WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Narzekałam na nudę to mam... Skurcze jak zwykle, pomimo relanium (ale to żadna niespodzianka, bo je czuję). Szyjka poniżej 1 cm i krwawienie po badaniu (na razie za bardzo nie kontroluję, bo nadal nie mam łóżka i nie chcę co 5 minut łazić na salę do kobiet po zabiegach czy na głupim jasiu . Dostałam pełno leków, w tym nie wiem czemu metocard (muszę dopytać, jak będę z nim rozmawiać). Dostanę dziś sterydy na płuca. Żaden pessar nie wchodzi w grę, bo to skurcze skracają szyjkę i w tej sytuacji nie ma sensu.

Boję się :(

Kochana będzie dobrze, dzidziuś już jest duży, a z każdym dniem rośnie. Sciskaj nogi i nie daj się

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha ja właśnie utopiłam już 300zł za łóżeczko które zamówiłam na allegro. Nie ma ani łóżeczka jakie chciałam ani kasy a sprawa dalej w toku sopru jest. SPrzedawca wysłał mi łóżeczko ale ani nie ten wzór ani nie ten kolor odesłałam i powiedział że albo biore to albo nei ma wcale. I się juz boję kupować.

Wózki mam dwa jeden do sprzedania nowiutki bo drugi w prezencie dostałam i nie wypada go oddać.

Optimus kurcze bym coś porobiła ale materiały jeszcze nie doszły zgubił mi się kurier chyba.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 19 tygodnia współczuję dla osoby ruchliwej jak ja to bybyła kara jakaś chyba. Z pierwszą córką też leżałam ale w szpitalu i to jeszcze z relanium więc wiecznie spałam i miałam wszytsko gdzieś bo co wstałam to tabletkę dostałam i dalej odjazd.

AgataP lubi tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou podpowiedz jak Ty leżysz, mnie gin kazał już polegiwać ze względu na nerkę i twardnienia. Leżysz całkiem na plecach czy na półsiedząco? Cały czas na lewy boku? Podkladasz sobie poduchy pod brzusio czy jak?

desou lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh, nie masz Nastka szczescia do tych kurierow-dostawcoe :)

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze jak z DPD ma być kurier to zawsze się gdzieś zagubi a innymi firmami nie mam takich problemów i zawsze są na czas

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Dorotucha ja właśnie utopiłam już 300zł za łóżeczko które zamówiłam na allegro. Nie ma ani łóżeczka jakie chciałam ani kasy a sprawa dalej w toku sopru jest. SPrzedawca wysłał mi łóżeczko ale ani nie ten wzór ani nie ten kolor odesłałam i powiedział że albo biore to albo nei ma wcale. I się juz boję kupować.
    Ja póki co nie przejechałam się jeszcze na allegroszu ;) ostatnio meble nawet dziecięce kupowałam i łózko piętrowe do pokoiku i wszystko ok. Kupuje tylko od sprzedawców którzy maja 100% pozytywów i to chyba mnie ratuje od takich oszustów na jakich miałaś pecha trafić. Oby sprawa się wyjaśniła bo ja bym chyba ich rozniosła...

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego jak tylko mogę korzystam z paczkomatu albo poczty, po co czekać na kuriera? Wolę inpost i mają śledzenie paczek, jak na Poczcie Polskiej

Dorotucha lubi tę wiadomość

• desou Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:10

Viviana lubi tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelin wrote:
    Dlatego jak tylko mogę korzystam z paczkomatu albo poczty, po co czekać na kuriera? Wolę inpost i mają śledzenie paczek, jak na Poczcie Polskiej
    Ostatnio tez się na to przerzuciłam ;)

Ewelin lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha - no i wygodniej, no nie?

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie :D mój Mężu zawsze odbiera gdy wraca z pracy i nie muszę czatować na kuriera aż łaskawy pan do mnie zajedzie ;)

Ewelin lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle paczkomat jest śmiesznym urządzeniem, bo mówi do ciebie i opowiada dowcip na dziś :D
    A jakoś w niedzielę chyba widziałam gdzieś pralniomat - wkładasz pranie i następnego dnia odbierasz czyste... :O tak się zdziwiłam

Tak teraz mnie refleksja naszła - jak wszystko się zmienia, jak świat poszedł do przodu, ileż my mamy udogodnień! Co za czasy! :)

Dorotucha, lkc, lkc lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a ja dalej siedzę i czekam na kuriera ehhh, dostaw ma być dhl nigdy nie narzekałam... głodna jak wilk wyjadam resztki z lodówki

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, też bym coś zjadła...zwłaszcza, że koleżanka z pokoju właśnie sobie odgrzała obiad. Ja mam tylko sałatkę makaronową... :( nie miałam czasu rano i wzięłam to, co zostało z wczorajszej kolacji tylko...ehhh

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja smaze ziemniaki heheh tak mnie naszlo nbieralam w plastry i się fajczy na patelni ;)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou też mam tą poduszkę, ale całkiem inaczej w niej leżę, po prostu niewygodnie, mam problem z prawą nerką i gin kazał całkiem spać i leżeć na lewym boku, wtedy może to bardzo pomóc.
    Ja leżę podparta głową o tą poduszkę, ale nogi zakładam górą, przez co plecy opieram o całą fasolkę, a brzuch o te dolne zakulenie, nie wkładam tego między nogi a może tak powinnam, popróbuję.
    No masz rację taka pozycja tyle tygodni, ojej, pewnie Cię tez bok boli, mnie po nocy wszystko w miednicy pobolewa.
    Moja córcia też pokopuje jak leże na boku i wtedy muszę zmieniać, ale na prawym mam zakaz leżeć.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lece na pomidorową bo od rana za mną chodziła z kluseczkami i właśnie doszła ;)papa trzymajcie się ;)

xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolało wszystko na początku, najbardziej lewe ucho bo go przygniatałam :D

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas dzisiaj mizeria frytki i polędwiczki ciekawe czy wyjdzie mi panierka jak w kfc tylko mniej ostra

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 1227 1228 1229 1230 1231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