X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też te bóle @ ale dopiero od 2 tyg i to tak co 2-3 dni ale bez napinania sie brzucha, takie nieprzyjemne...

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen a napisz w wolnej chwili proszę jak długie są maluchy?

iv09hdgenu0skffm.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co pisać jak mnie wywala?

PYTANIE DO SZYJEK.

czy to możliwe ze wczoraj wieczorem wkładając luteine wyczułam takie twarde długie cos i to jest szyjka?
    Nie wydaje mi sie abym to wcześniej czuła ? Wizytę mam dopiero za tydzien

qq87j44jhto0od0f.png

• Nata Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana! Viviana bidulko, współczuję Ci tych bóli nerek :( mam nadzieję że kamienie zejdą i będzie już ok. Madlenn nie martw się, laktacja się rozkręci tylko trzeba być konsekwentym, ściąganie pokarmu podobno trwa długo ale warto się poświęcić :-) Ja nawet pospałam w miarę, mąż mnie rano obudził pytając czy mu kurtka do koszuli pasuje...no nie mogę i tak ją w robocie zdejmie więc co za różnica ;-) Fidelissa a jakie tabletki bierzesz? czy lekarze powiedzieli Ci od czego masz tak wysoki puls? ja mam po śniadaniu jakieś dziwne akcje że mi puls skacze do 120-135, dostałam leki Isoptin SR.

Agusia ;), mada_lena, lkc, Viviana, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen Dzieci śliczne:)
    Ja dzisiaj wstałam z katarem i jakimś mega kłuciem w szyjce, masakra, oby tam się nic nie skracało już bardziej czy nie rozwierało.
    Dziś wreszcie odbiorę tą nieszczęsną aptekę i pakuję dla spokoju torbę.
    Mnie wczoraj udało się ogarnąć podwozie jeszcze, po podglądaniu lusterkiem było do lekkiej poprawki ale i to dało radę zrobić:)

Madlen222 lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie farfoclom mówimy zdecydowane nie

Wydłużany żyrafy :)

mada_lena, Eve, xpatiiix3, Agusia ;), Dotty84, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    Witam z rana! Viviana bidulko, współczuję Ci tych bóli nerek :( mam nadzieję że kamienie zejdą i będzie już ok. Madlenn nie martw się, laktacja się rozkręci tylko trzeba być konsekwentym, ściąganie pokarmu podobno trwa długo ale warto się poświęcić :-) Ja nawet pospałam w miarę, mąż mnie rano obudził pytając czy mu kurtka do koszuli pasuje...no nie mogę i tak ją w robocie zdejmie więc co za różnica ;-) Fidelissa a jakie tabletki bierzesz? czy lekarze powiedzieli Ci od czego masz tak wysoki puls? ja mam po śniadaniu jakieś dziwne akcje że mi puls skacze do 120-135, dostałam leki Isoptin SR.
    Wysoki puls ma Florentina
    Ja mam cukier i szyjkę
    Wystarczy:))

lkc, Agusia ;) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ddtvn o " inności" mówią...
    Wybaczcie ale jak patrzę na to cos zwane rafalella czy jakos tak to to mi słabo :/
    Po co to zapraszają do tv?

blue00 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna no myślałam o niej a napisałam o Tobie :-) chyba jednak jeszcze zaspana jestem :)) Florentina więc pytanie o puls jest do Ciebie słońce :-)

Fidelissa lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze Wam powiem ze odkąd jestem w szpitalu dostaje cos dopochwowo i nie mam żadnych kluc w szyjce ani bólu. A jak w czwartek bylam to ordynator stwierdziła upławy. Także bierzcie cos dopochwowo profilaktycznie co kilka dni.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:09

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    A i jeszcze Wam powiem ze odkąd jestem w szpitalu dostaje cos dopochwowo i nie mam żadnych kluc w szyjce ani bólu. A jak w czwartek bylam to ordynator stwierdziła upławy. Także bierzcie cos dopochwowo profilaktycznie co kilka dni.
    Upławy to mam odkąd biorę luteine....

Niestety cukier 153

Wiec rano tylk wędlina

qq87j44jhto0od0f.png

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa ja za 20 minut będę robić pomiar, wczoraj kupiłam chleb na zakwasie miał być taki dobry a cukier ponad 130, moja diabetolog powiedziała, ze słodkie mamy mają największy problem z cukrami tam gdzie występuje pieczywo bo ciężko jest trafić na taki, który nie podwyższa, i ja to u siebie zobaczyłam, obiadki ok, gorzej z innymi posiłkami, a wczoraj na czczo miałam 98, nie zjadłam kolacji nocnej bo usnęłam, nie wiedziałam, ze ma taki duży wpływ.

Fidelissa lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. U mnie dzisiaj świeci pięknie słoneczko. No i ostatni raz wybieramy się do SR :) dzisiaj ma być temat karmienia.

Madlen przesłodkie dzieciaczki. Oj nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że możesz je już tulić :):* Śniłaś mi się w nocy jak sobie leżysz z dwójką maluchów na piersiach. Cudny widok :) Oby maluszki teraz jak najszybciej wróciły razem z Wami do domku :*

Vivianko mam nadzieje, że więcej takich akcji nie będziesz miała, a kamienie wszystkie zeszły. Musisz być dzielna :*

Viviana, Madlen222 lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czarnej94 mam nadzieje znow sie udało :) :) jejku trzymam kciuki !

blue00, Viviana, Agusia ;), karmelek, anusiaa90, Eve, natasza82, Dotty84, Fidelissa, Agata92, Lavendula, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Ja już po śniadanku i kawce

Madlen dzieciaczki śliczne niech rosną zdrowo :)

Vivianko współczuje ci z całego serca, wiem co to znaczy ból nerki :(

Ja też mam lekkie bóle miesiączkowe i troche nawet brzuch sie twardy robi ale bardzo szybko przechodzi i zdarza sie to raz lub dwa razy dziennie także ja się tym nie przejmuje

Mnie czeka dzisiaj sporo roboty : sporzątanie, gotowanie itp

Miłego dnia dziewczyny i nie ródźcie jeszcze :)

Viviana, Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 24 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata nic mi nie powiedzieli bo bardziej zajmują się tym ciśnieniem i mimo, że zgłaszam ten puls i pielęgniarka mierzyła raz to cisza jest. Żadnych leków nie dostałam a serce mi zaraz wyskoczy...

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam do lekarza po tej nocy wole to sprawdzic co sie dzieje..
    Glupio mi naprawde bo co chwile chodze na nadprogramowe wizyty. Nie lubie byc taka histeryczka, ale coz.. jak zaraz nie wyjdzie ktos z tego gabinetu to chyba uciekne ;)

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja też muszę poprasować, posprzątać, ugotować, iść na miasto, ale nie wiem jak to zrobię, jestem uzależniona od Was :)

lkc, misiaczk25, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku nie przejmuj się. Masz prawo sprawdzić co u Twojego maleństwa jeśli Cie coś niepokoi :* powodzenia

karmelek lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
‹‹ 1376 1377 1378 1379 1380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