X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • pieluszkowazabawa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe my też szopki nie chcemy bez przepychu itd ma być skromnie ładnie i z klasą. Mój to by wogole chciał takie wiejskie ja za to nie więc idziemy na kompromisy i trochę z tego trochę z tego będzie. Wiem że napewno będą strażacy u nas bo mój jak był młody to należał do ochotnicza straży pożarnej i u nich tradycja że jak się ktoś z ich grupy żeni to jadą i bramy robią czyli Leja wode z wozów i taki tunel się tworzy

nzjdvfxmh01bn5c2.png
    Pod moim sercem,inne bije serce...
    Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane.
    Pod moim sercem małe rączki dziecka,
    cichutko pukają do mojego serca.

• mietata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasze wesele było najfajniejszą imprezą na której byłam :) bardzo fajnie wszystko wyszło i nie żałuję ani złotówki wydanej na taki fajny spęd znajomych i rodziny :) Kompletnie nic nam się nie zwróciło bo mieliśmy wiele osób z zagranicy, płaciliśmy za loty, hotele, a prezenty wydaliśmy na nieziemską podróż poślubną, którą też do dziś wspominam i niczego nie żałuję.

Ślub nie był nam zbytnio potrzebny do szczęścia, nic się po nim nie zmieniło, ale była super impra i mamy piękne zdjęcia :)

dziewczyny mnie dopadła ciążowa dolegliwość, rozluźnienie więzadeł i te sprawy sprawiły, że biodro mnie boli jak się obudzę....czytałam że poduszka powinna pomóc....ech...

ubrania ciążowe rozmiar 38Słuchajcie, mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które poszukują ubrań ciążowych, mam pudrowe chinosy, spodnie superstrech granatowe i jeansowe krótkie spodenki rozmiar wszystko 38 z H&M, zgapiłam się jak byłam w delegacji i nie odesłałam na czas (na mnie za duże) zwrotu....teraz z tym zostałam. Chętnie odsprzedam o wiele taniej niż w H&M bo chociaż bym chciała część kasy odzsykać. Wszystkie ciuchy z metkami i zapakowane w te woreczki oryginalne, gotowe do odesłania do h&M.
    Jeśli będziecie zainteresowane to dajcie znać, podeślę linki pomierzę wszystko i nawet w Warszawie można przymierzyć....kurde taka zła na siebie jestem, że przegapiłam termin...

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262277012.html#Ciemnoniebieski
    [url]http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244765017.html#Pudroworóżowy[/url]
    [url]http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0442786001.html#Niebieski denim[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:38

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Invis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mietata ja bym poprodila o ceny, jestem zainteresowana :) a jeśli chodzi o spodnie długie to długość, bo mam trochę długie nogi i wiele spodni na mnie nie pasuje :p Ale chętnie bym odkupila :) Jak można to napisz na priv.

Fajny jest materiał tych chinosow?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:42

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zrobiliśmy wesele na 30 osób - najbliższa rodzina i przyjaciele :) atmosfera super! Był czas na jedzenie, by z każdym zatańczyć, porozmawiać :) sam ślub wzruszający. Też bym z chęcią powtórzyła ;)

A tymczasem mam tak zapchane jelita, że aż mi niedobrze :/ i jak tu się szykować na wesele??

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • mietata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invis wrote:
    mietata ja bym poprosiła o zdjęcia i ceny, jestem zainteresowana :) a jeśli chodzi o spodnie długie to długość, bo mam trochę długie nogi i wiele spodni na mnie nie pasuje :p
    hej, podrzuciłam poniżej posta linki do tych spodni na stronie h&m, w tygodniu, jeśli będziesz chciała mogę ci zrobić fotki real :) Te ciemne spodnie mają długie nogawki, na mnie aż za długie musiałabym na 2x podwinąć conajmniej, mogę ci pomierzyć dokładnie, chinosy są takie, że mają być przed kostkę (mam mniejszy rozmiar tych pudrowych i są super fajne i wygodne, ale też podwijam ;) materiał jest bardzo ok, przewiewnie,elegancko, super się na lato sprawdzają, już mój mniejszy rozmiar zabrałam na wyjazd i świetnie się sprawdziły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:44

• Aasha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mietata ja rowniez jestem zainteresowana :) chętnie odkupie. Podeslalabys na priv info o cenach? Oczywiscie jesli Invis sie nie zdecyduje.

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
  • Aasha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invis, dopiszesz mi proszę dziewczynkę? Bo juz na pewno bedzie Helena :)

wichrowe_wzgórza, moremi, Asia_89, afrykanka, annggela, antonna, Pani Moł, Zuza91 lubią tę wiadomość

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
  • mietata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha wrote:
    Mietata ja rowniez jestem zainteresowana :) chętnie odkupie. Podeslalabys na priv info o cenach? Oczywiscie jesli Invis sie nie zdecyduje.

wysłałam ci zaproszenie na prv, zaakceptuj to podeślę info.

