Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marynka dobrze, ze zostajesz w domku
zawsze można troszkę się polenić hihi
fasolki to i ja bym zjadła...ale nie wiem czy mogę....jutro już mam tą wizytę u diabetologa, w końcu po 3 tygodniach czekania
Ps. wiecie co się dzieje z Zupaztyki??? Dawno się nie odzywała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:57
-
karmelek wrote:Nie licząc tych erotycznych snów
i niedwuznacznej pobudki w nocy
Haha ja też dziś miałam erotyczne sny w nocy.... rano jak mąż wstał, został wykorzystany przeze mnie po tych nocnych przebojach nabrałam apetytukarmelek, Lavendula, maaartinka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
mam pytanie, ile ważą wasze maluchy i jakie mają wymiary? Mnie już gin tydzień temu "ostrzegł" przed cesarką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:20
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
Agusia ;) wrote:Patii lubię pierwszą część...drugiej już nie, biedactwo taki los pocierpi, zabawi się czymś i zapomni
może jakieś leżenie i baja
oooo polecam Króla Lwa moja ulubiona bajka z dzieciństwa, do dziś na niej płaczę
Moja tez:) znałam na pamięći książkę i film
Siostra wymiekala ponoc przy 3 razie pod rząd;)Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Cześć babeczki. Ja po wizycie, od razu powiedziałam,że się boję do domu jechać z taką szyjką i mam leżeć jeszcze do niedzieli. Może jeszcze zagadam z kiś o tym pessarze bo dziś była niezbyt miła babka. U mnie też pochmurno i pada, ale przynajmniej nie żal mi leżeć w szpitalu.
mada_lena, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
KasiaKa wrote:Cześć babeczki. Ja po wizycie, od razu powiedziałam,że się boję do domu jechać z taką szyjką i mam leżeć jeszcze do niedzieli. Może jeszcze zagadam z kiś o tym pessarze bo dziś była niezbyt miła babka. U mnie też pochmurno i pada, ale przynajmniej nie żal mi leżeć w szpitalu.
Kasia pogadaj pewnie. Bedziesz spokojniejsza. A jak nie beda chcieli idź prywatnie. W gabinecie tez zakładają. Tylko trzeba sobie samemu zakupić.
My juz po bad kontrolnym. Jesli do jutra bedzie ok to do domku.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
vatolina wrote:Cześć dziewczyny
mam pytanie, ile ważą wasze maluchy i jakie mają wymiary? Mnie już gin tydzień temu "ostrzegł" przed cesarką
-
Dooberek
hihiwidzę że nie tylko mnie dopadają sny erotyczne
Pati też mnie przeraża poród, boję się ze nie zdąże, że nie będę wiedziała co i jak..
Co do wyprawki jeszcze mi zostało trochu tego.. przede wsim papersy trzeba kupic, chusteczki, kosmetyki do kąpieli i inne..aa jeszcze nie mam pieluch tetrowych i flaneli..wrr... aaa i BUTELEK!to jest przerażające! juz połowa praktycznie września a ja daleko w polu..
Całe szczęscie że pokoik Małej jest gotowy teraz tylko te duperelki zostaly..;/
Kochane czy wy czułyście kiedyś takie "rozciąganie" się tam na dole? nie wiem może panikuje przez te antybiotyki na te ucho ale nie jest za miłe to co się dzieje na dole..
My się dowiemy ile ma Zuzinka w środe ( 17.09)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:20
karmelek, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mi zostało łóżeczko i wszystko co jest z nim związane, wanienka, kocyki, pampersy i chusteczki kupię w październiku, może trafi się jakaś promocja, dla mnie piżamki zamówiłam 1 sztukę to co polecałyście z IF i dziś przyjdzie jak rozmiarówka będzie ok dokupię od nich jeszcze ze dwie sztuki, i ubranka, czapeczki, skarpetki i kombinezon dla małego
czyli trochę jeszcze zostało
-
Jula2222 ja tez dopiero co skończyłam antybiotyk..
a co do tego rozciągania to już czuję od dawna, mam takie wrażenie jak by mi się rozwarcie robiło, ale już tyle razy byłam na badaniach i tam nic się nie dzieję, więc może to od ucisku maleństwa?!
Mi też jeszcze trochę brakuje.. nie mamy wózka przede wszystkim, ale na razie muszę leżeć więc nie pojadę oglądać..
A z drobniazgów to nie mam jeszcze przewijaka, rożka, butelki, wkładek laktacyjnych, majtek poporodowych, termometru do wody i jeszcze muszę dokupić ze dwa pajace i śpiochy na rozmiar 56
A moja maleńka tez waży około 2kg wizytę miałam wczoraj ;)czyli w 31t 6dz.mada_lena lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:kurcze a ja muszę te ochoty rozchodzić
zakaz mam..
Mi lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że wszystko ok i ze mam normalnie funkcjonowaćchociaż często mi się nie chcę jestem już duża, ledwo chodzę, ale jak najdzie ochota hihi....ciekawe czy potwierdzi, za 11 dni wizyta, jak ja lubię wizyty z usg tak do nich odliczam....
karmelek lubi tę wiadomość
-
Mój tydzień temu (31 tydzień) ważył 2073 g ;] a wszystkie wymiary miał na 33 tydzień.. o,OWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:27
mada_lena, maaartinka lubią tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
vatolina wrote:Mój tydzień temu (31 tydzień) ważył 2073 g ;] a wszystkie wymiary miał na 33 tydzień.. o,O
widzę że w miarę podobnie idziemy.. zresztą w kalendarzach też takie wagi podają na te tygodnie ciąży
Nic podnoszę tyłek i idę ogarniać sypialnie..
Dziś ostatni dzień remontu!! huuurrraaaa
potem rozkładam łóżeczkoAgusia ;), mada_lena lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z rana! my w nocy znowu polowanie na komara mieliśmy, normalnie nie wiem jak one to robią ale się schował tak że ni chuchu go było widać, włączyliśmy sobie odstraszacz na ultradźwięki ale też mnie wkurzał hehehe, rano mąż ubił tego skubańca w łazience, oczywiście najedzony...ehhh zimno na dworze się robi to lecą do chaty a całe wakacje nie mieliśmy...
Agusia a co ciekawego zamawiałaś? ja wczoraj dwa prania z rzeczami dla młodego zrobiłam, kocyki, pokrowiec od fotelika, rożek, słoneczko dzisiaj ładne więc zaraz wystawię na balkon to ładnie wyschniedzisiaj przyjdą tetry i flanelki więc można będzie włączyć pranie kolejne