Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pinsleepe wrote:Narzekałam na nudę to mam... Skurcze jak zwykle, pomimo relanium (ale to żadna niespodzianka, bo je czuję). Szyjka poniżej 1 cm i krwawienie po badaniu (na razie za bardzo nie kontroluję, bo nadal nie mam łóżka i nie chcę co 5 minut łazić na salę do kobiet po zabiegach czy na głupim jasiu . Dostałam pełno leków, w tym nie wiem czemu metocard (muszę dopytać, jak będę z nim rozmawiać). Dostanę dziś sterydy na płuca. Żaden pessar nie wchodzi w grę, bo to skurcze skracają szyjkę i w tej sytuacji nie ma sensu.
Boję się
Kochana będzie dobrze, dzidziuś już jest duży, a z każdym dniem rośnie. Sciskaj nogi i nie daj się
-
Dorotucha ja właśnie utopiłam już 300zł za łóżeczko które zamówiłam na allegro. Nie ma ani łóżeczka jakie chciałam ani kasy a sprawa dalej w toku sopru jest. SPrzedawca wysłał mi łóżeczko ale ani nie ten wzór ani nie ten kolor odesłałam i powiedział że albo biore to albo nei ma wcale. I się juz boję kupować.
Wózki mam dwa jeden do sprzedania nowiutki bo drugi w prezencie dostałam i nie wypada go oddać.
Optimus kurcze bym coś porobiła ale materiały jeszcze nie doszły zgubił mi się kurier chyba. -
od 19 tygodnia współczuję dla osoby ruchliwej jak ja to bybyła kara jakaś chyba. Z pierwszą córką też leżałam ale w szpitalu i to jeszcze z relanium więc wiecznie spałam i miałam wszytsko gdzieś bo co wstałam to tabletkę dostałam i dalej odjazd.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nastka151 wrote:Dorotucha ja właśnie utopiłam już 300zł za łóżeczko które zamówiłam na allegro. Nie ma ani łóżeczka jakie chciałam ani kasy a sprawa dalej w toku sopru jest. SPrzedawca wysłał mi łóżeczko ale ani nie ten wzór ani nie ten kolor odesłałam i powiedział że albo biore to albo nei ma wcale. I się juz boję kupować.
ostatnio meble nawet dziecięce kupowałam i łózko piętrowe do pokoiku i wszystko ok. Kupuje tylko od sprzedawców którzy maja 100% pozytywów i to chyba mnie ratuje od takich oszustów na jakich miałaś pecha trafić. Oby sprawa się wyjaśniła bo ja bym chyba ich rozniosła...
-
Ewelin wrote:Dlatego jak tylko mogę korzystam z paczkomatu albo poczty, po co czekać na kuriera? Wolę inpost i mają śledzenie paczek, jak na Poczcie Polskiej
Ewelin lubi tę wiadomość
-
A w ogóle paczkomat jest śmiesznym urządzeniem, bo mówi do ciebie i opowiada dowcip na dziś
A jakoś w niedzielę chyba widziałam gdzieś pralniomat - wkładasz pranie i następnego dnia odbierasz czyste...tak się zdziwiłam
Tak teraz mnie refleksja naszła - jak wszystko się zmienia, jak świat poszedł do przodu, ileż my mamy udogodnień! Co za czasy!Dorotucha, lkc, lkc lubią tę wiadomość
-
Desou też mam tą poduszkę, ale całkiem inaczej w niej leżę, po prostu niewygodnie, mam problem z prawą nerką i gin kazał całkiem spać i leżeć na lewym boku, wtedy może to bardzo pomóc.
Ja leżę podparta głową o tą poduszkę, ale nogi zakładam górą, przez co plecy opieram o całą fasolkę, a brzuch o te dolne zakulenie, nie wkładam tego między nogi a może tak powinnam, popróbuję.
No masz rację taka pozycja tyle tygodni, ojej, pewnie Cię tez bok boli, mnie po nocy wszystko w miednicy pobolewa.
Moja córcia też pokopuje jak leże na boku i wtedy muszę zmieniać, ale na prawym mam zakaz leżeć.