Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie wiem jeszcze poczekamy zaklepiemy i wtedy tak na szybko przyszykujemy może przed wakacjami jeszcze się wyrobimy póki dużego brzucha nie będę miała, mama dała Nam błogosławieństwo hehe No ,ale na razie cywilniak a może przy chrzcie kościelny się weźmie na nowy rok póki co myślimy o cywilnymLivia
Nela
Marcel
-
Pati - koniecznie nie możesz farbować włosów przed ślubem
Ale mnie nastraszyłaś równo, bo akurat miałam się wziąć za farbę w przyszłym tygodniu i teraz nie wiem co zrobić
Evik - chapeau bas. Ściskam!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Rewolucja to była henna jeszcze soprawdzaam numerki z tubki czy aby nie podmienili, ale wszystko się zgadza... trudno będę teraz wrednym rudzielcem hahah
Rybka kochana a ja faktyczmnie tak jak inne Ciebie bardzo podziwiam bo bardzo długa droga za Wami i teraz to już zleci na prawdę szybciutko i już za niecałe 8 miesięcy będziecie tulić Wasze szczęścieRybka Nemo lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Rewolucja to była henna jeszcze soprawdzaam numerki z tubki czy aby nie podmienili, ale wszystko się zgadza... trudno będę teraz wrednym rudzielcem hahah
Rybka kochana a ja faktyczmnie tak jak inne Ciebie bardzo podziwiam bo bardzo długa droga za Wami i teraz to już zleci na prawdę szybciutko i już za niecałe 8 miesięcy będziecie tulić Wasze szczęście
Ja Ci dam "wrednego rudzielca"!!!! <bicz>
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Tez tak macie,ze jecie z nudow? Ja jak mam cos dobrego to nie moge sie powstrzymac...od wczoraj wcinam ciagle z pomidorem
alka89, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ktos cos kiedys pisal o balsamach fajnych chyba,ja bym kupila jakis niedrogi,wydajny ,zeby byl dobry na rozstepy (zeby pozniej nie zostaly jak duzo przytyje )i zeby nawilzal mocno bo mam strasznie sucha skoreTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.