Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Monique wrote:a jaki kupiłas tam wózek ?
) ja najpierw pojadę tam na zwiady i zapytam czy cena przez allegro jest taka sama, no i zobaczę jak to wygląda bo tak naprawdę jeszcze nie oglądałam tego wózka na żywo
Ja zrobiłam tak samo mają naprawdę duży wybór i fajny personel, pojechałam po Carmela Carera a wyszłam z Jedo Memo Fyn Special Editionna żywo bardziej mi się spodobał, ma takie same gabaryty a dla mnie jest dużo zgrabniejszy
Monique, Nata lubią tę wiadomość
-
zgadzam się z Toba Agusia
trzeba wlecieć do 5.10.15
mnie oczarował ten
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kombinezon-niemowlecy-5a2711?qrtc_slt=slt_category&qrtc_tpl=tpl_user_category&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=2&c=4124#productDescription
Jejku jak ja sie ciesze ze sprawa z wózkiem jest juz rozwiazanaAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie kontrolnej, z której wyszło 1,5 godz mierzenia i badania.
Gin martwi się tą macicą, dlatego pomierzył wszystko dokładnie, jednak chyba to taka uroda.
Mała waży 1483g. Hmm jak czytam Wasze dzieci więcej ważą, ale źle tez nie jest, wszystko w normie.
Zastój w nerce coraz gorzej, w drugiej też coś jest nie bardzo. Mam często powtarzać wyniki moczu. I leczymy się ciągle ehh.
Szyjka ładna cały czas powyżej 4cm.
Widziałam dobrze buziulkę, Mała wkładała rączkę do buzi i rozdziabiała buzię i się uśmiechnęłaCuuuuuuuuuuuudoooooooo moje
Córcia znowu potwierdzona, wystawiła pipkę jak trzeba
Morfologię mam nadal poprawiać, na spojenie gin nic nie poradzi, rozchodzi się stopniowo.
Poza tym w razie takich akcji jak wtedy w nocy, mam iść na IP i mam żądać podłączenia pod ktg, wg mojego gina to mogły być skurcze, a także z powodu tej nerki mogą mnie skurcze łapać. Ogólnie powiedział mi co ma mnie niepokoić. I wsio.Jula222, lkc, Agusia ;), maaartinka, Monique, Dotty84, Nata, Lavendula, Madlen222, Marzena27, sylvi, e_v_e lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:W sklepie nie ma problemu z gwarancja. I w razie czego dają wozek zastępczy....
A w internecie szukaj wiatru w polu....
Kupujesz 2w1?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Strupka, współczuję przeżytych nerwów, ale dobrze że nic się nie stało.
Nastka, a ty przystopuj, zwolnij obroty, bo to nie przelewki już teraz. Lepiej poleż w domu niż w szpitalu.
Vivianka, ładnie cudo twoje rośnie. Będzie dobrzeViviana lubi tę wiadomość
-
Monique wrote:Dziewczynki które zamierzają sprawić swojemu maleństwu wózek Camarelo Sevilla. Mam zamiar kupić z poniższej aukcji
http://allegro.pl/sevilla-camarelo-3w1-onesafe-spiwor-warszawa-i4590802062.html
Tutaj jest 3 w 1 z fotelikiem typu Maxi Cosi. Jakbyście gdzieś znalazły bardziej opłacalną aukcję to dajcie znać.
Martinka ten złotobrązowy to ten z nr 17-stymkupujesz już teraz?
-
lkc wrote:o kurcze to malutko, mnie moi "specjalisci" z taka by do domu nie puscili. twierdza nawet, ze ponizej 25 to juz malo jest ;/
Ale mi sie otwiera w literę v nie t jak powinno byc, wiec moze o to chodzi? -
Cześć Mamuśki, już dawno do Was nie zaglądałam z braku czasu. Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i żadna się przez ten czas nie rozpakowała. W każdym razie życzę zdrówka wszystkim z dolegliwościami i pozostałym oczywiście też
Jestem po drugich wykładach w szkole rodzenia i muszę przyznać, że dobrze zrobiłam chodząc na te zajęcia, bo dzięki temu jakoś poród mnie nie przeraża (przynajmniej na razie ;p). Zwiedziłam też porodówkę i warunki mają całkiem przyzwoite
Jeżeli chodzi o wyprawkę to też jestem w polu. Muszę się wybrać w końcu pooglądać wózki, ale jakoś nigdy nie ma czasu, a jak już czas był to sklep przez tydzień był nieczynny. Mam nadzieje, że w przyszłym tyg uda mi się zebraćFidelissa lubi tę wiadomość
-
Madalenka no to jutro by Twój pobyt dobiegł końca, fajnie, że dziś po badaniu wszystko ok
Karmelek też mam sny erotyczne
Desou fajnie, że dziś czekasz na wózek.
