Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym je dostać bo jeśli by wystąpiła pełna gestoza to mała będzie zabezpieczona. Na razie tylko ciśnienie i lekkie obrzęki bez białkomoczu na szczęście i niech tak zostanie! I jeszcze ta szyjka kurcze tak idzie w dół... Ale czy dostanę to się okaże...
Talia to crp wyraźnie świadczy o jakiejś infekcji w organizmie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:33
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Niecierpla tyłek do gory niech Konradek do gory się podsunie trochę i Ci lżej będzie
Talia kurde wygląda na jakieś zapalenie chyba w układzie moczowym..?
Florentino rozumiem Cie, kochana to moze zagadaj z Nimi tam niech dadzą w razie w dla bezpieczeństwa maluszkaLivia
Nela
Marcel
-
niecierpliwa21 wrote:Goplana nie wiesz może czy są jakieś sposoby zmniejszenia ucisku na nerw w pachwinie prawej? Chwilami już nie wytrzymuje, drętwieje mi cała noga i nie mogę jej oderwać od podłoża...
Na pewno staraj się odciążać tę stronę - podusia ciążowa, pozycja na boku aby brzuch nie wisiał tylko się delikatnie o coś opierał, jeśli nic Ci nie dolega to polecam też basen (mi bardzo pomógł na bóle miednicy jak jeszcze nie miałam zakazu) - tam przestaje niejako działać grawitacja i nic nie uciska.
Wbrew pozorom wszelakie dolegliwości bólowe w obrębie miednicy, nasilają się wraz długim bezruchem czy leżeniem, dlatego jeśli nie ma przeciwwskazań to częste zmiany pozycji i umiarkowana aktywność wskazaneniecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
caśka wrote:Cc raczej sama bym ni dala rady
Nigdy nie mów nigdy
Moja prababcia rodziła 5050g syna swojego - mojego dziadka w wieku 19lat naturalnie ! Podziwiam ją za to
Basenu jeszcze nie próbowałam, chyba nadszedł idealny czas na niego, masz racjęale na noc bez paracetamolu sie nie obejdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:40
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
To j po prawej to na lewym połoz się hehe mi mała zawsze spada na ta stronę na której spie
Ok lecie spać hehe jak się wyspie w końcu a szybko to nie nadejdzie to mogę rodzić, ale zajmie mi to trochę także do powrotu babci Nela ma zakaz wyjścia kurde aż mi smiesznie tak będzie matka moja murzyn wróci a ja bladą dupą będę świecić na porodówceahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:48
lkc lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
dziewczęta moje kochane nie myślcie że o Was zapomniałam. Zaraz wstawię Wam jakieś foto dzieci i będę Was nadrabiać... :* i potem napiszę co nie co:)
mada_lena, xpatiiix3, FK81, blue00, Jula222, scindapsus, KasiaKa, Florentine, sylvi, Goplana, zupaztytki, e_v_e, Milaszka, AgataP, Dotty84, Mamadomina, natasza82, Agusia ;), Fidelissa, lkc, anusiaa90, Eve, misiaczk25, sisiiii, Amnezja, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
A ja nie mogłam zasnąć tak mnie kopie królewna, to myślę zajrze jeszcze do Was a tu Nasza Madlen się odzywa
to czekam na foto juz chyba nie zasne poki nie zobacze
buziaki kochana ;*** oo ludzie na serio podziwiam Cie taka dzielna byłaś
Viv obyśs dzisiaj sobie wypoczęła i miała noc bez sensacji :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 23:17
Madlen222, Viviana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Przedstawiam Wam Lenkę:
oraz jej brata Juliusza:
Wiem że zdjęcia nie są nadzwyczaj wyraźne, ale wkrótce postaram się o lepsze.scindapsus, mada_lena, santoocha, Jula222, FK81, blue00, Strupka, sylvi, xpatiiix3, Florentine, Goplana, karmelek, zupaztytki, e_v_e, Milaszka, AgataP, Nata, Dotty84, Viviana, ÓptimusPrime, Maga31, Mamadomina, Agata92, natasza82, Agusia ;), Marzena27, lkc, Fidelissa, pinsleepe, Lavendula, anusiaa90, Eve, misiaczk25, izia, talia22, sisiiii, Isia14, Amnezja, Mag.1990, KasiaKa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamadomina wrote:Dotty potwierdzam termin z OM 06.11, ale wszystko wskazuje na to, że będzie koniec października, o ile nie wcześniej, bo od 3 nocy też miewam skurcze....kurczę...jutro lekarz i zobaczymy
Tez potwierdzam, 6.11 ale imię nie znane jeszcze