WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jestem ciekawa jak nasz będzie reagował, pampersy zielone też kupujemy :-) idę spać, buziaki.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez lece śpiochać, ale póki co brzuchol nie oszczędza dalej pobolewa.. No i skurcze są ,ale nie mocne ;) i siku latam coś często.. ;P

Kolorowych listopadóweczki.! :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoooooooooooooocccccccccccccccc!!!!!!!!!!!

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • caśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem kiedy wózek kupie :/ waham sie jeszcze nad producentem i modelem. Nie wiem czy klasyk na paskach czy skretne kola z dobrym amortyzatorem. No nie wiem a malz nie chce pomoc bo też nie wie. Musze go po prostu zaciagnac dobtego sklepu

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiiiiitajcie ;)

6.30 pobudka ,a w nocy nawet wnipolicze ile sikmnych.. Ide jeść ;D

Miłego.! :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 07:39

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Ja po badaniach w laboo, dzisiaj to już modlę się by w końcu w moczu było czysto i ta hemoglobina :/
    Odbieram wyniki o godz 15 i jadę do ortopedy, w sprawie spojenia i w sprawie zaświadczenia do cesarki, popytam też o rehabilitację po ciąży.
    Mąż zamienił sobie drugą zmianę na pierwszą by móc ze mną jechać, bo to kawałek mam, a chodzi mi się ciężko z tym bólem. Uff cieszę się, bo samej mi by było niepewnie.
    Dzisiaj strasznie parno, burza była w nocy, ale nadal zbierają się chmury oby nie padało, ja nadal nie mam płaszcza i chodzę rozpięta w poprzednim :/

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivianka kciukam za wizytę, oby wszystko było dobrze i buraczki pomogły :) dobrze, ze w mężu masz takie oparcie :)

Pogoda straszna rano takie piękne słońce, wstawiłam pranie a tu co du.... a na miasto miałam iść po zakupy, chyba posprzątam a męża poproszę aby przywiózł obiad z miasta.....

Ja też nie kupiłam płaszcza i nie kupuję, szkoda dla mnie pieniążków, muszę kupić tylko spodnie ciążowe z paskiem, aby było ciepło w brzuch, na razie wszystkie noszę pod brzuchem, a do płaszcza kupię szal i będę się nim opatulać :)

Viviana lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 29 tygodniu :) jej oby ten czas już leciał szybciutko..
    Trzeci dzień w pracy a ja już wytrzymać nie mogę :( nie wiem jak przetrwam do 13 października do L4..
    Robię dzisiaj zamówienie w aptece gemini mam nadzieje że o niczym nie zapomne..
    A właśnie jeszcze jedno pytanie czy któraś z was kupowała te majtki jednorazowe? Z jakiej firmy i jak wygląda rozmiarówka? Lepiej wziąść większy rozmiar bo zaniżona czy raczej taki jak sie nosi?

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

U nas pogoda nawet ładna, troszkę pochmurno ale jest i słoneczko :)

Nata ja mam taki wózek ale niestety Ci nie pomogę, bo jest jeszcze w kartonie:/

Viviana mam nadzieje, że będziesz miała dobre wyniki i ortopeda nie będzie robił problemów:)

Miłego dnia :)

Viviana lubi tę wiadomość

njr11rs.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Vivi kciuki za wyniki &&&&& :)
    Jestem nieprzytomna...deszcz pada. Rano spadło mi ciśnienie, zrobilo mi sie słabo, ale polezalam i przeszło. Po śniadaniu juz ok. Zgaga mnie morduje:/ nienawidzę jej! Rennie jem tonami i dupa, a gavisconu teraz nie przełkne ble...
    Czekam na " złoty krążek" az kurier przybędzie i doktor bedzie zakładał :) Ciekawe czy boli? Madlen bolalo Cie zakładanie???
    Kasia ty tez kochana w szpitalu. Ale juz niedługo:) daj znac co u Ciebie.
    Martinka ja nie kupowałam majtek z siatki. Nie pomogę.
    Wczoraj doktor rozmawiał z mezem o rozwiązaniu. Nie wiem czy nie zrezygnuje z Salve.... Z reszta tak
    naprawde przyjmują tam pacjentki z ciaza niepowiklana....zobaczymy.
    Czekam na ktg:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:17

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agusia ;), Viviana lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki

W nocy ból przeszedł a rano od nowa boli. Ja chyba chodzić nie powinnam bo jak leże to nie boli. Wogóle jak siadam to mi chrupie tam dziwnie.

