Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivianko - dzięki
, rzeczywiście trochę więcej teraz spędzam czasu z mężem, choć już się martwię, bo znów zostaję sama od poniedziałku
Ja też dzisiaj zrobiłam naleśniki, chciałam wypróbować nową patelnię ceramiczną do naleśników - rzeczywiście jest ogromna różnicazwłaszcza, że robiłam z mąki razowej - nawet męża udało się oszukać
Czy któraś zna jakiś dobry sprawdzony program do pisania publikacji i prac naukowych, chyba czas pożegnać się z tradycyjnymi edytorami, bo mnie krew zalewa z porządkowaniem literatury przy poprawkach... Może Optimus?Viviana, AgataP lubią tę wiadomość
-
Hej, zdaję raport: skurcze po fenoterolu takie same a do tego UWAGA to się podaje w roztworze glukozy!!! Jak zobaczyłam cukier 177 po obiedzie, po ktorym wczoraj miałam chyba 85, to mnie lekko zatkało i wtedy zaczęłam drążyć temat... Jakby co, to nie siadajcie po turecku, bo ja mam zakaz.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po usg. Iguś rozwija się dobrze, wszystkie przepływy w normie. Martwi mnie niska waga, bo dziś ważył 1262 g (29+6 tc), chyba nie ma na forum mniejszego dzieciaczka? Lekarka mówi, że wymary są w dolnej granicy normy, ale mam się nie martwić, bo norma to norma
Teraz jak przeglądam pomiary z usg, to jeszcze jedno rzuciło mi się w oczy: "ilość wód płodowych: 74 mm, prawidłowa". Tak, czy inaczej, zastanawiam się, czy to jednak nie za mało? Ktoś coś podpowie?
Na koniec nasz synek z profilu
ÓptimusPrime, AgataP, sylvi, desou, Milaszka, Agata92, lkc, Nata, xpatiiix3, Agusia ;), KUNIAK, e_v_e, Paju, mada_lena, Lavendula, anusiaa90, Maga31, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOptimus Ty to masz przezycia na szkole rodzenia
ja to wysiedziec nie moglam bo przedostatnim razem babka tak krecila i sie powtarzala ze juz kazdy mial jej dosc i zeszlo jej 4 godz zamiast 2.ale ostatnio byla taka fajna i konkretna to byla nawet nawet dalo sie wysiedziec..ale takie filmy u la la!
u nas tylko tatusiom pokazywali zdjecia noworodkow zaraz z brzuszka takie brudaski sine zeby sie tatusiowie nie przestraszyli
no i cycki mietosili taki sztuczne bo byly do demnostracji karmienia piersia.
Pinsleepe mam nadzieje ze dobrze sie Toba tam zaopiekuja !
Pati a duzo masz jeszcze do kupienia? Dobrze ze sie mama zaoferowala...moja mi nic nie pomogla niestety...
A R to idiota skonczony ze sie nie odzywa,ale kij z nim...dajesz sobie swietnie rade bez niego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:48
ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZupaztytki piekny jest!
nie martw sie waga bo wiadomo ze to wszystko szacowana waga i nawet do 0,5 kg moze sie mylic pomiar ale skoro lekarz mowi ze jest ok to jest ok nie ma sie co zamartwiac.
No i patrzac na twoje zdjecie to do Ciebie podobnyte same minki macie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:46
ÓptimusPrime, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny