WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie może o czym może świadczyć różowy śluz ? Właśnie wyszlam spod prysznica i takie cos mnie spotkało. Nie ma go dużo. Chyba udam się na IP , bo denerwuje się strasznie. Wczesniej nic takiego nie miałam.

r5bup6u.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/ochraniacz-do-lozeczka-marynarski-pasy-domki-i4570932945.html super tylko ta CENA !!!

AgataP lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    Wiecie może o czym może świadczyć różowy śluz ? Właśnie wyszlam spod prysznica i takie cos mnie spotkało. Nie ma go dużo. Chyba udam się na IP , bo denerwuje się strasznie. Wczesniej nic takiego nie miałam.
    jak różowy to podbarwiony krwią, może być dużo przyczyn, nawet zbyt ciepły prysznic. pęknięcie jakiejś małej żyłki, ja miałam nawet krwawienia lekkie ale nikt mi nie potrafił powiedzieć co to było, teraz po prostu obserwuję śluz, w szpitalu dostałam zwiększoną ilość magnezu i tyle
    jeśli masz obawy jedź na IP

Agata masaz by się pewnie i przydał tylko nie ma komu zrobić bo mąż w pracy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:23

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:

sisii to moze byc wszytsko albo nic,najprawdopodobniej to nic powaznego ale lepiej sprawdzic na IP dla swietego spokoju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:22

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    jak różowy to podbarwiony krwią, może być dużo przyczyn, nawet zbyt ciepły prysznic. pęknięcie jakiejś małej żyłki, ja miałam nawet krwawienia lekkie ale nikt mi nie potrafił powiedzieć co to było, teraz po prostu obserwuję śluz, w szpitalu dostałam zwiększoną ilość magnezu i tyle
    jeśli masz obawy jedź na IP

No właśnie wzielam ciepły prysznic. Teraz leże i juz jest ok . Może jakieś naczynko pękło. Dzisiaj byłam na USG i lekarza nic nie niepokoiło.
    Zobacze jak noc minie.

AgataP lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisii a nie masz nadżerki? jak się niepokoisz to jedź na IP. Lecę spać moje kochane, do jutra.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi a może to być też po badaniu tylko po prostu teraz z ciebie "uszło"
    weź sobie magnez i obserwuj

co do pajakow to ja tez nienawidzę boję się i uciekam z krzykiem :P

ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe 1234 ale stron namachałyśmy :)

Agatko o widzisz super, ze dostalas ;) cieszę się ze nie byłaś u mnie w łazience, my z babcia chyba juz się zaprzyjaźniłyśmy z naszymi kątnikami a jakie duże się juz uhodowały ;) jak tylko podejście do wanny bto spuszczam prysznicem a póki je daleko niech sobie łażą ;P

Nata będzie ok he tacy juz są faceci ;)

Spokojnej nocy bez przebojów i nie rozpakowywać mi się ;)

ja dzisiaj odmozdzona nawet nie mam sily na wszystko podpisywać tylko czytam Was ;) buziaki kochane i do juterka ;** jutro jade z mama sprawy pozalatwiac ona wyjeżdża w środę a dalej nie poinformowała ani mnie ani mojego rodzeństwa o tym, zastanawiam się kiedy w końcu powie ze jej nie będzie aż 2,5 tyg... Póki co dalej udaje durnia ze nic nie wiem, a czasem się już gryze za jezyk, bo mam ochotę skomentować to jej zachowanie bezmyślne, bo po psychola trzeba bedzie jeździć o 21-22 kończy próby w operze.. ;oo młodego prowadzac i odbierać ze szkoły plus dwa dni w tyg zajęcia pozalekcyjne n które trzeba potem znowu zaprowadzić i zabrać... Pilnować i odrabiać lekcje z Nimi, ugotować i wyprawiac Kacpra na te jego próby mózg mi się zlasuje a z babcia z nerwów chyba się nieźle kłócić będziemy... ;/ za duzo obowiazkow będzie do ogarniecia plus jeszcze kłótnie z debilem nade mną mam nadzieje ze nie będzie mi imprez nad głową robił ani dziwek sprowadzał najwyzej policja bedzie przyjezdzla, juz z babcia obmyslilysmy plan ,bo on tylko je leży sra i ogląda bajki i filmy na necie, taki prawdziwy synek mamusi ukochany ,nie wiem po co ona Go trzyma ,bo tylko stratna ntym jest... 19lat i leży pierdzi w łóżko tylko gania mamę i wyciąga ile się da z niej... Nauczymy go juz szacunku ,będziemy go wykurzac z domu prąd wodę się wyłączy to sobie pójdzie ;) no bo co robić a na co nam darmozjad heheh tym bardziej ze on tylko siedzi i bije i krzyczy na psychola i młodego, o i jeszcze trochę go odchudzimy bo obiady tylko chłopcom a ten niech idzie się stolowac za swoje nie za mamy... ;P także tez pozytywnie wykorzystany czas bez mamy żeby się odegrać na chamie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:29

