Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja dziś trochę pospałam usnęłam po 21 a wstałam po 7, ale wczoraj cały dzień chodziłam jak duch, więc potrzebowałam tego snu
Madlen bliźniaki są cudowne, cieszę się, że wszystko w porządku, laktacją się nie przejmuj, ściągaj regularnie i będzie gitłezka mi się kręci jak patrzę na te Twoje dzieci, już niedługo każda będzie miała swoje przy sobie
Vivianka, super, że trochę odpuściło, biedna wymęczysz się, fajne podejście mają lekarze w tym szpitalu, próbują rozluźnić atmosferę a i dbają o Ciebie.
Karmelek, w ciąży nikt nie jest histeryczką, wszędzie się słyszy lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało, jedź i się nie krępuj, jesteś w ciąży i masz prawo do badań.
Goplana, trzymam kciuki aby antybiotyk pomógł i za szybkie wyzdrowienie, ps. super kot, widzę, że znalazł nowe posłanie hihi
Jula a co z Tobą wszystko w porządku, jak Zuzia mam nadzieje, że siedzi dalej grzecznie?
Kochane damy radę będzie dobrze, odnośnie cukrzycy ja też miałam takie dni, ze nie wierzyłam, że ją mam, teraz czasami dostaje zawału serca jak widzę wynik po mierzeniu ehhh.Goplana, lkc, Fidelissa, Viviana, karmelek, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
FK ty tam sprzątaj na porod przyjdzie jeszcze czas;)
Karmelek wiem co czujesz.. Jak mi biodro czasem da popalić to nie wiem jak sie nazywam
A ja wlasnie spijam kawke
Wlasnie Goplana kocurek testerjaka ma niewinna minke
moj czarnuch tez przymierza sie do kosza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:14
Agusia ;), Goplana, lkc lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia Dziewczynki :*
Viviana trzymaj się tam dzielnie Kochana, współczuję i tulę!
Goplanka wracaj do zdrowia!
Ja o 4 pobudka z bólem brzucha jak na okres, wzięłam nospę i ratowałam się ciepłymi łapkami mężaoczywiście jak tylko Zuzka wyczuła ciepłe dłonie na brzuchu to się tańce zaczęły, stopy i łokcie na zmianę i tak sobie do 5 rano spędziliśmy czas
Teraz już lepiej, brzuch miękki i tego się trzymamy!
Goplana, lkc, Viviana, karmelek, Nata, natasza82, mada_lena, Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Marcela dupek zaczepia a oczywiście babcia do małego zamknij morde, bo siedziała przez telefon nadawała.. WRr... A ja do niego od razu won mi stąd jak nie umiesz się zachować.. To zaczął mnie wyzywać, a potem na mnie z fletem i chciał mi przywalic no juz malo brakowalo a bym go za fraki podniosła i wyniosła ale nie wiem jakby sie to skończyło dla Niego... Ehh.. I Marcela drzwiami przywalil specjalnie ,zamykal a Marcel pa pa do Niego, ale on do każdego tak jak wychodzi ktos to zamachnal sie tymi drzwiami ze małego odrzuciło aż tak go walnal na szczęście na tyłek a malo brakowało by w szafkę głową przypierdzielil... Nosz gnojek... A babcia to zamiast dla chuja uwagę zwrócić, żeby małego zostawil to na mnie sie drze jeszcze ze porozmawiać nie może, bo krzyczy no sory jak go zaczepia to się nie dziwie... I jak ja mam odpoczywać... Jeszcze chodzi i codziennie mi powtarza ze ja nic nie robię ja nic nie robię dupe pase i komputer do reki mam przyklejony... EE... No juz mam dość przykro mi ,bo ma w dupie jak się czuje tylko co chwila woła Patrycja Patrycja kurwa idź tu natychmiast dzisiaj na serio nie da polezeć, od popołudnia latał jak głupia w tą i z powrotem pokoju do pokoju..
Wes mu przyjeb jak nikt nie patrzy tak by zapamietal a potem sie wyprzylbtego i zrob wariata z niego ale marcelka pilnujbzebybsie chuj nie zemscil. Ja bym zajebala juz gnoja totalnie.
