WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahhh a ja jem serek wiejski light do tego chrupkie pieczywo light, pyszności :)

Dotty84, lkc lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś miałam stek z tuńczyka, puree ziemniaczane i fasolkę szparagową! Omniomniomniom!! :)
    ufff... muszę się położyć na chwilę, bo tak się nasprzątałam znowu, że już mnie całe plecy bolą..

Trzymajcie się Kangurki! I nie rodzić mi tu conajmniej do 1-go października! :) (No chyba, że któraś ma termin wcześniej, to wtedy pozwalam) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:44

Agusia ;) lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już urodzę zjem duże frytki i jakąś mega kanapkę z maca :)

sylvi lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou a jaki wózek zamówiłaś? my mielismy jechać w weekend ale "mój" sprzedawca z którym się kontaktuje w sklepie ma wolne i chyba za tydz pojedziemy. Ja też już po pomidorówce :-) ja jak za długo leżę w jednej pozycji to później się zwlec z łózka nie mogę, łóżeczko zamówiliśmy ze sklepu i kurierem za pobraniem :-) taniej niż na allegro nas wyszło o jakieś 70 zł chyba. Zamawialiśmy z tej stronki może Ci coś wpadnie w oko nastka http://pietrus.pl/

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przestańcie z tymi pyszościami.. ja kapuchę z grochem dostałam na obiad i trza było zjeść, bo karty nie dają żeby wybrać coś innego...

Agusia ;) lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Oj przestańcie z tymi pyszościami.. ja kapuchę z grochem dostałam na obiad i trza było zjeść, bo karty nie dają żeby wybrać coś innego...

Kasiaka Ty coś chociaż zjadłaś porządnego, ja oczekując na tego konowała kuriera, jestem dziś na zimnych przekąskach ajjjj

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też z poduchą śpie i mam ja pod głową potem pod brzuch podkładam i między nogi ;) ale kręcę się z boku na bok a i tak boli mnie miednica i nogi rwą czasem jak za długo już poleguję na jednej stronie to mnie w nocy potrafi obudzić..

a to my w 33tc :)
    2m4wyn7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:50

Agusia ;), Madlen222, Viviana, desou, ÓptimusPrime, Nata, lkc, blue00, anusiaa90, Milaszka, Isia14, Agata92, AgataP, Lavendula, Maga31, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Rodzice przyjechali dlatego jeszcze tu nie zgalądałam. Mama po całonocnej podróży poszła spać a Tata mój to ma tyle siły że go podziwiam, on nigdy nie jest zmęczony i zawsze coś robi (zastanawiam się czy amfetaminy nie bierze) hehe, żarcik:)

Dziewczyny w szpitalach wspieram i trzymam kciuki.

Te które miały dziś wizyty gratuluje dobrych wiadomości, a za złe będę się modlić:)

Ja dzisiaj pół nocy nie przespałam bo miałam zgagę! fuj, ochyda... 4 raz w życiu miałam to cholerstwo i nie chce już! Myślałam że się porzygam (przepraszam za dosłowność).

Piszecie tak o tych skurczach, itp...że aż się boję, mi ten brzuch tak się okropnie napina i całą pochwę przy tym ciągnie ale tutaj mówią że to normalne i nie ma się co martwić. Ale teraz to już sama nie wiem. We wtorek wizyta to znowu o tym powiem, w sumie zawsze mam innego lekarza i zawsze pytam o to samo z ciekawości czy odpowiedzą to samo, ale kurcze wszyscy mówią to samo.

No a tak poza tym to nie będzie mnie tu podejrzewam do poniedziałku, a jak będę to na chwilkę. Ze względu na gości oczywiście:)

Zupaztytki i Rewolucja gdzieś się zapodziały..ciekawe...mam nadzieję, że wszystko o nich w porządku.

Buziaki dziewczynki!

karmelek, Agusia ;), xpatiiix3, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen miłego odpoczynku z rodzicami :)
    Karmelek sliczny brzusio i figurka.

