WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam 120/70 I czuje sie swietnie... I badz tu madry...

Pin, nie lam sie! I nie jmieraj nam tu :) :) :) ale faktycznie sluzba zdrowia...przyjedz do szpitala z wlasnym sprzetem I obsluguj sie sam.... pathetic...
    A lozka polowego nie kazali wziąść ze soba?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:41

Lavendula, Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Tak cena przeraża jak się zbiera wszystko do jednego koszyka, ale dużo spraw załatwiasz za jednym zamówieniem :) jak ubranka będą jakościowo fajne domawiam więcej, kurczę kurier ma być 9-16 mógłby już przyjechać :)

ja tez domówię ciuszki jesli będa fajne :) i tak samo koszule nocne dla siebie :)

a jeszcze gdybyscie mogly doradzic, czy kupiłyscie juz kombinezonik na zime? :) jesli tak to gdzie ?:)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tego nie mam, kombinezon to spory wydatek, wolę kupić na macanego w sklepie... ktoś wie czy w sklepach zaczął się sezon zimowy??

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na to wychodzi.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam pojęcia.. ostatnimi czasy nie chodziłam po centrach handlowych :) wszytskie zakupy internetowe a teraz to w domu mam siedziec przy tych antybiotykach..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:50

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Przyszedł do nas nasz doktorek (bo leżę z dziewczyną też skierowaną przez niego) i przekreślił to co tamtą pani doktor napisała, dał mi kroplówkę z magnezem, absolutnie do domu nie idę a jutro przyjdzie mnie zbadać. Jego się tu wszyscy boją, bo jest waziejszy od ordynatora oddziału . Uff, ulżyło mi bardzo, że zajrzał.

blue00, Jula222, Agusia ;), lkc, Viviana, FK81, xpatiiix3, Fidelissa, desou, sylvi, AgataP lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa, no to niezle.. trafiasz do szpitala, najpierw mowia jedno, pozniej drugie, a jutro przyjdziemtrzeci ktos I co, cos innego powie? Fajnie jednak, ze Cie nie wygonia...bo to juz by byla przesada :)
    Mam nadzieje, ze Ci sie polepszy... :) :) :)

KasiaKa lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Ha! Przyszedł do nas nasz doktorek (bo leżę z dziewczyną też skierowaną przez niego) i przekreślił to co tamtą pani doktor napisała, dał mi kroplówkę z magnezem, absolutnie do domu nie idę a jutro przyjdzie mnie zbadać. Jego się tu wszyscy boją, bo jest waziejszy od ordynatora oddziału . Uff, ulżyło mi bardzo, że zajrzał.

Kasieńko nie denrewuj się tylko lez i odpoczywaj :) pogoda fatalna więc nie masz czego zalowac :) lepiej polezec i zeby z Dzidziulą było wsio ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:58

KasiaKa lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    No na to wychodzi.
    Ale wysokie pomiary miałaś?? kurczę zaczynam się bać jutrzejszej wizyty

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki które zamierzają sprawić swojemu maleństwu wózek Camarelo Sevilla. Mam zamiar kupić z poniższej aukcji
    http://allegro.pl/sevilla-camarelo-3w1-onesafe-spiwor-warszawa-i4590802062.html

Tutaj jest 3 w 1 z fotelikiem typu Maxi Cosi. Jakbyście gdzieś znalazły bardziej opłacalną aukcję to dajcie znać.