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    sisii a nie masz nadżerki? jak się niepokoisz to jedź na IP. Lecę spać moje kochane, do jutra.
    Nie nadżerki nie mam. Poobserwuje i zobacze jak będzie rano. Na razie jest ok.

r5bup6u.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    sisi a może to być też po badaniu tylko po prostu teraz z ciebie "uszło"
    weź sobie magnez i obserwuj

co do pajakow to ja tez nienawidzę boję się i uciekam z krzykiem :P

Możliwe ze po badaniu , bo trochę mi tym USG jeździł po brzuch i go tam tarmosil

r5bup6u.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki nie ma dużo tego i nie ma świeżej krwi to mi mówili że nie panikowac ;) także oby sie tylko na tym delikatnym plamieniu skończyło ;**

sisiiii, sylvi lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za porady...
    Spróbuje zasnąć . Dobrej nocki mamusie .

r5bup6u.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Póki nie ma dużo tego i nie ma świeżej krwi to mi mówili że nie panikowac ;) także oby sie tylko na tym delikatnym plamieniu skończyło ;**
    Dzięki pati:)
    Mam nadzieje ze to tylko ten prysznic zbyt ciepły.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzidzie też sobie upodobały którąś część brzucha? bo moja najchętniej by po prawej leżała i często jak ufo wyglądam haha, szczególnie ostatnio zaczęła się tak wychylać :) mąż mówi że jestem kosmitką :D

zastanawiam się nad kupnem kombinezonu ale używanego a nie nówki.. te nowe to masaaaakrycznie drogie są z pewnie będę musiała z dwa kupić ;/

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge spac. Pilkarzyk nie daje odprezyc sie w zadnej pozycji,naciska,bulgoczy,napina w kazdej pozycji,kt przybiore.Chyba zaczne spac na stojoco!
    Sylwi,pewnie,ze kombinezony nowe sa drogie,ja kupilam uzywke za 20zl,stan ok,wypiore w weekend.
    Mi nie przeszkadza,ze nie ma moj Maluch samych nowek :-) Podrosnie,bede sie martwic ;-)

AgataP, lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka,i jeszcze jak zamykam oczy,to te pipki owlosione mam w pamieci i ta rozciagniete z glowka...
    Moj dzis po sr nawet nie podszel do mnie,powiedzial,ze zbyt traumatyczne przezycie ten film byl i ze nie musial ogladac. To chyba prawda,ze dla niektorych facetow widok rodzacej pipki to zbyt traumatyczne przezycie...pocieszylam go,ze juz taki film ma za soba,wiec nie musi sie martwic. ;-)

AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez spac nie moge ale ja mam przed oczami owlosione pajaki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 00:44

ÓptimusPrime, Dotty84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata,kiedys dawno temu zostalam sama w domu wieczorem.Ide spac,a nad lozkiem OGROMNIASTY pajak.Meza nie ma,nikogo nie ma,trzeba radzic.Wzielam lakier do wlosow,prysnelam straszydlo,na szufelke i do wc spuscilam.Jak mojemu Sr opowiedzialam,ze taka ot mnie przygoda spotkala,powiedzial,ze malo tego ze salon fryzierski dla pajakow otworzylam,to jeszcze im spa z jacuzzi w lazience zrobilam.
    od tej pory cholerstwa nie ruszam :-(

AgataP, misiaczk25, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha!! ja kiedys tak jednego potraktowalam pianka do golenia ze zrobil sie 4 razy wiekszy to go z balkonu miotla zrzucilam i moj hippis na nim zaparkowal jak z pracy wracal :P to mu jeszcze na dol na parking schodziam pokazywac to mylslal ze golebia przejchal bo tak ta pianka na tym pajaku spuchla :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 00:57

ÓptimusPrime, mada_lena, lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na pianke bym nie wpadla,tzn.ja bardziej w stylu "obezwladnic przeciwnika" i "zniszczyc",a nie ochronny skafander mu robic i zapewnic miekkie ladowanie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 01:08

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

‹‹ 1232 1233 1234 1235 1236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