Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie glukoza wyszła spoko,
ta dzisiejsza tez potwierdziła ze glukoza wyszła bardzo dobrze,daleko od górnej granicy normy
Moja cały czas twierdziła ze mała jest wieksza o ok tydzień,nie byłam u niej 3 tyg i w tym czasie mała nadrobiła o następny tydzień/
-
pinsleepe wrote:A bierzesz witaminy? Nie wiem, ile w tym prawdy, ale dużo osób twierdzi, że dzieci od nich rosną jak szalone.
choc szczerze to nie wiem skad niby mialyby tak rosnac... przeciez dziecko bierze, ile potrzebuje, a reszta ma wystarczyc dla nas...RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się może nie znam, ale Dzidzie niektóre od początku wyprzedzają termin OM, moja np. o 5 dni a potem jak dojdzie kolejne dni to wyjdzie te 2 tygodnie. Lepiej jak rośnie niż za małe może, ale oczywiście to lekarze już wiedzą jak powinno być. O tych witaminach też słyszałam, że nieraz trzeba odstawić, bo dzieci duże się rodzą.
AgataP, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Mnie jeden gin mowi brac witaminy drugi nie brac i co teraz???? Biore DHA i magnez. Prżez chwile łykałam pregne w której jest jod, zelazo i D3 ale nie podpasowaly mi....
Vivian ja tez nie moge ogladac ostatnio. Dociera do mnie ze to juz niebawem i ciesze sie bardzo, ale tez troche zaczynam sie baćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 21:43
-
Z tym wzrostem na p[oszczególnych etapach jest różnie, dzieci rosną indywidualnie. U mnie w pierwszej ciązy na początku była róznica wg USG a OM 2 tygodnie mniej a skończyliśmy z różnicą 1 tydzięń do tyłu.
Teraz startowaliśmy z różnicą 11 dni mniej wg USG niż OM, a w 27 tc już byliśmy 3 dni do przodu wg USG a termin OM, także też nadrobił niesamowicie.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kuniak ja tez mysle ze spokojnie z ta waga, przeciez dzieci sie rozne rodza.. Moje znajome co ostatnio rodzily w terminie maly malenstwa z niesamowita roznica wagowa! Bo jedna miala 3 kg, a druga 4,5!! Wiec od poczatku tej drugiej synek wyprzedzal rozmiarowo wszelkie normy
Tym czasem mowie dobranocrano pewnie znow zawitaja fachowcy (oby!) wazne ze postepy w pracy sa
-
No i obudzil mnie bol brzucha
oczywiscie juz panikowac zaczelam bo nie potrafilam go dokladnie zlokalizowac.. Ale myle ze to zoladek.. Zrobilam sobie herbatki, zaraz spije i zobaczymy efekty. Malenstwo szaleje w brzuszku, ewidentnie spac jej sie nie chce i do tego sie czkawki nabawila
Ehhh.. Kiedy w koncu spokojnie odetchniemy?! -
Witam;)
Wczoraj Marcella 1,5 roczku dzisiaj brata 7latwiec idziemy na lody ;P ale najpierw po zamówienie do apteki bo będzie niedługo i do diabetologa na końcu przyjemności
Lkc kochana jak tam u Ciebie mam nadzieje, ze w porządku, no w końcu musi być dobrze ;**
Miłego dzionka :*Livia
Nela
Marcel