Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvi łącze sie w bolu mnie tez plecy napierd... niezle...no coz cycki urosly i brzuszek to plecy nie daja rady...ale nawet cwiczenia mi nie pomagaja..masakra
Optimus ale sie usmialam z tych tatuskow i szkoly rodzenia
wlaczylam sobie Gesslerowa i paczam -
my wróciliśmy z obiadku w karczmie, pojechaliśmy ze znajomymi bo kolega urodzinki ma dzisiaj :] mój oczywiście walnął browara i ja musiałam prowadzić, nie na widzę jeździć w deszcz i po ciemku, spinka na maksa, mój mąż jeszcze zły na mnie, że powiedziałam w towarzystwie że jak ja nie kupię papieru do d to nie będzie no,ale taka jest prawda, że zakupy ja ogarniam więc co on się wkurza, nie wiedziałam że tak to do siebie weźmie, może ja powinnam się obrazić za to że powiedział ze pierdzę ostatnio więcej, no kurwa co to kogo obchodzi ;-)on mówi że nie wiedział że tak o nim myślę, a wychodzi na to że on nic w domu nie robi, chociaż tego nie powiedziałam...faceci
paczka przyszła, mam podkłady, pieluszki, tetry, waciki, fride itd.
nam na SR powiedzieli że dobrze mieć większe podkłady i pieluchę dla dorosłych, oczywiście nie zakładasz jej na tyłek tylko kładziesz pod pupęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 21:50
AgataP, Agusia ;), ÓptimusPrime, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Czy dużo nie w sumie mam prawie wszystko ,lozeczko i wózek ,smoczki i jeszcze takie do butelki świeże ,po 3szt nowych pieluszek, pampersy, chusteczki mokre, balsam po kąpieli, majtasy i podpaski ,reszta to z czasem można kupić powoli, ale jak chcą mi kupować nowe to niech kupują mama cały komplet różowy wypatrzyła.. ;P hehe mam prawie wszystko po Marcelu chodzi o prześcieradła kocyki ręczniki pieluchy itd butelki laktatory dwa wsio mam
Zuzaztytki ale super foto slodziak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:03
AgataP, zupaztytki, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Jak się skraca szyjka to podobno nie wolno po turecku, bo to jest jedno z ćwiczeń na otwieranie macicy i grawitacja też robi swoje. Mamy 6 babek na 4-osobowej sali, ale na to już nie będę narzekać, bo to jest ośrodek referencyjny na całe województwo.
AgataP lubi tę wiadomość
-
ja mam 4 rożki - dwa po synku, jeden od bratowej i jeden nowy - ale ja dużo korzystałam i synek uwielbiał posikać w nocy i potem było gonienie co z nim zrobić - miałam dwa i nieraz suszyliśmy na kaloryferze lekko zaprane w środku nocy
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój nadal ma focha, teraz włączył muzę i słucha przez słuchawki..mówi że zły na siebie bardziej jest, że się nie obronił...ehhh a mnie jakoś źle jak on taki jest
ogólnie to jedzie na wycieczkę z pracy 26 wyjeżdżają po pracy a ja już się martwię, nie lubię jak jeździ gdzieś beze mnie
wracają niby 28 ale jednak to dwie noce bez niego no i nie wiadomo co tam się będzie działo
tak sobie myślę, że może wtedy do przyjaciółki pojadę do warszawy na weekend.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szkoda mi go, że myśli że ja źle o nim myślę, bo to nie prawda
serce mi pęka jak patrzę na tego maluszka, on jest taki maleńki...trzymam za niego mocno kciuki, żeby był zdrowy i silny.
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNata przejdzie mu,wiem ze Ci zle ja tez tak mam jak sie z hippisem moim poprztykam ale da sie przezyc i wszytsko wroci do normy.
Co do becika to ja mialam jeden i myslalam ze jak mi sie dzidzia zsiusia czy jej sie uleje to zawine w kocyk albo wsadze w ten spiworek do spania nim wypiore becik,ale ze kolezanka mi dala to mam dwa,ineczej mialabym jeden i tez dalabym rade pewnie
sylvi a moze masaz Ci pomoze?
ogladam World War Z juz ktorys raz bo nic w TV nie ma,a spac mi sie nie chce tym bardziej ze znalazlam wielkiego pajaka w sypialni,na szczescie juz go hippis ukatrupil ale trauma jest...bede sie rozgladac teraz przez tydzien i wszedzie pajaki widziec..brrr
Pati to dobrze ze masz juz skompletowane wiekszosc rzeczy , ja dzisiaj dostalam od kolezanki te gaziki leko na pepuszeka pisalas o nich ostatnio i sie zastanawialam czy nie kupic i prosze dzis mi je kolezanka przyniosla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:55
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśki nie wiem czy pisałyście o tym,ale od jutra w super pharmie wszystkie produkty Oillan 50% taniej z kartą lifestyle.
Buziaki dla Was i słodziaków w brzuszkach, ja za tydzień na usg, więc dam znać co i jak. Na razie spać nie mogę od trzech dni przez zgagę. Migdały,imbir, rennie, gaviscon-nic nie pomaga
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Agata, taka wielbicielka Alien'a, a pajaczka boisz...
Powiem szczerze, ze ja beeee na pajaki, muchy, cmy (BEEEEEEEEE), oraz pozostaly insekty.
Wiem, ze sa mniejsze niz ja, ale beeeeeeeeeeee
Optimus ja jak widze pajaka to jest koniec nie rusze sie i zimne poty mnie oblewaja nie boje sie niczego innego nawet nietoperze lapie jak mamy inetrwencje to wiedza ze uwielbiam i mnie wolaja zebym ja pojechala zlapacale pajaki to jest dla mnie koszmar...wszystko inne przezyje...no dobra jest jeszcze tesciowa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:07
ÓptimusPrime, Lavendula, lkc lubią tę wiadomość