Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
oczekujaca94 wrote:Wzielam juz magnez lezalam 2 godziny. Kirde doktorka moja przyjmuje tylko poniedzialek i sroda... a juteo wyboeram sie na wesele jako gosc. I nie wiem czy lepiej jechac to skontrolowac? Ale musialabym na Ip
a co jadłaś wczoraj/dziś? Może coś nowego lub po prostu wzdymającego? Albo przeforsowałaś się? Ja tam miałam w zeszłym tygodniu, ale przeszło samo, u mnie to był efekt przemęczenia i namieszania w jedzeniu. Trzymam kciuki, aby i u ciebie nic poważnego.
-
Boszz, boli
leze w domu. Okład mam na nodze, ale myślę ze to potrwa zanim ten bol przejdzie. Nawet do łazienki nie mogę sama dojść. Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej, jak nie to sprawdzę gdzie maja jakieś lepsze rtg, albo usg konczyn i tam pojadę. Dziś byłam na barskiej, maja tam niby dyżur urazowy, a sprzęt jak za króla cwieczka i w ogóle jak zobaczyli ze jestem w ciąży to mnie zaczeli traktować jakbym była śmierdzącym jajem, każdy się bal dotknąć.
Wichrowe, a ile cię tak bolało po złamaniu? Ja dużo wytrzymam, nawet tabletek p/pnie lykam, ale nie wiem kiedy się zacząć niepokoc. Ech, no taka jestem zla na siebie ze pojęcia nie macieaż mi się płakać chce, a ja nigdy nie placze
((
-
Na Barskiej byłaś????? O masz
ciekawe kto Cię przyjmował...
Ja nie pamiętam czy mnie długo bolalo, dawno to było. Wiem, że z piątym palcem 2 tgodnie się męczyłam. Nawiasem mowiąc, wtedy też na Barskiej wylądowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 18:07
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
I po wizycie. Z młodym ok ale to łożysko za n8sko jest ehhh... A było tak pięknie cały czas
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
Pako, rtg możesz zrobić na lepszym sprzęcie, najwyżej Cię w ołów opakują
ale jeśli chcesz bardziej bezpiecznie dla dziecka, to zrób rezonans. Usg...no, może pokazac co trzeba a może nie. Na Barskiej jest faktycznie stary sprzęt, może lepiej że tam nie chcieli Cię naświetlać...
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Na barska najbliżej, bo ja rodzinnie ze starej ochoty jestem, to barska to takie moje tereny. Ale może lepiej było podjechac na banacha, może tam by mieli lepszy sprzęt, a przyjmował mnie jakiś bardzo zmęczony lekarz, kolo 40stki, co widać było ze ma wszystkiego dosyć.
Mietata mam zwolnienie na 2 tygodnie
Żebym tylko mogła już pokustykac do łazienki, to będzie dobrze, ale narazie to trzeba mnie nosić(( bez sensu to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 18:24
-
Na Barskiej każdy zmęczony
w cholerę dyźurów i potworny młyn, bo rejon ogromny. A ile razy coś im się tam psuje i do furii doprowadza...
Ja też pod Barską podpadam.
Moja babcia miała to samo złamanie. Mieszkała na ten czas u mamy i przy łożku miała takie krzeslo z kibelkiem9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Dziewczyny czy wam twardnieje brzuszek ? Jeśli tak to w ktorym miejscu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
oczekujaca94 wrote:Kurde juz sama nie wiem co robic. Bo nie bolal mnie tak . Jak go dotykam to boli mnoe tylko na gorze brzucha zaraz pod piersiami. Detwktorem tetna od razu serduszko wyszukuje jal zawsze bardzo nisko pod pepkiem. Ruchy tez wyczowam
Skurcze Braxtona Hicksa idą od góry brzucha, a właściwie od piersi i przechodzą w dół, ale w dole zwykle ich nie czuć, tylko brzuch twardnieje. Tak przynajmniej wyczytałam w Internecie i ja tak mamJeśli ustępują po odpoczynku, to jest ok
Mnie jak boli, to aż zgina mnie w pół, ale jak chwilę poleżę, to przechodzi.
-
Tak mam zakaz noszenia zakaz sexy zakaz długich spacerów. Jednym słowem mogę siedzieć na tyłku i oddychać:p
Całe szczęście mogę pracować bo mam pracę siedząca ale nie więcej niż 4 godziny dziennie. -
Ja byłam na badaniu , pierwsze co zobaczyłam jak synek drapie sie stopa po nosie
a potem jego klejnoty hehe. Jak to Pani dr to powiedziała chłopak idealny, wazy 900g
lozysko z przodu dlatego brzuch mnie boli jak sie o cos oprę.a co do mojego pępka wystającego to mam przepuklinę ciążowa i jak juz zdecyduje sie na ostatnie dziecko to dopiero po porodzie powinnam poddać sie zabiegowi zszycia tej szpary.
wichrowe_wzgórza, Asia_89 lubią tę wiadomość