Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo mam 120/70 I czuje sie swietnie... I badz tu madry...
Pin, nie lam sie! I nie jmieraj nam tuale faktycznie sluzba zdrowia...przyjedz do szpitala z wlasnym sprzetem I obsluguj sie sam.... pathetic...
A lozka polowego nie kazali wziąść ze soba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:41
Lavendula, Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Tak cena przeraża jak się zbiera wszystko do jednego koszyka, ale dużo spraw załatwiasz za jednym zamówieniem
jak ubranka będą jakościowo fajne domawiam więcej, kurczę kurier ma być 9-16 mógłby już przyjechać
ja tez domówię ciuszki jesli będa fajnei tak samo koszule nocne dla siebie
a jeszcze gdybyscie mogly doradzic, czy kupiłyscie juz kombinezonik na zime?jesli tak to gdzie ?
-
nie mam pojęcia.. ostatnimi czasy nie chodziłam po centrach handlowych
wszytskie zakupy internetowe a teraz to w domu mam siedziec przy tych antybiotykach..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:50
-
Ha! Przyszedł do nas nasz doktorek (bo leżę z dziewczyną też skierowaną przez niego) i przekreślił to co tamtą pani doktor napisała, dał mi kroplówkę z magnezem, absolutnie do domu nie idę a jutro przyjdzie mnie zbadać. Jego się tu wszyscy boją, bo jest waziejszy od ordynatora oddziału . Uff, ulżyło mi bardzo, że zajrzał.
blue00, Jula222, Agusia ;), lkc, Viviana, FK81, xpatiiix3, Fidelissa, desou, sylvi, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKa, no to niezle.. trafiasz do szpitala, najpierw mowia jedno, pozniej drugie, a jutro przyjdziemtrzeci ktos I co, cos innego powie? Fajnie jednak, ze Cie nie wygonia...bo to juz by byla przesada
Mam nadzieje, ze Ci sie polepszy...KasiaKa lubi tę wiadomość
-
KasiaKa wrote:Ha! Przyszedł do nas nasz doktorek (bo leżę z dziewczyną też skierowaną przez niego) i przekreślił to co tamtą pani doktor napisała, dał mi kroplówkę z magnezem, absolutnie do domu nie idę a jutro przyjdzie mnie zbadać. Jego się tu wszyscy boją, bo jest waziejszy od ordynatora oddziału . Uff, ulżyło mi bardzo, że zajrzał.
Kasieńko nie denrewuj się tylko lez i odpoczywajpogoda fatalna więc nie masz czego zalowac
lepiej polezec i zeby z Dzidziulą było wsio ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:58
KasiaKa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki które zamierzają sprawić swojemu maleństwu wózek Camarelo Sevilla. Mam zamiar kupić z poniższej aukcji
http://allegro.pl/sevilla-camarelo-3w1-onesafe-spiwor-warszawa-i4590802062.html
Tutaj jest 3 w 1 z fotelikiem typu Maxi Cosi. Jakbyście gdzieś znalazły bardziej opłacalną aukcję to dajcie znać.
Martinka ten złotobrązowy to ten z nr 17-stymFidelissa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja od rana płaczęMam juz dość trzy noce z rzędu słąbo śpię ale dzisiaj to był koszmar ręce mi tak drętwieją że to jest masakra a prawa to nie tylko dłoń ale cała od samego barku dziś od 4 na nogach przed 5 już śniadanie zjadłam nie mogę znaleźć sobie żadnej odpowiedniej pozycji nawet na siedząco mi drętwieją a do tego deszczowa pogoda to wszystko pogarsza nie wiem jak ja wytzrymam jeszcze ponad dwa miesiące już jestem sfrustrowana bo chce mi się spać a nie mogę
Wykończę sie
AgataP lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Jula222 wrote:a jeszcze gdybyscie mogly doradzic, czy kupiłyscie juz kombinezonik na zime?
jesli tak to gdzie ?
Ja dostałam taki kombinezonik ode mnie ze sklepu:)
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kombinezon-niemowlecy-5a2710?c=4126
Wprawdzie chciałam, żeby miał rozpięcie na obie nogawki, ale ten mi się tak spodobał, że jestem mu w stanie to wybaczyć.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach!
Ja wczoraj miałam za dużo wrażeń, mojego męża potrącił samochód. Wprawdzie skończyło się na drobnych potłuczeniach. Ale nerwów miałam przy tym chyba trochę za dużo. Bo myślałam, że z tego wszystkiego urodzę i oboje w szpitalu wylądujemy.Na szczęście dzisiaj już mi wszystko przeszło i wróciłam do żywych.
AgataP lubi tę wiadomość
-
My po wizycie na Kopernika
Nie zamknęli nas na oddziale - po perturbacjach jak dojść do Patologii Ciąży [remont ] przez problemy w której kolejce się ustawić w akompaniamencie krzyczącej pani rejestratorki udało mi się dotrzeć do gabinetu lekarza. Zrobili nam USG, które nie wykazało żadnych nieprawidłowości: AFI 160mm , położenie główkowe !!! <- już wiem czemu mi się w nocy śniło trzęsienie Ziemi - Pyza migrowała o swoje 180stopni
.
Najbardziej zdziwiła mnie waga - wczoraj u mojej gin 1600g
a dziś .... [2159g +/- 315g
- i wymiary - każdy większy od wczorajszego - rozumiem pojedynczy błąd pomiaru.... ale wszystkie ???????
Powtórka badań 23.09. - więc zobaczymy.ÓptimusPrime, xpatiiix3, Madlen222, sylvi, e_v_e, AgataP lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Monique z ciekawości zajrzałam do linku, ja właśnie kupiłam wózek w Dudku przy ul. Dzielnej tylko byłam osobiście, polecam nie wiem czy internetowo są takie same warunki, ale jestem bardzo zadowolona
a jaki kupiłas tam wózek ?) ja najpierw pojadę tam na zwiady i zapytam czy cena przez allegro jest taka sama, no i zobaczę jak to wygląda bo tak naprawdę jeszcze nie oglądałam tego wózka na żywo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:23
-
nick nieaktualny
-
No i po wizycie zrobila mi ktg przez 30 minut mialam 2 skorcze ktorych oczywiscie nie czulam. Mala lezy nisko brzuch mam za twardy wiec 4 nospy forte dziennie plus 2 duphastony. Powiedziala ze jak nie zaczne lezec to mnie sama uziemi na oddziale. Dodatkowo skierowanie na usg dostalam i wizyta za 2 tygodnie.
AgataP lubi tę wiadomość