Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie od słodyczy odrzuciło w 1 trymestrze. A teraz cała czekoladę mogę na raz.
Na mnie chyba pełnia nie działa. Przespałam cała noc.
Miałam zamówić segregator pediatryczny i zapomniałama to chyba było można zamawiać do wczoraj do północy. Będzie trzeba czekać na normalna sprzedaż.
Aasha, mój tez miał brzuch mniejszy o 2 tygodnie. Ale pod kontrola Wiec myśle, ze taka uroda naszych dzieciaczków.
Kaczorka, moje Dziecię i macica tez leniwe. Oby to się przełożyło później ba charakter dzieckaKaczorka lubi tę wiadomość
-
Invis - no to oby doktorek nic w tym brzuszku niepokojącego nie znalazł!
Właśnie zjadłam wielki kawał sernikaMama mi przywiozła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 11:14
Invis, Biedroneczka83, Mamatobe♥ lubią tę wiadomość
-
Paulina099 wrote:Invis, może nasze kąciki/ pokoje dla dziecka jakby ktoś chciał się podzielić zdjęciami
Proponuję utworzenie takiego tematu w kategorii np. "III trymestr"Założyć temat może każda z użytkowniczek. Na kategorię ten temat chyba by się nie nadawał, bo zbyt szybko by się wyczerpał.
-
Czemu zawsze najwięcej piszecie kiedy śpię
Nie chce mi sie wstać. T takie trudnenie mam ciążowej poduchy, jestem obłóżona zwykłymi. Ale wstaję "z parteru", z podłogi, ehhh.
Invis, pewnie przydza się wątek zdrowotny, porady pielęgnacyjne, pokoje, zdjęcia maluchóa, karmienie piersią, ubrania, etapy rozwoju... no i luźne pogaduchy9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Hej dziewczyny
Przygarnijcie proszę i mnie! Czytam Was dokładnie od pierwszego dnia powstania tego forum... taki ze mnie cichy wielbiciel
Nie pisałam nic wcześniej, bo po wszystkich moich ciążowych "przygodach" dopiero teraz wiem na pewno, że wszystko będzie dobrze i że maluch pojawi się na świecie cały i zdrowy
Zatem: będziemy mieli chłopca i data porodu wypada na 7.11.
A o mnie: mam 29 lat i jestem z okolic Katowicwichrowe_wzgórza, Madzixxx33, Majblanca, Mama2kituszek, Zuza2323, Mamatobe♥ lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Wichrowe - nie możesz spać
A czy Wasze piersi też oprócz siary wydzielają taką przezroczystą ciecz?? -
Biedroneczka83 wrote:moje przestały wydzielac cokolwiek tzn muszę ścisnąć cos tam żółtego wyleci ale to kropelka i koniec a poza tym to swędzą strasznie
Oj to właśnie mnie też swędzą..
Hehe, sporo tutaj ukrytych czytelniczekchyba nowe forum skłania dziewczyny do ujawnienia się
Biedroneczka83, tala77, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
szarortka wrote:Hej dziewczyny
Przygarnijcie proszę i mnie! Czytam Was dokładnie od pierwszego dnia powstania tego forum... taki ze mnie cichy wielbiciel
Nie pisałam nic wcześniej, bo po wszystkich moich ciążowych "przygodach" dopiero teraz wiem na pewno, że wszystko będzie dobrze i że maluch pojawi się na świecie cały i zdrowy
Zatem: będziemy mieli chłopca i data porodu wypada na 7.11.
A o mnie: mam 29 lat i jestem z okolic Katowicgdzie bedziesz rodziła super ze wszystko już ok
-
A czy Wasze piersi też oprócz siary wydzielają taką przezroczystą ciecz??
U mnie siara i "woda", nie dość, że czasem mam plamki na piżamie to jeszcze na stanikach od wewnętrznej strony też się pojawiają
Zrobiłam sobie drugą słabą kawę, z powodu brzydkiej pogody i że senność mnie męczy, ale zapomniałam, że kawa rozpuszczalna rodziców już mi nie podchodzi, haha
Jak już przy cyckach jesteśmy, to zauważyłam, że robią mi się pełniejszeW końcu mogę powiedzieć, że mam piersi, haha
-
Hej!
