Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.
Ja po badaniach w laboo, dzisiaj to już modlę się by w końcu w moczu było czysto i ta hemoglobina
Odbieram wyniki o godz 15 i jadę do ortopedy, w sprawie spojenia i w sprawie zaświadczenia do cesarki, popytam też o rehabilitację po ciąży.
Mąż zamienił sobie drugą zmianę na pierwszą by móc ze mną jechać, bo to kawałek mam, a chodzi mi się ciężko z tym bólem. Uff cieszę się, bo samej mi by było niepewnie.
Dzisiaj strasznie parno, burza była w nocy, ale nadal zbierają się chmury oby nie padało, ja nadal nie mam płaszcza i chodzę rozpięta w poprzednim -
Vivianka kciukam za wizytę, oby wszystko było dobrze i buraczki pomogły
dobrze, ze w mężu masz takie oparcie
Pogoda straszna rano takie piękne słońce, wstawiłam pranie a tu co du.... a na miasto miałam iść po zakupy, chyba posprzątam a męża poproszę aby przywiózł obiad z miasta.....
Ja też nie kupiłam płaszcza i nie kupuję, szkoda dla mnie pieniążków, muszę kupić tylko spodnie ciążowe z paskiem, aby było ciepło w brzuch, na razie wszystkie noszę pod brzuchem, a do płaszcza kupię szal i będę się nim opatulaćViviana lubi tę wiadomość
-
Witam się w 29 tygodniu
jej oby ten czas już leciał szybciutko..
Trzeci dzień w pracy a ja już wytrzymać nie mogęnie wiem jak przetrwam do 13 października do L4..
Robię dzisiaj zamówienie w aptece gemini mam nadzieje że o niczym nie zapomne..
A właśnie jeszcze jedno pytanie czy któraś z was kupowała te majtki jednorazowe? Z jakiej firmy i jak wygląda rozmiarówka? Lepiej wziąść większy rozmiar bo zaniżona czy raczej taki jak sie nosi?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U nas pogoda nawet ładna, troszkę pochmurno ale jest i słoneczko
Nata ja mam taki wózek ale niestety Ci nie pomogę, bo jest jeszcze w kartonie:/
Viviana mam nadzieje, że będziesz miała dobre wyniki i ortopeda nie będzie robił problemów:)
Miłego dniaViviana lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Vivi kciuki za wyniki &&&&&
Jestem nieprzytomna...deszcz pada. Rano spadło mi ciśnienie, zrobilo mi sie słabo, ale polezalam i przeszło. Po śniadaniu juz ok. Zgaga mnie morduje:/ nienawidzę jej! Rennie jem tonami i dupa, a gavisconu teraz nie przełkne ble...
Czekam na " złoty krążek" az kurier przybędzie i doktor bedzie zakładałCiekawe czy boli? Madlen bolalo Cie zakładanie???
Kasia ty tez kochana w szpitalu. Ale juz niedługo:) daj znac co u Ciebie.
Martinka ja nie kupowałam majtek z siatki. Nie pomogę.
Wczoraj doktor rozmawiał z mezem o rozwiązaniu. Nie wiem czy nie zrezygnuje z Salve.... Z reszta tak
naprawde przyjmują tam pacjentki z ciaza niepowiklana....zobaczymy.
Czekam na ktg:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:17
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agusia ;), Viviana lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki
W nocy ból przeszedł a rano od nowa boli. Ja chyba chodzić nie powinnam bo jak leże to nie boli. Wogóle jak siadam to mi chrupie tam dziwnie.
Pogoda nawet ładna u nas. Całe szczęście bo nie mam ciepłych ciuchów w odpowiednim wielkim rozmiarze:P -
Hej dziewczyny!
Noc minęła prawie ok, o 3 obudziła mnie zgaga i niestety znowu wymioty. Poza tym było gorąco strasznie. Ja wiem, że jak już się ochłodzi, to na amen, ale ja już bym chciała troszkę chłodu, bo naprawdę ledwo zipię.
Kasia, wszystko będzie ok, jesteś na pewno pod dobrą opieką w szpitalu! Dawaj znać co u Was!
Mada_lena, kciuki za pessar, będzie ok! Też się do nas odzywajI czytam, że Ciebie też wykańcza zgaga
mi trochę pomagają mentosy owocowe no i mleko.
Miłego dnia!mada_lena, KasiaKa lubią tę wiadomość
-
I my się witamy w pochmurny ale Urodzinowy dzień - za oknem szaro, Pyza leniwa, ja idę jej śladem i jeszcze nie wstałam..... Trochę ogarnąć mieszkanie muszę i popołudniu Gin, trochę w stresie jestem, ale wierzę, że będzie OK.
miłego dnia .LAgusia ;), Nata, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Martinka jak Ty dajesz radę w pracy, podziwiam naprawdę, samo wstawanie itp.
Z majtek siateczkowych mam z firmy Babyono rozmiar M i Seni rozmiar L i lepiej jednak L-ka wychodzi, nie uciska. Z tych majtek to wg mnie rozmiarówka zaniżona lekko, M-ka jest taka trochę obcisła.
Madalenka daj znać jak po założeniu pessara jak wrażenia i co mówił gin, trzymam kciuki, żeby nic nie bolało.
Nastka w kroczu to mnie boli i to spojenie właśnie, dziś jak szłam do laboo to mi tam chrupało, jakby coś przeskakiwało. Pobierz więcej magnezu może.
Lavendula wszystkiego najlepszego i życze udanej wizyty, daj znać poWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:50
Lavendula, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Witam,
Martinka - co do majtek poporodowych, wczoraj w SR dowiedziałam się od położnej, żeby wystrzegać się tych jednorazowych fizelinowych bo nie przepuszczają powietrza - i ona np. każe je od razu wyrzucać przy niej
A jak wróciłam do domu to okazało się, że miałam właśnie te fizelinowe (tzn na opakowaniu nie ma wspomniane z jakiego materiału są, dodatkowo jest napisane, że przepuszczają powietrze - ale ona mówi, że to bullshit, więc wystrzegajcie się tych: http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-majtki-jednorazowe-dla-kobiet-rozmiar-m-5-sztuk.html
Polecała siateczkowe, albo zwykłe bawełniane.
Ja dziś kupiłam siateczkowe: http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-majtki-wielorazowe-siateczkowe-rozmiar-m-2-sztuki.html
-
nick nieaktualny
-
My również witamy z rana
właśnie jemy śniadanko, rano dzwoniła Pani z allegro że paczka prawie gotowa ale nie ma czarnego stanika i musiałam inny kolor wybrać, bardzo miła kobieta :-)jutro ma być kurier. Ja na szczęście dostałam ponczo wełniane od koleżanki i płaszcz jesienno-zimowy od drugiej więc nie muszę nic kupować
Lavendula wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze dla Ciebie
ja dzisiaj niestety muszę troszkę popracować ehhh nie chce mi się
Lavendula lubi tę wiadomość