Pogoda nawet ładna u nas. Całe szczęście bo nie mam ciepłych ciuchów w odpowiednim wielkim rozmiarze:P

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Noc minęła prawie ok, o 3 obudziła mnie zgaga i niestety znowu wymioty. Poza tym było gorąco strasznie. Ja wiem, że jak już się ochłodzi, to na amen, ale ja już bym chciała troszkę chłodu, bo naprawdę ledwo zipię.

Kasia, wszystko będzie ok, jesteś na pewno pod dobrą opieką w szpitalu! Dawaj znać co u Was!

Mada_lena, kciuki za pessar, będzie ok! Też się do nas odzywaj :) I czytam, że Ciebie też wykańcza zgaga :/ mi trochę pomagają mentosy owocowe no i mleko.

Miłego dnia!

mada_lena, KasiaKa lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my się witamy w pochmurny ale Urodzinowy dzień - za oknem szaro, Pyza leniwa, ja idę jej śladem i jeszcze nie wstałam..... Trochę ogarnąć mieszkanie muszę i popołudniu Gin, trochę w stresie jestem, ale wierzę, że będzie OK.

miłego dnia .L

Agusia ;), Nata, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martinka jak Ty dajesz radę w pracy, podziwiam naprawdę, samo wstawanie itp.
    Z majtek siateczkowych mam z firmy Babyono rozmiar M i Seni rozmiar L i lepiej jednak L-ka wychodzi, nie uciska. Z tych majtek to wg mnie rozmiarówka zaniżona lekko, M-ka jest taka trochę obcisła.
    Madalenka daj znać jak po założeniu pessara jak wrażenia i co mówił gin, trzymam kciuki, żeby nic nie bolało.
    Nastka w kroczu to mnie boli i to spojenie właśnie, dziś jak szłam do laboo to mi tam chrupało, jakby coś przeskakiwało. Pobierz więcej magnezu może.

Lavendula wszystkiego najlepszego i życze udanej wizyty, daj znać po :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:50

Lavendula, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrówka, spełnienia marzeń i lekkiego porodu :)

Lavendula lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula, wszystkiego naj, spełnienia marzeń! :) I dobrych wiadomości na wizycie, trzymamy kciuki!

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Martinka - co do majtek poporodowych, wczoraj w SR dowiedziałam się od położnej, żeby wystrzegać się tych jednorazowych fizelinowych bo nie przepuszczają powietrza - i ona np. każe je od razu wyrzucać przy niej :)
    A jak wróciłam do domu to okazało się, że miałam właśnie te fizelinowe (tzn na opakowaniu nie ma wspomniane z jakiego materiału są, dodatkowo jest napisane, że przepuszczają powietrze - ale ona mówi, że to bullshit, więc wystrzegajcie się tych: http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-majtki-jednorazowe-dla-kobiet-rozmiar-m-5-sztuk.html
    Polecała siateczkowe, albo zwykłe bawełniane.
    Ja dziś kupiłam siateczkowe: http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-majtki-wielorazowe-siateczkowe-rozmiar-m-2-sztuki.html

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendulo, wszystmiego naj z okazji urodzin! Zdrowka I pkeknego porodu :)

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula najlepszego z okazji urodzin:)

Viviana no właśnie też mam takie tam uczucie jakby coś mi chrupało. Nie bolało mnie tam wcześniej od jakiś 4 dni mam takie coś.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również witamy z rana :-) właśnie jemy śniadanko, rano dzwoniła Pani z allegro że paczka prawie gotowa ale nie ma czarnego stanika i musiałam inny kolor wybrać, bardzo miła kobieta :-)jutro ma być kurier. Ja na szczęście dostałam ponczo wełniane od koleżanki i płaszcz jesienno-zimowy od drugiej więc nie muszę nic kupować :-) Lavendula wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze dla Ciebie :-) ja dzisiaj niestety muszę troszkę popracować ehhh nie chce mi się :(

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 1211 1212 1213 1214 1215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