Martinka ten złotobrązowy to ten z nr 17-stym :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

e43bfde7db.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Ja od rana płaczę :( Mam juz dość trzy noce z rzędu słąbo śpię ale dzisiaj to był koszmar ręce mi tak drętwieją że to jest masakra a prawa to nie tylko dłoń ale cała od samego barku dziś od 4 na nogach przed 5 już śniadanie zjadłam nie mogę znaleźć sobie żadnej odpowiedniej pozycji nawet na siedząco mi drętwieją a do tego deszczowa pogoda to wszystko pogarsza nie wiem jak ja wytzrymam jeszcze ponad dwa miesiące już jestem sfrustrowana bo chce mi się spać a nie mogę :( Wykończę sie :(

AgataP lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique z ciekawości zajrzałam do linku, ja właśnie kupiłam wózek w Dudku przy ul. Dzielnej tylko byłam osobiście, polecam nie wiem czy internetowo są takie same warunki, ale jestem bardzo zadowolona :)

Monique, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    a jeszcze gdybyscie mogly doradzic, czy kupiłyscie juz kombinezonik na zime? :) jesli tak to gdzie ?:)

Ja dostałam taki kombinezonik ode mnie ze sklepu:)
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kombinezon-niemowlecy-5a2710?c=4126

Wprawdzie chciałam, żeby miał rozpięcie na obie nogawki, ale ten mi się tak spodobał, że jestem mu w stanie to wybaczyć.;)

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach!

Ja wczoraj miałam za dużo wrażeń, mojego męża potrącił samochód. Wprawdzie skończyło się na drobnych potłuczeniach. Ale nerwów miałam przy tym chyba trochę za dużo. Bo myślałam, że z tego wszystkiego urodzę i oboje w szpitalu wylądujemy.:P Na szczęście dzisiaj już mi wszystko przeszło i wróciłam do żywych.;)

AgataP lubi tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kupiłam kombinezon zimowy ma metkę ze smyka na allegro za 40 zł używany ale wygląda jak nowy

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie na Kopernika :) Nie zamknęli nas na oddziale - po perturbacjach jak dojść do Patologii Ciąży [remont ] przez problemy w której kolejce się ustawić w akompaniamencie krzyczącej pani rejestratorki udało mi się dotrzeć do gabinetu lekarza. Zrobili nam USG, które nie wykazało żadnych nieprawidłowości: AFI 160mm , położenie główkowe !!! <- już wiem czemu mi się w nocy śniło trzęsienie Ziemi - Pyza migrowała o swoje 180stopni ;).
    Najbardziej zdziwiła mnie waga - wczoraj u mojej gin 1600g
    a dziś .... [2159g +/- 315g
    - i wymiary - każdy większy od wczorajszego - rozumiem pojedynczy błąd pomiaru.... ale wszystkie ???????

Powtórka badań 23.09. - więc zobaczymy.

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Madlen222, sylvi, e_v_e, AgataP lubią tę wiadomość

• Monique Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Monique z ciekawości zajrzałam do linku, ja właśnie kupiłam wózek w Dudku przy ul. Dzielnej tylko byłam osobiście, polecam nie wiem czy internetowo są takie same warunki, ale jestem bardzo zadowolona :)

a jaki kupiłas tam wózek ? :)) ja najpierw pojadę tam na zwiady i zapytam czy cena przez allegro jest taka sama, no i zobaczę jak to wygląda bo tak naprawdę jeszcze nie oglądałam tego wózka na żywo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:23

e43bfde7db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zazdroszczę tym z wysokim ciśnieniem. Ja na szczęście mam niskie. Ale żyć z ciśnieniem 98/66 też cholernie ciężko.W poprzednich ciążach pod koniec zawsze się podnosiło, ale na razie jest bardzo nisko i czuję się potwornie słabo.

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kombinezon-niemowlecy-5a2713?c=220#productDescription

oj a ten jaki słodziak, strupka dzięki za info muszę skoczyć do 5-10-15 :)

Strupka, sylvi lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po wizycie zrobila mi ktg przez 30 minut mialam 2 skorcze ktorych oczywiscie nie czulam. Mala lezy nisko brzuch mam za twardy wiec 4 nospy forte dziennie plus 2 duphastony. Powiedziala ze jak nie zaczne lezec to mnie sama uziemi na oddziale. Dodatkowo skierowanie na usg dostalam i wizyta za 2 tygodnie.

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam brzuszki:))
    Leżę.
    Po śniadanku.zabieram sie do czytania:))

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