Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana! Viviana bidulko, współczuję Ci tych bóli nerek
mam nadzieję że kamienie zejdą i będzie już ok. Madlenn nie martw się, laktacja się rozkręci tylko trzeba być konsekwentym, ściąganie pokarmu podobno trwa długo ale warto się poświęcić
Ja nawet pospałam w miarę, mąż mnie rano obudził pytając czy mu kurtka do koszuli pasuje...no nie mogę i tak ją w robocie zdejmie więc co za różnica
Fidelissa a jakie tabletki bierzesz? czy lekarze powiedzieli Ci od czego masz tak wysoki puls? ja mam po śniadaniu jakieś dziwne akcje że mi puls skacze do 120-135, dostałam leki Isoptin SR.
Agusia ;), mada_lena, lkc, Viviana, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Madlen Dzieci śliczne:)
Ja dzisiaj wstałam z katarem i jakimś mega kłuciem w szyjce, masakra, oby tam się nic nie skracało już bardziej czy nie rozwierało.
Dziś wreszcie odbiorę tą nieszczęsną aptekę i pakuję dla spokoju torbę.
Mnie wczoraj udało się ogarnąć podwozie jeszcze, po podglądaniu lusterkiem było do lekkiej poprawki ale i to dało radę zrobićMadlen222 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nata wrote:Witam z rana! Viviana bidulko, współczuję Ci tych bóli nerek
mam nadzieję że kamienie zejdą i będzie już ok. Madlenn nie martw się, laktacja się rozkręci tylko trzeba być konsekwentym, ściąganie pokarmu podobno trwa długo ale warto się poświęcić
Ja nawet pospałam w miarę, mąż mnie rano obudził pytając czy mu kurtka do koszuli pasuje...no nie mogę i tak ją w robocie zdejmie więc co za różnica
Fidelissa a jakie tabletki bierzesz? czy lekarze powiedzieli Ci od czego masz tak wysoki puls? ja mam po śniadaniu jakieś dziwne akcje że mi puls skacze do 120-135, dostałam leki Isoptin SR.
Ja mam cukier i szyjkę
Wystarczy:))
lkc, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:A i jeszcze Wam powiem ze odkąd jestem w szpitalu dostaje cos dopochwowo i nie mam żadnych kluc w szyjce ani bólu. A jak w czwartek bylam to ordynator stwierdziła upławy. Także bierzcie cos dopochwowo profilaktycznie co kilka dni.
Niestety cukier 153
Wiec rano tylk wędlina -
Fidelissa ja za 20 minut będę robić pomiar, wczoraj kupiłam chleb na zakwasie miał być taki dobry a cukier ponad 130, moja diabetolog powiedziała, ze słodkie mamy mają największy problem z cukrami tam gdzie występuje pieczywo bo ciężko jest trafić na taki, który nie podwyższa, i ja to u siebie zobaczyłam, obiadki ok, gorzej z innymi posiłkami, a wczoraj na czczo miałam 98, nie zjadłam kolacji nocnej bo usnęłam, nie wiedziałam, ze ma taki duży wpływ.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. U mnie dzisiaj świeci pięknie słoneczko. No i ostatni raz wybieramy się do SR
dzisiaj ma być temat karmienia.
Madlen przesłodkie dzieciaczki. Oj nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że możesz je już tulić:* Śniłaś mi się w nocy jak sobie leżysz z dwójką maluchów na piersiach. Cudny widok
Oby maluszki teraz jak najszybciej wróciły razem z Wami do domku :*
Vivianko mam nadzieje, że więcej takich akcji nie będziesz miała, a kamienie wszystkie zeszły. Musisz być dzielna :*
Viviana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
Ja już po śniadanku i kawce
Madlen dzieciaczki śliczne niech rosną zdrowo
Vivianko współczuje ci z całego serca, wiem co to znaczy ból nerki
Ja też mam lekkie bóle miesiączkowe i troche nawet brzuch sie twardy robi ale bardzo szybko przechodzi i zdarza sie to raz lub dwa razy dziennie także ja się tym nie przejmuje
Mnie czeka dzisiaj sporo roboty : sporzątanie, gotowanie itp
Miłego dnia dziewczyny i nie ródźcie jeszczeViviana, Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png