Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki, ja niestety w szpitalu dziś wyladowalam niespodziewanie. Przyjechalam tylko na usg III trymestru a tu lekarz mi mówi że szpital, bo szyjka ma 12 mm i sie rozwiera. Od jutra dostanę celeston na rozwój plucek. Z dzieckiem jest wszystko ok, waży 1880g, jest nadal dziewczynką, ułożona glowkowo i pcha się na świat. Ale za wcześnie! Może pessar mi założą.. ehh nie spodziewałam się tego w ogóle. Chociaż wifi jest w szpitalu,więc mam kontakt że światem i z Wami.
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Czyli tak z kosmetyków/leków jest potrzebne:
Bepanthen lub alantan lub sudocrem na odpażenia
Oilatum do kąpieli
Maltan
Sól fizjologiczna 100 ampułek czy to za dużo?
Octanisept do pępuszka
Podkłady poporodowe - ile sztuk kupujecie?
Majtki jednorazowe 5sztuk wystarczy??
Wkładki laktacyjne, polecacie jakąś firmę?
Szczotkę do włosów z miękkim włosiem
Czy coś pominęłam z kosmetycznych rzeczy? Może coś polecicie?
Chce zrobić jedno duże zamówienie dlatego chciałabym ogarnąć wszystko co trzeba z apteki..
A co to jest Maltan ? -
nick nieaktualny
-
Kasiaka trzymam kciuki....
Nastka trzymaj sie jak Ci nie przejdzie idź jutro do lekarza
Ja tez leżę w stresie. Mam nadzieje, ze za tydzien gin. powie ze szyjka wróciła do normy....nie wiem czy to możliwe?
Jutro rano pędzę na badania krwi..i moczu
Potem pac do łóżka..
W czwartek SR.
W piątek diabetolog i dietetyczka uffff
Jestem ciagle zmęczona. Jak nie leżę to mnie boli spojenie i czuje ucisk.
Któraś pytała o otulacz.
Ja chyba kupie rożek polarowy i otulacz bawełniany. Przeciwdziała kolkom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:28
KasiaKa lubi tę wiadomość
-
Na początek 3-4 opakowania jedynek zielone pampersy, białe do dupy jak dla Nas były ;P puder mam nivea baby hehe po Marcelu ale ważny jeszcze
Nastka nospa i połoz się a jak nie przejdzie to na IP raczej się przejedz, mnie dzisiaj tak miesiaczkowo od popołudnia boli i skurcze jakieś mam ale nieregularne...
Kasiaka o kurde ;/ ahh te dzie2czynki listopadowe, zauwazylyscie ze się strasznie pchaja na świat... Chłopcy jacyś grzeczniejsi są... Trzymajcie się zaciskaj uda i nie pozwól jej wyjść.. Musi być ok :**
Marcelo usypia ,jak zaśnie pójdę sobie coś do szamy zrobię insulina i spać jak brzunio pozwoli, bralam nospe lżej ale dalej czuje go..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 21:07
KasiaKa, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Poszedł za dziewczynkami.. No oby się Nas posluchaly maluszki i aby do bezpiecznej granicy
Kasiu Ty masz wczesniaka juz z tego co pamiętam tak.? Kurde oby jednak cora za bratem nie poszła... ;/
A tu Marcelo mówi dobranoc e-cioteczkom
Milaszka, Eve, desou, Lavendula, ÓptimusPrime, Viviana, lkc, AgataP, mada_lena, KUNIAK, misiaczk25, Dotty84, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel