X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak ja. moze z godz spalam, obudzilam sie i juz nie moge spac. nic nie boli, tyle ze mdli mnie, teraz krew z nosa leci, ale to ze zmeczenia chyba.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie obudzilam na siku i zajrzalam zobaczyc ,kto produkuje :-P

Milaszka, Dotty84 lubią tę wiadomość

• Maga31 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen - śliczności te Wasze maleństwa!!! :D Spod czapeczki Lenki widać włoski :) Julek też ma takie ciemne?
    Życzę Wam dużo siły! A na laktację dobry jest kompot z jabłek, ewentualnie sok jabłkowy (tak mówili w SR).

No ja też jakoś nie mogę spać, obudził mnie jak zwykle głód o 4 nad ranem i tak się kręciłam aż do teraz w łóżku, aż postanowiłam sprawdzić, kto siedzi na forum ;)

Madlen222 lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję sobie gorącą herbatkę z sokiem żurawinowym i zagryzam mieszanką studencką :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godzinę pospałam znów i pobudka. Pranie dziecku wstawiłam, idę do kuchni;).

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam noc spokojna.
    wczoraj miałam tyle ataków, tylek pokuty od zastrzykow wenflony przeciekaly tyle kroplowek dostalam. Na badanie ginekologiczne wkladaly mnie 3 osoby. To była straszna nienoc. Kamienie są małe schodzą. Teraz mam bpoczucie strachu przed samą sobą. Podczas ataku mąż trzymal mnie za rece. W koncu jeden lekarz zawolal mnie na usg. Powiedział ze poksze mi dziecko bym byla silniejsza i miała motywacje i po tym usg faktycznie lepiej znosilam ból. Co chwilę ktos zagladal. Naprawdę się starali. Teraz nie wiem co dalej. Duzo piję. Mało jem bo te wymioty i trzęsienie mnie wymeczyly.
    okropne uczuci bezsilności.
    malutka była dzielna. Podczas atakow cichutka tetno jej nie skakalo. Lekarze probowalu żartować ze malo piwa pilam jakos próbowali mnie zagadac. Boję się teraz kolejnych dni. Zobacza na usg czy wszystko zeszło.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen cudne te Twoje bąbelki:) jeszcze raz gratulacje. Za dwie godziny wizyta. Zobacxymy jak się podwozie trzyma. A ciekawa jestem okrutnie ile ten mój synek juz wazy. Miłego dzionka

lkc, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mam pytanie jakie kupilyscie laktatory?

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 24 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv trzymaj się, dasz radę.
    Ja też już na nogach od 6, we śnie myłam i sterylizowałam butelki i smoczki, a teraz młody ma czkawkę i goni matkę na śniadanie. Ostatnio cały czas budzę się z kurami, zamiast dospać, echh... Miłego, spokojnego dnia Mamuśki!

Viviana, FK81, mada_lena, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam laktator reczny aventa, od kumpeli dostałam.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 24 września 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja reż mam Aventa ręczny.

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana jak cie czytam to mam lzy w oczach,jak ty sie meczysz,ale dasz rade,jeszcze troszke

Viviana lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Kurde cala noc co raz sie budzilam ,dupa tam nie wyspalam się,, wszystko mnie boli ;P

Viv trzymaj się cieplutko kochaniutka ,to juz bliżej niż dalej, juz n długo te cierpienia córeczka Ci wynagrodzi, ja to po prostu jak czytam jak Cierpisz, to tak mi Ciebie szkoda ile to trzeba czasem przejsc dla takiej malej Kruszynki.. Tule mocno :***

Miłego dnia.! ;**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi trzymaj się!!

