WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou też czekam z utęsknieniem na jutro bo mnie tak plecy bolą że w każdej pozycji mi źle

AgataP lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi łącze sie w bolu mnie tez plecy napierd... niezle...no coz cycki urosly i brzuszek to plecy nie daja rady...ale nawet cwiczenia mi nie pomagaja..masakra

Optimus ale sie usmialam z tych tatuskow i szkoly rodzenia :P

wlaczylam sobie Gesslerowa i paczam :)

• Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wróciliśmy z obiadku w karczmie, pojechaliśmy ze znajomymi bo kolega urodzinki ma dzisiaj :] mój oczywiście walnął browara i ja musiałam prowadzić, nie na widzę jeździć w deszcz i po ciemku, spinka na maksa, mój mąż jeszcze zły na mnie, że powiedziałam w towarzystwie że jak ja nie kupię papieru do d to nie będzie no,ale taka jest prawda, że zakupy ja ogarniam więc co on się wkurza, nie wiedziałam że tak to do siebie weźmie, może ja powinnam się obrazić za to że powiedział ze pierdzę ostatnio więcej, no kurwa co to kogo obchodzi ;-)on mówi że nie wiedział że tak o nim myślę, a wychodzi na to że on nic w domu nie robi, chociaż tego nie powiedziałam...faceci ;-) paczka przyszła, mam podkłady, pieluszki, tetry, waciki, fride itd.
    nam na SR powiedzieli że dobrze mieć większe podkłady i pieluchę dla dorosłych, oczywiście nie zakładasz jej na tyłek tylko kładziesz pod pupę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 21:50

AgataP, Agusia ;), ÓptimusPrime, mada_lena lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy dużo nie w sumie mam prawie wszystko ,lozeczko i wózek ,smoczki i jeszcze takie do butelki świeże ,po 3szt nowych pieluszek, pampersy, chusteczki mokre, balsam po kąpieli, majtasy i podpaski ,reszta to z czasem można kupić powoli, ale jak chcą mi kupować nowe to niech kupują mama cały komplet różowy wypatrzyła.. ;P hehe mam prawie wszystko po Marcelu chodzi o prześcieradła kocyki ręczniki pieluchy itd butelki laktatory dwa wsio mam ;)

Zuzaztytki ale super foto slodziak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:03

AgataP, zupaztytki, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jeden becik wystarczy? :-)

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeden ale dzis koleznka dala mi drugi bo nie uzywa juz a powiedziala ze przyda mi sie drugi w razie kupki ktora sie przedostanie przez pieluszke i ciuszki albo w razie pawika :P

• Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie o to mi chodzi, że jak się pobrudzi to nie ma na zmianę :p

AgataP lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się skraca szyjka to podobno nie wolno po turecku, bo to jest jedno z ćwiczeń na otwieranie macicy i grawitacja też robi swoje. Mamy 6 babek na 4-osobowej sali, ale na to już nie będę narzekać, bo to jest ośrodek referencyjny na całe województwo.

AgataP lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    dziewczyny jeden becik wystarczy? :-)
    ja mam jeden z wyjmowanym usztywaniaczem

AgataP ja się chyba nadwyrężyłam na wczorajszych zakupach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:25

AgataP lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 4 rożki - dwa po synku, jeden od bratowej i jeden nowy - ale ja dużo korzystałam i synek uwielbiał posikać w nocy i potem było gonienie co z nim zrobić - miałam dwa i nieraz suszyliśmy na kaloryferze lekko zaprane w środku nocy

AgataP lubi tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grudniowka w pamietniku ma nowe zdjecie Maluszka

AgataP lubi tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój nadal ma focha, teraz włączył muzę i słucha przez słuchawki..mówi że zły na siebie bardziej jest, że się nie obronił...ehhh a mnie jakoś źle jak on taki jest :( ogólnie to jedzie na wycieczkę z pracy 26 wyjeżdżają po pracy a ja już się martwię, nie lubię jak jeździ gdzieś beze mnie :( wracają niby 28 ale jednak to dwie noce bez niego no i nie wiadomo co tam się będzie działo ;-) tak sobie myślę, że może wtedy do przyjaciółki pojadę do warszawy na weekend.

