X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam 120/70 I czuje sie swietnie... I badz tu madry...

Pin, nie lam sie! I nie jmieraj nam tu :) :) :) ale faktycznie sluzba zdrowia...przyjedz do szpitala z wlasnym sprzetem I obsluguj sie sam.... pathetic...
    A lozka polowego nie kazali wziąść ze soba?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:41

Lavendula, Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Tak cena przeraża jak się zbiera wszystko do jednego koszyka, ale dużo spraw załatwiasz za jednym zamówieniem :) jak ubranka będą jakościowo fajne domawiam więcej, kurczę kurier ma być 9-16 mógłby już przyjechać :)

ja tez domówię ciuszki jesli będa fajne :) i tak samo koszule nocne dla siebie :)

a jeszcze gdybyscie mogly doradzic, czy kupiłyscie juz kombinezonik na zime? :) jesli tak to gdzie ?:)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tego nie mam, kombinezon to spory wydatek, wolę kupić na macanego w sklepie... ktoś wie czy w sklepach zaczął się sezon zimowy??

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na to wychodzi.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam pojęcia.. ostatnimi czasy nie chodziłam po centrach handlowych :) wszytskie zakupy internetowe a teraz to w domu mam siedziec przy tych antybiotykach..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:50

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Przyszedł do nas nasz doktorek (bo leżę z dziewczyną też skierowaną przez niego) i przekreślił to co tamtą pani doktor napisała, dał mi kroplówkę z magnezem, absolutnie do domu nie idę a jutro przyjdzie mnie zbadać. Jego się tu wszyscy boją, bo jest waziejszy od ordynatora oddziału . Uff, ulżyło mi bardzo, że zajrzał.

blue00, Jula222, Agusia ;), lkc, Viviana, FK81, xpatiiix3, Fidelissa, desou, sylvi, AgataP lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa, no to niezle.. trafiasz do szpitala, najpierw mowia jedno, pozniej drugie, a jutro przyjdziemtrzeci ktos I co, cos innego powie? Fajnie jednak, ze Cie nie wygonia...bo to juz by byla przesada :)
    Mam nadzieje, ze Ci sie polepszy... :) :) :)

KasiaKa lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Ha! Przyszedł do nas nasz doktorek (bo leżę z dziewczyną też skierowaną przez niego) i przekreślił to co tamtą pani doktor napisała, dał mi kroplówkę z magnezem, absolutnie do domu nie idę a jutro przyjdzie mnie zbadać. Jego się tu wszyscy boją, bo jest waziejszy od ordynatora oddziału . Uff, ulżyło mi bardzo, że zajrzał.

Kasieńko nie denrewuj się tylko lez i odpoczywaj :) pogoda fatalna więc nie masz czego zalowac :) lepiej polezec i zeby z Dzidziulą było wsio ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:58

KasiaKa lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    No na to wychodzi.
    Ale wysokie pomiary miałaś?? kurczę zaczynam się bać jutrzejszej wizyty

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki które zamierzają sprawić swojemu maleństwu wózek Camarelo Sevilla. Mam zamiar kupić z poniższej aukcji
    http://allegro.pl/sevilla-camarelo-3w1-onesafe-spiwor-warszawa-i4590802062.html

Tutaj jest 3 w 1 z fotelikiem typu Maxi Cosi. Jakbyście gdzieś znalazły bardziej opłacalną aukcję to dajcie znać.

