Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:Haha zebys mnie widziala wcziraj jakie cuda wyczynialam zeby sie ogarnac na dzisiejsza wizyte!! Troche na kucka, troche na lezaco w wannie
masakra!!
AgataP, karmelek lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ja pierdziu wiecie co no od dwóch dni co tylko nie zamkne oczu mam wizje porodu.. Dzisiaj np stałam sobie w domu na korytarzu i smieli się ze mnie brat z ciotka ze sikam w majtki a mi po nogach wody chlustaly ale tego tyle było, jakby ktoś baniak 5l wody rozlał i dalej się lalo strumieniem ze mnie a ja nagle zaczęłam torbę pakować ze kazali mi się ubrać i iść na IP na porodowke a ja ze nie ze sama się spakuje bo nie spakowalam jeszcze torby ze szpitala, non stop myślę o porodzie ,ze mnie zaskakuje jakąś paranoja już... I znowu ze nogi sterczaly mi z pipki ,ze rodze dołem tym razem sn i ze nie chcieli mnie na porodowke wziąć Mimo ze mala juz wychodziła kazali twardo najpierw mi papiery wypełniać związane z porodem...Livia
Nela
Marcel
-
Ja też golę bobra sama, trochę na stojąco reszta właśnie siedzę na wannie i golę, chyba nawet nie źle wyszło wczoraj na dzisiejszą wizytę. W pierwszej ciąży dałam radę do końca to i teraz muszę, jakoś nie chciałabym żeby M mi golił.
Jej , takie sny to masakra. Ja na razie jeszcze nie mam, ale miałam kilka takich, że przed czasem, że za malutki, no taka lipa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 23:11
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
no ja Wam powiem że jak siedzę w wannie to mnie tak kość ogonowa boli, że teraz tylko szybki prysznic biorę, no ale może spróbuję TO ogarnąć na leżąco w wannie. Zostały mi dokładnie 2 miesiące do daty porodu!!!
lecę spać.
Eve, xpatiiix3, mada_lena, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Najlepsze to jest to, że ja się samego porodu nie boje, tylko ,że wstydu się najem jak zacznie się w innym miejscu niż dom czy szpital ,no i że nie jestem spakowana do szpitala, chyba jednak spakuje tą torbę już jutro i niech stoi i wyprawke malej przygotuje na oddzielnej półce, żeby tylko potem zgadnąć i mi przywiezc.. Przecież to chwila, a łatwiej coś dorzucić typu ładowarka albo nie ,zapakuje zapasowa, żeby mieć z Wami kontakt jakby telefon padał a zapomniałabym ;P chyba jakaś panika mnie ogarnia ,że to już tak blisko jest albo po prostu jakiś znak, babcia mówi ,że się boi o mnie, bo i ona zaczęła mieć dziwne sny i jakiś niepokój ma w sobie z mojego powodu, no i mama zagaduje czy mam wsio itd i chyba to mnie nakręca ,ze jednak cos się dzieje... No ,ale zdecydowałam, że będę próbowała dołem jeżeli będzie taka możliwość, będę się bronić jak się da od CC ,chyba ,ze nie będzie wyjścia to juz dam się pokroić.. Ale to w ostateczności..
mada_lena, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati,nie przejmuj sie,bedzie ok.
ja wlasnie probuje znalesc odpowiedznia pozycje do spania,wszysttko boli,Pilkarzyk wyrabia co chce.chyba znowu glowke w dol ma bo czuje w zebrach,w szyjce,pachwinach...
normalnie,jakby mi pipke chcial rozerwac...a ja chce spac.!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Też się dzisiaj już zastanawiałam pomału nad pakowaniem torby, ale skończyło się na zamówieniu tych rzeczy higienicznych. Nie mam koszul do szpitala, a jak patrzę to wszystkie mi jakoś nie bardzo pasują
ale coś muszę kupić, chyba że zostanę jedyna w piżamach na porodówce:p
xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nie no jutro koniecznie spinam poślady i pakuje się
Hehe jakoś z Marcelem nie miałam takich akcji ze snami..
Ok mały coś mi przez sen piszczy i wieści się, biorę Go jednak do siebie szkoda mi Go, biedulek malutki po tym szczepieniu nawet przez sen taki smutny się wydaje... Kurde ahh no co zrobić synuś mamusi
Jeszcze nic nie przesadzone mam nadzieje ze się obróci jednak i bez kombinowania się obejdzie, bo czuje głowę pod żebrem i nogi i to grubasne już takie nad samym spojeniem a raczki nad pępkiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 23:47
Livia
Nela
Marcel
-
Aaaa.. Się witam z rana ;*
My buszujemy po łóżku już od 6 ,dostalam juz z bani w zęby od Marcela, a jaka rozpacz była, ze mamę uderzył usta aż do krwi rozcial... Jaki płacz a teraz caluje ciągle i tuli się mocnoprzylepa mala noc przespał u siebie
I znowu głupi sen miałam Hehe
mała śmiesznie po turecku siedzi nad biodrami kolana sterczą
trzeba wstawać sniadanko robić
i kawusie
Miłego ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:15
mada_lena, lkc, desou lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej brzuchatki, czyżbym pierwsza wstała
zjadłam śniadanko dziś troszkę wcześniej mały się rozbudził i znów ma chyba czkawkę przy spojeniu
jeśli dobrze odczytuje hihi....
Odnośnie golenia ja daje rade na stojąco pod prysznicem golę się najpierw w ciemno a potem z lusterkiem koryguję, jak mąż jest w domu to zawołam, żeby luknął czy jest w miarę ok, jak go nie ma, po prostu tak zostawiam i tyle....przestałam się przejmować liczę, ze gin domyśli się, ze to nie taka łatwa sprawamada_lena, xpatiiix3, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Aaaa i dostałam maila, że dziś przyjdzie największa z zamówionych paczek... od rana już jestem na nogach i nigdzie nie wyjdę dopóki kurier nie zostawi paczki hihi, ile radości sprawa oglądanie takich malutkich ubranek itp.
lkc, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Agusia ja pierwsza dzisiaj byłam he
super,że paczka przyjdzie
A mój Marcel biedny chodzić nie może z każdym krokiem pisk jest z bolu a jak stoi to jak bocian... Ehh szkoda mi Go... Ale patrzę juz powoli chyba zapomina się ,ale pada i kuleje...Agusia ;) lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Patii lubię pierwszą część...drugiej już nie, biedactwo taki los pocierpi, zabawi się czymś i zapomni
może jakieś leżenie i baja
oooo polecam Króla Lwa moja ulubiona bajka z dzieciństwa, do dziś na niej płaczę
mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) u nas mgła, czekam na lepszą pogodę, bo mi poł wózka zostało do wyprania, fotelik, leżaczek - same grubsze rzeczy
wczorajszy dzień zakończyłem okropnym bólem lewej nogi -rwa mnie łapała i ledwo chodziłam, dzisiaj jest w miarę
no i pierwszy raz w życiu uda ocierają mi się o siebie!!!help!!!! może drugi, ale z pierwszej ciąży musiałam o tym zapomnieć...hmn.....waga wskazuje 76,5kg....
-
nick nieaktualnyWitam się dzisiaj. U nas taka fajna mglista pogoda. Spać się chce. Lubię to czasami. Wczoraj najadłam się fasolki, to w nocy miałam niezłe przeboje, nie mogłam zasnąć, tak mnie brzuch bolał.
Zjadam śniadanie i zabieram się do pracy. Nie mam wyjścia, naszczęście dzisiaj mogę pracować w domu i nie musze nigdzie wychodzić.