Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
co do pampersów ja mam kupione dwie paczki pampers zielono zółte w rozmiarze 1 i kolejne dwie paczki z rozmiarem juz 2. Z jedynek Oliwka mało korzystała bo polowa wyciekała bokami i kupowałam 2 bo były szersze troszke.
-
nick nieaktualnyWitam się i ja po dłuższej nieobecności. Ja już od rana w pracy. Niestety okazuje się, że dla pewnych pań z pracy w wieku przedemerytalnym moja ciąża to porażka. Jak ja mogłam sobie pozwolić w nią zachodzić! Plotkują tak publicznie na Facebooku. Mąż zakazał mi czytania tego.Więc nie czytam, ale niestety nismak pozostaje.
Też macie takie doświadczenie, że mężczyźni jakoś lepiej się wobec was w ciąży zachowują, niż kobiety? -
marynka nie przejmuj się mnie chcieli wywalić odrazu jak się dowiedzieli o ciąży ale ja im odrazu położyłam zaświadczenie i L4. Ogólnie do dzisiaj nikt mi nawet cześć nie powie na ulicy głowy zadarte i idą jakby mnie nie znali. U nas zasada w korporacji matką mówimy stanowczo NIE!!! Jak zajdziesz w ciążę to jesteś traktowana jak kiedyś czarownice do spalenia na stosie.
ALe ja już mam to w 4 literach jakie maja poglądy. -
ja na szczęście nie mam bo pracuję w firmie rodzinnej i każdy czekał na Naszego skarba
niestety wiem, że ludzie lubią obgadywać innych bo koleżanka jak zaszła w ciążę to non stop była na cenzurowanym, głupie zazdrosne rury
nie przejmuj się takim zachowaniem, widocznie żal im dupe ściska, że Ty jesteś piękna i młoda i będziesz miała dzidzie a one już są stare i brzydkie i dzieci już mieć nie będą
Lavendula, Fidelissa, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość
-
Marynka nie przejmuj się po prostu paniom skończyły się tematy, a że bardzo im się nudzi to znalazły niestety temat w Twojej osobie, szkoda nerwów i przejmowania się, mogę tylko powiedzieć, ze jak będziesz olewała paniusie to odpuszczą, znudzą się obojętną postawą a na L4 kiedy się wybierasz?? Szczerze ja bym nie dała rady teraz pracować
Nie wiem co czujesz bo u mnie było wręcz przeciwnie bałam się właśnie takiej reakcji w firmie jak u Ciebie, a było odwrotnie każdy uśmiechnięty zadowolony, od razu zgodzili się z moją decyzją o L4....dzwonią do dziś pytają i są źli jak zwolnienie wyślę pocztą a nie przywiozę osobiścieFidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam sie po laborze i śniadanku.
Coraz gorzej mi na czczo strasznie słabo i niedobrze.
Ale jestem juz w domku:)
Lawendua wszystkiego najlepszego:)))
Agusia wklejam wam linka dot. Orulaczy nad którymi się zastanawiam:)
http://www.otulacz.pl
Za dziewczyny w szpitalu trzymam kciukasy.
Santocha no to niezły Twój malec moj ma 1,5kg:)
I raczej Carmela z tego co pamietam marcello jak dla mnie jest za niskie...
Lavendula, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję za słowa otuchy. Będę pracować na pełnych obrotach jeszcze miesiąc. A potem z domu muszę parę projektów dopilnować. ALe to już będzie luzik.
Ogólnie to oczekiwałam, że kobieta kobietę zrozumie i jak co będzie, to moge liczyć na ich pomoc. Na razie pomocy nie potrzebuję, ale jeśli juz ktoś ją oferuje, to są to właśnie mężczyźni. Tego nie rozumiem.
-
Właśńie pożarłam drugie śniadanie i nie mogę się ruszać. Dzisiaj na nogach od 6-tej. Byliśmy z synem na badaniach do karty sportowca - kocioł w przychodni okrutny ale przyszliśmy piersi i pomimo, ze gabineów do obskoczenia było 7 i kolejki pod każdym, twardo trzymałam się tego, ze w rejestracji byłam pierwsza, uff.....
zaraz zawożę młodego do teścia, bo na szkołę dzisiaj juz za późno i jadę na uniwerek, pora ostatnie wpisy zebrać i indeks oddać. Oby w piątek też dał wpis a nie pracę kazał poprawiać, ale praca grupowa jest do d...więc może być ciężko.
Potem pędem do domu, jakiś szybki obiad, pewnie kupię pierogi, bo dzisiaj czasu niet i znowu do auta z młodym na trening i bedziemy w domu po 18tej a jeszcze lekcje są do zrobienia.....
i potem padnę na pysk....