AgataP lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Grudniowka w pamietniku ma nowe zdjecie Maluszka
    widziałam. maluszek słodki, dobrze że jego stan jest dobry, da radę mały, silny jest

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata, chill out, faceci to narcysi zapatrzeni w siebie, przejdzie mu :) poczytaj ksiazke ;) oj tam, wygarnelas mu co nieco ;) golebia duszo ;)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to teraz nie pojde spac, poki nie upewnie sie, czy sa wiadomosci o Maluszku :)

• Nata Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda mi go, że myśli że ja źle o nim myślę, bo to nie prawda :-) serce mi pęka jak patrzę na tego maluszka, on jest taki maleńki...trzymam za niego mocno kciuki, żeby był zdrowy i silny.

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata przejdzie mu,wiem ze Ci zle ja tez tak mam jak sie z hippisem moim poprztykam ale da sie przezyc i wszytsko wroci do normy.

Co do becika to ja mialam jeden i myslalam ze jak mi sie dzidzia zsiusia czy jej sie uleje to zawine w kocyk albo wsadze w ten spiworek do spania nim wypiore becik,ale ze kolezanka mi dala to mam dwa,ineczej mialabym jeden i tez dalabym rade pewnie :)

sylvi a moze masaz Ci pomoze?

ogladam World War Z juz ktorys raz bo nic w TV nie ma,a spac mi sie nie chce tym bardziej ze znalazlam wielkiego pajaka w sypialni,na szczescie juz go hippis ukatrupil ale trauma jest...bede sie rozgladac teraz przez tydzien i wszedzie pajaki widziec..brrr

Pati to dobrze ze masz juz skompletowane wiekszosc rzeczy , ja dzisiaj dostalam od kolezanki te gaziki leko na pepuszek :) a pisalas o nich ostatnio i sie zastanawialam czy nie kupic i prosze dzis mi je kolezanka przyniosla :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:55

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, taka wielbicielka Alien'a, a pajaczka boisz... ;)
    Powiem szczerze, ze ja beeee na pajaki, muchy, cmy (BEEEEEEEEE), oraz pozostaly insekty.
    Wiem, ze sa mniejsze niz ja, ale beeeeeeeeeeee :/ :/ :/ :/

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

• CookieCookie Znajoma

Wysłany: 11 września 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki nie wiem czy pisałyście o tym,ale od jutra w super pharmie wszystkie produkty Oillan 50% taniej z kartą lifestyle.

Buziaki dla Was i słodziaków w brzuszkach, ja za tydzień na usg, więc dam znać co i jak. Na razie spać nie mogę od trzech dni przez zgagę. Migdały,imbir, rennie, gaviscon-nic nie pomaga :(

ckaigywl60jihsii.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agata, taka wielbicielka Alien'a, a pajaczka boisz... ;)
    Powiem szczerze, ze ja beeee na pajaki, muchy, cmy (BEEEEEEEEE), oraz pozostaly insekty.
    Wiem, ze sa mniejsze niz ja, ale beeeeeeeeeeee :/ :/ :/ :/

Optimus ja jak widze pajaka to jest koniec nie rusze sie i zimne poty mnie oblewaja nie boje sie niczego innego nawet nietoperze lapie jak mamy inetrwencje to wiedza ze uwielbiam i mnie wolaja zebym ja pojechala zlapac :) ale pajaki to jest dla mnie koszmar...wszystko inne przezyje...no dobra jest jeszcze tesciowa... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 23:07

ÓptimusPrime, Lavendula, lkc lubią tę wiadomość

‹‹ 1231 1232 1233 1234 1235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