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na limango jest właśnie kampania maxi cosi i foteliki city kosztują 370 zł. Pewnie szybko zejdą.

mietata, Zuza91 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mietata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Na limango jest właśnie kampania maxi cosi i foteliki city kosztują 370 zł. Pewnie szybko zejdą.

ale ja je widziałam w tej cenie gdzieś na stronie internetowej, przecenione z 400coś, limango ma zawsze takie super promocje ;)

• Invis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powpisywalam zaległe płci naszych maluszków. Jak już odzyskam komputer to posiedzę i pododaje jakieś fajne linki do sklepów itd.

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się jak wysrana jagoda, za przeproszeniem :( słabo, zadyszka od przejścia do autobusu (a raczej należałam do dość wysportowanych, z kondycją w miarę dobrą), brzuch uwiera... coś pięknego :(

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mietata wrote:
    ale ja je widziałam w tej cenie gdzieś na stronie internetowej, przecenione z 400coś, limango ma zawsze takie super promocje ;)
    Nie wiem. Ja tam kupuję buciki naturino synkowi i jednak taniej nie ma. Ale domyślam się, że nie dotyczy to wszystkich produktów :-)
    Edit: faktycznie na emagu taniej o 95 groszy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 13:18

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!

Wysłany: 17 czerwca 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ma byc 90 osób bo inaczej sali by nam nie wynajeli i ze chcialam tylko na 60 musialam dopisac jeszcze 30 ale to nic mój brat tzn jego przyszla zona chce wesele na 150osob i powiedziala ze mniejsze nie moze byc...

coś mi dzisiaj nie dobrze jest tak mnie mdli jakos dziwnie. W głowie mi się kreci aj co za dzień dziwny. A i spaliłam komputer stary hehehe jak? nie wiem ale szkoda zdjęć mi troszke.

nzjdvfxmh01bn5c2.png

• aciulka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dawno tu nie zaglądałam i widzę, że jestem wzywana do raportu (pierwsza strona) można mi zaznaczyć ❤ i najprawdopodobniej dziewczynka. Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia ;-)

wichrowe_wzgórza, Invis, NIEPOKORNA, Sunshine_111, annggela, Asia_89, Zuza91 lubią tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas było 80 łącznie z nami, jakieś 10 nie mogło być. Dla mnie akurat. Ale mamy malutkie rodziny, większość to przyjaciele i najbliżsi znajomi + towarzyszące. I zachęcaliśmy bez dzieci ;) żeby rodzice mogli się pobawić, a nie pilnować maluchów. Każdy mówił "no pewnie że bez!" ;) tylko jedna para nie miała co zrobić z dwulatką, ale się dziecię dobrze i długo bawiło :)

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023

Wysłany: 17 czerwca 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wichrowe_wzgórza my do naszego księcia zatrudnimy nianie na ten dzień i noc. Bedą mieli wykupiony pokój w hotelu przy sali żeby blisko nas bo młody będzie miał 7 miesięcy tylko. Także mam nadzieje że jakoś to będzie a nie chce nikogo z rodziny obarczać opieką nad dzieckiem bo właśnie mają iść po to aby się bawić.

My mamy duze rodziny ale większosci nie zapraszamy bo po co raz mało sie kontakty z niektorymi utrzymuje a dwa nie wszyscy mi sa potrzebni do szczescia jak np moja siostra zupełnie zbędna mi osoba tak naprawde i z dnia na dzien coraz bardziej sie o tym przekonuje.

nzjdvfxmh01bn5c2.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macham my bylismy dwa dni na wsi a dzis juz w domku mąz porzadki robi, ja pieke własnie drożdzówki z rabarbarem,truskawkami i kruszonką :) potem kawka i zmykam z pannami do mojej mamy bo Zuzia ma przymiarke bluzki i spodniczki na koniec roku.

Kurcze ja nadal sie martwie pomimo usg 12 czerwca bo moja mała Hania cos nie chce amy kopac no coż taka chyba moja uroda przejrzałam notatki i Lili zaczeła bardzo niesmiało kopac w 19tyg wiec mam jeszcze 2 tyg oczekiwania ale za to w czwartek połowkowe :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 17 czerwca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka jestesmy na tym samym etapie i ja tez nie czuje jeszcze ruchów mojego księcia

nzjdvfxmh01bn5c2.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pieluszkowazabawa wrote:
    biedroneczka jestesmy na tym samym etapie i ja tez nie czuje jeszcze ruchów mojego księcia

ufff ja to tłumacze zapasem tłuszczu hehe ulżyło mi trosze juz nie moge sie doczekac :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