Martinka ten złotobrązowy to ten z nr 17-stym :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

e43bfde7db.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Ja od rana płaczę :( Mam juz dość trzy noce z rzędu słąbo śpię ale dzisiaj to był koszmar ręce mi tak drętwieją że to jest masakra a prawa to nie tylko dłoń ale cała od samego barku dziś od 4 na nogach przed 5 już śniadanie zjadłam nie mogę znaleźć sobie żadnej odpowiedniej pozycji nawet na siedząco mi drętwieją a do tego deszczowa pogoda to wszystko pogarsza nie wiem jak ja wytzrymam jeszcze ponad dwa miesiące już jestem sfrustrowana bo chce mi się spać a nie mogę :( Wykończę sie :(

AgataP lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique z ciekawości zajrzałam do linku, ja właśnie kupiłam wózek w Dudku przy ul. Dzielnej tylko byłam osobiście, polecam nie wiem czy internetowo są takie same warunki, ale jestem bardzo zadowolona :)

Monique, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    a jeszcze gdybyscie mogly doradzic, czy kupiłyscie juz kombinezonik na zime? :) jesli tak to gdzie ?:)

Ja dostałam taki kombinezonik ode mnie ze sklepu:)
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kombinezon-niemowlecy-5a2710?c=4126

Wprawdzie chciałam, żeby miał rozpięcie na obie nogawki, ale ten mi się tak spodobał, że jestem mu w stanie to wybaczyć.;)

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach!

Ja wczoraj miałam za dużo wrażeń, mojego męża potrącił samochód. Wprawdzie skończyło się na drobnych potłuczeniach. Ale nerwów miałam przy tym chyba trochę za dużo. Bo myślałam, że z tego wszystkiego urodzę i oboje w szpitalu wylądujemy.:P Na szczęście dzisiaj już mi wszystko przeszło i wróciłam do żywych.;)

AgataP lubi tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kupiłam kombinezon zimowy ma metkę ze smyka na allegro za 40 zł używany ale wygląda jak nowy

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie na Kopernika :) Nie zamknęli nas na oddziale - po perturbacjach jak dojść do Patologii Ciąży [remont ] przez problemy w której kolejce się ustawić w akompaniamencie krzyczącej pani rejestratorki udało mi się dotrzeć do gabinetu lekarza. Zrobili nam USG, które nie wykazało żadnych nieprawidłowości: AFI 160mm , położenie główkowe !!! <- już wiem czemu mi się w nocy śniło trzęsienie Ziemi - Pyza migrowała o swoje 180stopni ;).
    Najbardziej zdziwiła mnie waga - wczoraj u mojej gin 1600g
    a dziś .... [2159g +/- 315g
    - i wymiary - każdy większy od wczorajszego - rozumiem pojedynczy błąd pomiaru.... ale wszystkie ???????

Powtórka badań 23.09. - więc zobaczymy.

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Madlen222, sylvi, e_v_e, AgataP lubią tę wiadomość

• Monique Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Monique z ciekawości zajrzałam do linku, ja właśnie kupiłam wózek w Dudku przy ul. Dzielnej tylko byłam osobiście, polecam nie wiem czy internetowo są takie same warunki, ale jestem bardzo zadowolona :)

a jaki kupiłas tam wózek ? :)) ja najpierw pojadę tam na zwiady i zapytam czy cena przez allegro jest taka sama, no i zobaczę jak to wygląda bo tak naprawdę jeszcze nie oglądałam tego wózka na żywo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:23

e43bfde7db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zazdroszczę tym z wysokim ciśnieniem. Ja na szczęście mam niskie. Ale żyć z ciśnieniem 98/66 też cholernie ciężko.W poprzednich ciążach pod koniec zawsze się podnosiło, ale na razie jest bardzo nisko i czuję się potwornie słabo.

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kombinezon-niemowlecy-5a2713?c=220#productDescription

oj a ten jaki słodziak, strupka dzięki za info muszę skoczyć do 5-10-15 :)

Strupka, sylvi lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po wizycie zrobila mi ktg przez 30 minut mialam 2 skorcze ktorych oczywiscie nie czulam. Mala lezy nisko brzuch mam za twardy wiec 4 nospy forte dziennie plus 2 duphastony. Powiedziala ze jak nie zaczne lezec to mnie sama uziemi na oddziale. Dodatkowo skierowanie na usg dostalam i wizyta za 2 tygodnie.

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam brzuszki:))
    Leżę.
    Po śniadanku.zabieram sie do czytania:))

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