Ja poszłam spać o 3 w nocy, czyli noc niezbyt wyspana, ale nie wiem czy to wina pełni czy raczej pepsi, której się opiłam na wieczór
Może jestem jakaś podejrzliwa, ale dlaczego odkąd padło hasło przenosin zaczyna się pojawiać mnóstwo dziewczyn, które do nas dołączają? Może to zwykły zbieg okoliczności, ale dla mnie ta kumulacja nowych dziewczyn jest zastanawiająca.
Sorry dziewczyny za moją podejrzliwość, tkwiłam w jakimś pewnie niesłusznym przekonaniu, że ten wątek czytają tylko te, które się w nim udzielająmoremi lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kaczorka o matko ty już tuz tuż teraz tak na suwaczek popatrzyłam hehe ja w 36 tyg bede miec wizyte ciekawe co to bedzie
oby ten brzuch sie uspokoił
Tiaaa.. a im bliżej terminu, tym większą abstrakcją mi się to wszystko wydaje
Czasami mam wrażenie, że będę w tej ciąży już zawsze chodzićBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
IZA92 wrote:U mnie siara i "woda", nie dość, że czasem mam plamki na piżamie to jeszcze na stanikach od wewnętrznej strony też się pojawiają
Zrobiłam sobie drugą słabą kawę, z powodu brzydkiej pogody i że senność mnie męczy, ale zapomniałam, że kawa rozpuszczalna rodziców już mi nie podchodzi, haha
Jak już przy cyckach jesteśmy, to zauważyłam, że robią mi się pełniejszeW końcu mogę powiedzieć, że mam piersi, haha
U mnie siara jest od prawie przezroczystej do żółtej, żółta odrobinę gęstsza, ale ta przezroczysta jak zaschnie to też jest jak jakiś wosk. Plamy na piżamie, plamy na stanikach - u mnie to samoMoim patentem na brak plam np. na staniku bardzo cienkim jest podklejenie od środka przeciętej na pół wkładki higienicznej
Próbowałam wkładek laktacyjnych, ale to są za małe ilości żeby teraz tego używać, poza tym te wkładki to takie podpaski na sutki, jakoś mnie drażnią ;] ale pewnie jak/jeśli ruszy laktacja to się z nimi przeproszę
-
Holibka wrote:Hej!
Ja poszłam spać o 3 w nocy, czyli noc niezbyt wyspana, ale nie wiem czy to wina pełni czy raczej pepsi, której się opiłam na wieczór
Może jestem jakaś podejrzliwa, ale dlaczego odkąd padło hasło przenosin zaczyna się pojawiać mnóstwo dziewczyn, które do nas dołączają? Może to zwykły zbieg okoliczności, ale dla mnie ta kumulacja nowych dziewczyn jest zastanawiająca.
Sorry dziewczyny za moją podejrzliwość, tkwiłam w jakimś pewnie niesłusznym przekonaniu, że ten wątek czytają tylko te, które się w nim udzielają
No ja od razu mówię, że na nowym forum nie zatwierdzam użytkowniczek, które nie mają nicków z tego wątku, naszego. Jeśli nowe do tej pory będą się udzielać aktywnie to i dostaną dostęp do nowego forumAle też się zastanawiam skąd nagle taki wysyp
Holibka, kameelka, Biedroneczka83, Mamatobe♥ lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 planuję rodzić w Chorzowie. Kilka znajomych mi polecało, no i byłam tam na SR i jakoś tak im zaufałam
Oczywiście mam tam też moją panią dr
Mały jest główką w dół, więc mam nadzieję na SN.
Kaczorka ma rację... chcecie stąd uciekać, a ja nie chcę się z Wami rozstawać... więc nie pozostało nic innego jak się ujawnić i prosić o wpuszczenie na następne forumW rodzinie i wśród znajomych nie mam malutkich dzieci, więc jesteście moja encyklopedią i skarbnicą wiedzy zarazem
Mój nick miał brzmieć: szarotka, ale tu już był zajętyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 12:28
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
A czy Wasze piersi też oprócz siary wydzielają taką przezroczystą ciecz??
U mnie głównie to przezroczyste.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023