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Madlen dzieciaczki śliczne pyziatki , aż sie nie chce wierzyc ze urodzone w 34 tygodniu :) teraz odpoczywaj spokojnie :) Viviana oby dzisiaj już sie polepszyło, bo juz chyba starczy Ci tych atrakcji.... my dzisiaj tez wizyta ale pewnie bez usg, tylko jak to Mamadomina napisała z badaniem " podwozia " hehe :)

mada_lena, Viviana, Madlen222, Mamadomina lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Madlen cudne te Twoje Skarby :) aż nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swojego :)

Viviana podziwiam Cię za to jaka jesteś dzielna. Napewno malutka Ci wszystko wynagrodzi po porodzie! :)

A ja mam jakieś głupie sny. Przez ostatnie 2-3 tygodnie śniło mi się że rodzę, ale za każdym razem rodzę dziewczynkę a nie chłopca! Kurczę, może lekarze się pomylili i to jednak będzie dziewczynka? :)

Mamadomina trzymam kciuki za wizytę :) ja mam laktator ręczny Aventa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 07:49

natasza82, Viviana, Madlen222, Mamadomina lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja nie śpię, bo choróbsko na krtań mi się dorzuciło, mam kompletny bezgłos i duszności, co dodatkowo do tych ciążowych daje mega-duszności :/

Madlen - prześliczne są Twoje 2 skarbule :) :) Zaśpiewaj im od cioć listopadówkowych jakąś jesienną piosenkę :) Ech, nasze pierwsze jesienno-listopadówkowe dzieciątka...
    Czekamy na inne zdjęcia, każde mile oczekiwane!

Vivianka - wracaj do sił Kochana, i zjedz coś :), to były wymioty bólowe, więc tylko Cię osłabiały. Będziesz rodziła przez cięcie, ale bólu jak porodowy i tak Ci los nie oszczędził biedaku... chociaż nie wiem czy nie był gorszy, bo po porodzie dzięki endorfinom trochę się go wymazuje z pamięci, a kolkę - wręcz przeciwnie...

Viviana, Madlen222 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Ja tez mialam kiepska noc, spac nie mogłam, do pozna oglądałam posciel dla małej ( oczywiscie napalilam sie na jedna, tyle ze cena :/ ) potem kręciłam sie i wiercilam. A rano pobudka kopniakowa w zebra...ale jestesmy juz po śniadaniu, maz w pracy wiec my dalej do łóżeczka :)
    Vivi trzymaj sie tam cieplutko, juz niedługo, jeszcze troszke. Amelka wszystko Ci wynagrodzi'<3
    Trzymam kciuki za podwozia :) maja byc piekne, dlugie żyrafy :) dosyć juz mamy krótkich farfoclli haha :)

Viviana, Agusia ;), Goplana, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oka, zaraz maz przyjedzie, ruszam sprzatac nowe mieszkanie coby w przyszlym tyg moc sie ewprowadzic.
    nie bede miala dostepu do neta pare dni.
    gdybym rodzila czy cus;p Pati wysle Ci ske, mam Twoj nr zapisany:).
    Trzymac mi sie wszystkie!!
    Buzka!

xpatiiix3, mada_lena, lkc, Fidelissa, karmelek, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie melduje po fatalnej nocy, zagladalam do was ale cos mi sie forum zawieszalo i nie moglam nic napisa ... bol byl okropny, ale nie brzucha tylko biorer, kregoslupa i nogi! Masakra nie moglam sobie pozycji znalezc :/ od 5 rano spalam na kanapie bo mamy tam bardzo duzo poduch i jakos sie nimi poobkladalam i troche lepiej bylo.. moj sie obudzil rano i tekst "a co sie tu dzieje?" I to takim tonem ze myslalam ze padne ze smiechu :) musialo wygladac kosmicznie ;)

Teraz jest ok, ale jade do tego lekarza, trudno -histeryczka w akcji ;)

Viv biedna ty nasza!! Jeszcze troszke i bedzie po wszystkim, dasz rade!!

mada_lena, Fidelissa, lkc, Viviana, natasza82, Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość

‹‹ 1374 1375 1376 1377 1378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