardzo ok, przewiewnie,elegancko, super się na lato sprawdzają, już mój mniejszy rozmiar zabrałam na wyjazd i świetnie się sprawdziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:44
-
Aasha wrote:Mietata ja rowniez jestem zainteresowana
chętnie odkupie. Podeslalabys na priv info o cenach? Oczywiscie jesli Invis sie nie zdecyduje.
wysłałam ci zaproszenie na prv, zaakceptuj to podeślę info.
-
moremi wrote:Na limango jest właśnie kampania maxi cosi i foteliki city kosztują 370 zł. Pewnie szybko zejdą.
ale ja je widziałam w tej cenie gdzieś na stronie internetowej, przecenione z 400coś, limango ma zawsze takie super promocje -
Czuję się jak wysrana jagoda, za przeproszeniem
słabo, zadyszka od przejścia do autobusu (a raczej należałam do dość wysportowanych, z kondycją w miarę dobrą), brzuch uwiera... coś pięknego
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
mietata wrote:ale ja je widziałam w tej cenie gdzieś na stronie internetowej, przecenione z 400coś, limango ma zawsze takie super promocje
Edit: faktycznie na emagu taniej o 95 groszyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 13:18
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
u nas ma byc 90 osób bo inaczej sali by nam nie wynajeli i ze chcialam tylko na 60 musialam dopisac jeszcze 30 ale to nic mój brat tzn jego przyszla zona chce wesele na 150osob i powiedziala ze mniejsze nie moze byc...
coś mi dzisiaj nie dobrze jest tak mnie mdli jakos dziwnie. W głowie mi się kreci aj co za dzień dziwny. A i spaliłam komputer stary hehehe jak? nie wiem ale szkoda zdjęć mi troszke.
-
Hej. Dawno tu nie zaglądałam i widzę, że jestem wzywana do raportu (pierwsza strona) można mi zaznaczyć ❤ i najprawdopodobniej dziewczynka. Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia
wichrowe_wzgórza, Invis, NIEPOKORNA, Sunshine_111, annggela, Asia_89, Zuza91 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
U nas było 80 łącznie z nami, jakieś 10 nie mogło być. Dla mnie akurat. Ale mamy malutkie rodziny, większość to przyjaciele i najbliżsi znajomi + towarzyszące. I zachęcaliśmy bez dzieci
żeby rodzice mogli się pobawić, a nie pilnować maluchów. Każdy mówił "no pewnie że bez!"
tylko jedna para nie miała co zrobić z dwulatką, ale się dziecię dobrze i długo bawiło
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza my do naszego księcia zatrudnimy nianie na ten dzień i noc. Bedą mieli wykupiony pokój w hotelu przy sali żeby blisko nas bo młody będzie miał 7 miesięcy tylko. Także mam nadzieje że jakoś to będzie a nie chce nikogo z rodziny obarczać opieką nad dzieckiem bo właśnie mają iść po to aby się bawić.
My mamy duze rodziny ale większosci nie zapraszamy bo po co raz mało sie kontakty z niektorymi utrzymuje a dwa nie wszyscy mi sa potrzebni do szczescia jak np moja siostra zupełnie zbędna mi osoba tak naprawde i z dnia na dzien coraz bardziej sie o tym przekonuje. -
Macham my bylismy dwa dni na wsi a dzis juz w domku mąz porzadki robi, ja pieke własnie drożdzówki z rabarbarem,truskawkami i kruszonką
potem kawka i zmykam z pannami do mojej mamy bo Zuzia ma przymiarke bluzki i spodniczki na koniec roku.
Kurcze ja nadal sie martwie pomimo usg 12 czerwca bo moja mała Hania cos nie chce amy kopac no coż taka chyba moja uroda przejrzałam notatki i Lili zaczeła bardzo niesmiało kopac w 19tyg wiec mam jeszcze 2 tyg oczekiwania ale za to w czwartek połowkowe