Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś miałam stek z tuńczyka, puree ziemniaczane i fasolkę szparagową! Omniomniomniom!!
ufff... muszę się położyć na chwilę, bo tak się nasprzątałam znowu, że już mnie całe plecy bolą..
Trzymajcie się Kangurki! I nie rodzić mi tu conajmniej do 1-go października!(No chyba, że któraś ma termin wcześniej, to wtedy pozwalam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:44
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Desou a jaki wózek zamówiłaś? my mielismy jechać w weekend ale "mój" sprzedawca z którym się kontaktuje w sklepie ma wolne i chyba za tydz pojedziemy. Ja też już po pomidorówce
ja jak za długo leżę w jednej pozycji to później się zwlec z łózka nie mogę, łóżeczko zamówiliśmy ze sklepu i kurierem za pobraniem
taniej niż na allegro nas wyszło o jakieś 70 zł chyba. Zamawialiśmy z tej stronki może Ci coś wpadnie w oko nastka http://pietrus.pl/
-
KasiaKa wrote:Oj przestańcie z tymi pyszościami.. ja kapuchę z grochem dostałam na obiad i trza było zjeść, bo karty nie dają żeby wybrać coś innego...
Kasiaka Ty coś chociaż zjadłaś porządnego, ja oczekując na tego konowała kuriera, jestem dziś na zimnych przekąskach ajjjj -
ja też z poduchą śpie i mam ja pod głową potem pod brzuch podkładam i między nogi
ale kręcę się z boku na bok a i tak boli mnie miednica i nogi rwą czasem jak za długo już poleguję na jednej stronie to mnie w nocy potrafi obudzić..
a to my w 33tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:50
Agusia ;), Madlen222, Viviana, desou, ÓptimusPrime, Nata, lkc, blue00, anusiaa90, Milaszka, Isia14, Agata92, AgataP, Lavendula, Maga31, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Rodzice przyjechali dlatego jeszcze tu nie zgalądałam. Mama po całonocnej podróży poszła spać a Tata mój to ma tyle siły że go podziwiam, on nigdy nie jest zmęczony i zawsze coś robi (zastanawiam się czy amfetaminy nie bierze) hehe, żarcik:)
Dziewczyny w szpitalach wspieram i trzymam kciuki.
Te które miały dziś wizyty gratuluje dobrych wiadomości, a za złe będę się modlić
Ja dzisiaj pół nocy nie przespałam bo miałam zgagę! fuj, ochyda... 4 raz w życiu miałam to cholerstwo i nie chce już! Myślałam że się porzygam (przepraszam za dosłowność).
Piszecie tak o tych skurczach, itp...że aż się boję, mi ten brzuch tak się okropnie napina i całą pochwę przy tym ciągnie ale tutaj mówią że to normalne i nie ma się co martwić. Ale teraz to już sama nie wiem. We wtorek wizyta to znowu o tym powiem, w sumie zawsze mam innego lekarza i zawsze pytam o to samo z ciekawości czy odpowiedzą to samo, ale kurcze wszyscy mówią to samo.
No a tak poza tym to nie będzie mnie tu podejrzewam do poniedziałku, a jak będę to na chwilkę. Ze względu na gości oczywiście:)
Zupaztytki i Rewolucja gdzieś się zapodziały..ciekawe...mam nadzieję, że wszystko o nich w porządku.
Buziaki dziewczynki!karmelek, Agusia ;), xpatiiix3, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Madlen udanego długiego weekendu z rodzicami
wstaw fotkie jakąś po weekendzie, bo się nie doczekam chyba, a ciekawość zżera jak Wam się rośnie
A mnie cisnie nawet jak siedze chyba mała stopy w szyjkę i doooope wciska, bo wyproznilam się porządnie.. A cisnie i tu i tu na raz ,momentami aż ciary przechodzą takie dziwne i mam uczucie jakby mi grzebała w pochwie...
Monique o walizka właśnie ,miałam dzisiaj torbę spakować zaraz listę odpale i poskladam w jedno miejsce na polce wolnej żebyś tylko potem. Torby włożyćkoszule muszę jeszcze uprac do szpitala w dziecięcym i wyprasować.. Ale jak nie zdaze tez raczej nic się nie stanie albo w sumie tylko wyprasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:07
Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Agusia ;) wrote:A słodkie mamusie wyczytałam, że kobiety mające problemy z cukrami spędzają ok 5 dni w szpitalu, muszą wszystko skontrolować...
mam ten glukometr i wyobraźcie sobie że wczoraj po zjedzeniu pizzy z sosem czosnkowym miałam tylko 114 -
no dokładnie nastka, ja Ci powiem że z ciekawości szukałam w google i znalazłam chyba producenta i mówię my łóżeczko dużo taniej kupiliśmy niż na allegro, no i nie trzeba płacić wcześniej
desou wózek piękny, chociaż ja nie lubię na takich kołach ale ten śliczny jest
karmelek śliczny brzusio, Aga ja tam zawsze wychodzę jak coś to ma nr i dzwoni do mnie
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia, Pati, Madlen - dzięki za zainteresowanie Kochane! Numer wpiszę do tabelki
U mnie wszystko gra, tylko tyle zleceń mi się nazbierało, że po prostu nie wiem, w co włożyć ręce. Na szczęście od 1.10. robię sobie wolne, bo już nie wyrabiam na zakrętach
Podczytuję Was na bieżąco, wiem co się u każdej dzieje i trzymam kciuki za listopadowki w szpitalach. Nie dajcie się babeczki!
My dziś idziemy na usg genetyczne, więc jeśli malutki zechce się ładnie ustawić, to pokażę fotkę po powrocie. Pewnie znowu siusiaka wystawi i tyle zobaczymyMam nadzieję, że ładnie przybiera na wadze, trzymajcie kciuki!
lkc, Madlen222, xpatiiix3, Dotty84, Milaszka, Agusia ;), Agata92, Lavendula, mada_lena lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj miałam prawie nieprzespaną noc, głowa to mnie tak bolała że spać nie mogłam a apapu pod ręką nie było, w końcu ból był tak ogromny że ratowałam się ibupromem. ogólnie cały dzień się źle czuję, niedobrze mi, plecy mnie łupią w każdej pozycji...zły dzień dzisiaj zły;/