Optimus mnie też brzuchol twardniał w nocy, kombinowałam ze zmianą pozycji i siku co chwilę, ale męczące.
Pinsleepe ale nudy Ci zafundowali i w pierwszy dzień w zasadzie nic nie robią.
KasiaKa Ty nie daj się tak do domu wygonić z taką szyjką, niech coś wymyślają może ten pessar czy coś.
Strupka ojej ale stresy, odpoczywaj dziś i zdrowia dla męża.
Lavendula super, że nie ma nieprawidłowości, ale z drugiej strony takie różnice w pomiarach, naprawdę dziwne, jednak to inny sprzęt i inna ręka.
Nastka odpoczywaj, ja tez mam brać no-spe forte.karmelek, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Nata juz ok biega nawet musiał chyba dobrze rozruszac ta noge, ale zero opuchlizny i zaczerwienienia, jeżeli cos będzie to okładce z sody sie zrobi
Nastka a to Ci przygoda w przychodni ;P kurde sporo tej nospy...
Kasia w końcu ktoś konkretny
Lavendula pyzunia juz konkretna babeczkasuper, ze wszystko w porządku
Jula to chyba pogoda... Mi tez niedobrze od rana...
Viv no to dobre wieści w końcu
A mnie cisnie cisnie w dole malansie rozpycha.. I skóra ciągnie...Viviana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Sporo nodpy to fakt ale z oliwka mialam takie tabletki ze co 3 godziny pol lykalam a teraz niby ich nie ma ale byly duzo lepsze niz nospa. Bynajmiej tak mnie znieczulili nimi ze skurczy nie czulam
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Narzekałam na nudę to mam... Skurcze jak zwykle, pomimo relanium (ale to żadna niespodzianka, bo je czuję). Szyjka poniżej 1 cm i krwawienie po badaniu (na razie za bardzo nie kontroluję, bo nadal nie mam łóżka i nie chcę co 5 minut łazić na salę do kobiet po zabiegach czy na głupim jasiu . Dostałam pełno leków, w tym nie wiem czemu metocard (muszę dopytać, jak będę z nim rozmawiać). Dostanę dziś sterydy na płuca. Żaden pessar nie wchodzi w grę, bo to skurcze skracają szyjkę i w tej sytuacji nie ma sensu.
Boję się -
Hej! rzadko do Was zaglądam ale mam pytanie czy którejś z Was skraca się szyjka i często napina się brzuch? Mnie skraca się około 1,5mm na tydzień teraz mam 33mm i brzuch bardzo często mi twardnieje. Na ktg nie odnotowano ani jednego skurczu. Biorę dupka i aspargin, wizyty mam co 2 tyg żeby kontrolować szyjkę. W 1 ciąży miałam skurcze przedwczesne i brałam fenoterol a teraz podobno go wycofali i co w takiej sytuacji czym podtrzymują ciążę bo mój gin pow że tylko dupek albo luteina i ewentualnie jakaś kroplówka. Boję się że nie dam rady wytrzymać do tego 37tyg bo na dodatek rozwarcie na opuszek mam. Wiem ze spokój i odpoczynek to podstawa i staram sie to zachować ale wszelkie info na ten temat mile widziane
pozdrawiam
-
pinsleepe wrote:Narzekałam na nudę to mam... Skurcze jak zwykle, pomimo relanium (ale to żadna niespodzianka, bo je czuję). Szyjka poniżej 1 cm i krwawienie po badaniu (na razie za bardzo nie kontroluję, bo nadal nie mam łóżka i nie chcę co 5 minut łazić na salę do kobiet po zabiegach czy na głupim jasiu . Dostałam pełno leków, w tym nie wiem czemu metocard (muszę dopytać, jak będę z nim rozmawiać). Dostanę dziś sterydy na płuca. Żaden pessar nie wchodzi w grę, bo to skurcze skracają szyjkę i w tej sytuacji nie ma sensu.
Boję się
Kochana będzie dobrze! Nie stresuj się! Jestes pod opieką lekarzy! ale cholera dlaczeggo Ci jeszcze łóżka nie dali! Kiedy ostatni raz mialas badana szyjke ze teraz mniej niz 1cm?!
-
Pinsleepe Kochana wspieram mocno, niech Cię kładą i robią więcej badań a nie tak siedzisz i Cię męczą. Dawaj znać co i jak.
Dorotucha witaj, mnie też brzuch się napina i twardnieje, biorę no-spę, poza tym na szczęście mi te twardnienia szyjki jakoś nie skracają więc się nie wypowiem. Trzeba dużo odpoczywać, leżeć na boku, może spytaj gienka o spazmolinę albo no-spę.Dorotucha lubi tę wiadomość