Madlen222, karmelek lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata dzięki zaraz lookne sobie stronkę:)

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nudów między gotowaniem a prasowaniem ubranek spakowałam walizkę do szpitala ;)) I am crazy...

e43bfde7db.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:10

Agusia ;), Monique, ÓptimusPrime, Nata, lkc, Viviana, Madlen222, maaartinka, Milaszka, Isia14, mada_lena, Strupka, Ewelin lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię tak mnie biedne skopało z głodu, dzwonię, poskarżyłam się, ze głodna kobieta siedzi w ciąży i czeka :)

No ma być do 20 minut

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:02

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    ten ;)

Śliczny wózek, ja ogólnie nie jestem za wózkami retro ale ten jest przeuroczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:03

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen udanego długiego weekendu z rodzicami ;) wstaw fotkie jakąś po weekendzie, bo się nie doczekam chyba, a ciekawość zżera jak Wam się rośnie ;)

A mnie cisnie nawet jak siedze chyba mała stopy w szyjkę i doooope wciska, bo wyproznilam się porządnie.. A cisnie i tu i tu na raz ,momentami aż ciary przechodzą takie dziwne i mam uczucie jakby mi grzebała w pochwie...

Monique o walizka właśnie ,miałam dzisiaj torbę spakować zaraz listę odpale i poskladam w jedno miejsce na polce wolnej żebyś tylko potem. Torby włożyć ;) koszule muszę jeszcze uprac do szpitala w dziecięcym i wyprasować.. Ale jak nie zdaze tez raczej nic się nie stanie albo w sumie tylko wyprasuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:07

Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata jestem w szoku jakie ceny niskie toć to używane są drozsze:) szok!!!

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    A słodkie mamusie wyczytałam, że kobiety mające problemy z cukrami spędzają ok 5 dni w szpitalu, muszą wszystko skontrolować...
    ja byłam 4 dni w szpitalu właśnie na zbadaniu cukrzycy

mam ten glukometr i wyobraźcie sobie że wczoraj po zjedzeniu pizzy z sosem czosnkowym miałam tylko 114 :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie nastka, ja Ci powiem że z ciekawości szukałam w google i znalazłam chyba producenta i mówię my łóżeczko dużo taniej kupiliśmy niż na allegro, no i nie trzeba płacić wcześniej :-) desou wózek piękny, chociaż ja nie lubię na takich kołach ale ten śliczny jest :-) karmelek śliczny brzusio, Aga ja tam zawsze wychodzę jak coś to ma nr i dzwoni do mnie :-)

karmelek lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, Pati, Madlen - dzięki za zainteresowanie Kochane! Numer wpiszę do tabelki :)
    U mnie wszystko gra, tylko tyle zleceń mi się nazbierało, że po prostu nie wiem, w co włożyć ręce. Na szczęście od 1.10. robię sobie wolne, bo już nie wyrabiam na zakrętach :P
    Podczytuję Was na bieżąco, wiem co się u każdej dzieje i trzymam kciuki za listopadowki w szpitalach. Nie dajcie się babeczki!

My dziś idziemy na usg genetyczne, więc jeśli malutki zechce się ładnie ustawić, to pokażę fotkę po powrocie. Pewnie znowu siusiaka wystawi i tyle zobaczymy :P Mam nadzieję, że ładnie przybiera na wadze, trzymajcie kciuki!

lkc, Madlen222, xpatiiix3, Dotty84, Milaszka, Agusia ;), Agata92, Lavendula, mada_lena lubią tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj miałam prawie nieprzespaną noc, głowa to mnie tak bolała że spać nie mogłam a apapu pod ręką nie było, w końcu ból był tak ogromny że ratowałam się ibupromem. ogólnie cały dzień się źle czuję, niedobrze mi, plecy mnie łupią w każdej pozycji...zły dzień dzisiaj zły;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