-
No to już kurde wyszłam... Po wczorajszej akcji z ciśnieniem - 150/100 i 140/100 i dziś po przebudzeniu też 140/100 przy braniu maksymalnej dawki leku na nadciśnienie, oraz skróconej szyjce wielkomyslnie dostanę sterydy na płucka małej i to jest pozytywny poranek
bo teraz dopiero po 5 pobycie w szpitalu się zorientowali, że ja nie dotrzymam do terminu... No nie mogę normalnie!
Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Caska staram się nie uzywać przemocy, ale jak wkurwi następnym razem to mu jebne
Fuj kwasem zaraz zygne... Co za cholerstwo...
Flortine najważniejsze z sterydy dostanieszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:35
Livia
Nela
Marcel
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny odnośnie Waszych bóli miesiączkowych, mnie kilka razy brzuch w nocy zabolał ale tak jak w I trymestrze bardziej wiązadła, jak Wy odczuwacie bóle, nie wiem czy się mam martwić.
ja też sama nie wiem czy ma mnie to martwić... no mnie boli podbrzusze identycznie jak przed okresem, nie jest to ostry ból, tylko właśnie taki muląco okresowy.
Mojego lekarza te właśnie bóle zaniepokoiły w pierwszym trymestrze, jak dostałam luteinę, miałam ciążę zagrożoną, a co to oznacza w 3 trymestrze nie bardzo wiem -
nick nieaktualnyDzień dobry, ja też niewyspana, bo syn starszy wpakował się do łóżka. Katar mu się przyplątał i zachowywał się, jakby grypa co najmniej. Oczywiście przytulił się, zasnął zaraz a my z mężem z boku na bok się obracaliśmy, bo zasnąć już nie szło.
Lecę do lekarza po receptę. Też mnie jakoś boli brzuch i wczoraj porządnie się napinał, zobaczę, czy coś się dzieje, czy nie. Pewno nie, ale przynajmniej będę spokojniejsza. -
Madlen
Dzieciaczki rozkoszne)
Viv to musiała byc trauma....regeneruj siły. Moze w nagrodę maź przyniesie Ci lody albo to co lubisz najbardziej?
Pati manti, reni, malox, gaviston czy jakoś tak....i głowa na poduszce do gory i będzie git. Jak jem 5 razy dziennie jest ok.
A wiecie , ze skóra mi schodzi koło pępka , śmieszne)
Zjadlam o 8 rano 2 kromki chleba IG i 1/2 serka wiejskiego zobaczymy jak cukier. Jak będzie wysoki to znaczy, ze nie mogę jesc nabiału rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:34
Madlen222, Viviana lubią tę wiadomość
-
Madlen sliczne maluszki.
Viviana ty to masz przechlapane z tymi bolami trzymam kciuki zeby odpuscilo wkoncu.
Ja ide krew oddac nie cierpie byc kuta. W przedszkolu mojej corki chyba bardziej czekaja na moje rozpakowanie niz ja:)Madlen222, Fidelissa, natasza82, Viviana, Florentine, sylvi lubią tę wiadomość
-
Vivianka skarbie trzymaj się.
Ja lecę pod prysznic a potem kąpać Lenke. Ciesze się.
Pozwolili mi zostać dłużej w szpitalu wiec tez się ciesze. Buzkaxpatiiix3, lkc, Marzena27, Fidelissa, Nata, natasza82, Agusia ;), zupaztytki, mada_lena, Viviana, Florentine, anusiaa90, KUNIAK, Dotty84, Lavendula, sisiiii, Milaszka, e_v_e, Mamadomina, Maga31, Amnezja, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Florentine lepiej pozno niz wcale, dobre i to.
Madlen - maluchy cudne.
Viv trzymaj sie, Ty chyba masz najbardziej z nas wszystkich przekichane, takie przeboje i takie bole, ze porod przy tych Twoich bolach to u nas pestka bedzie. wspolczuje Ci w szczegolnosci, ze ten bol ktory przechodzisz do niczego nie prowadzi:(
Mamadomina powodzenia na wizycie!
KCIUKI dla wszystkich wizytujacych dzisiaj
milego dnia.
u mnie zupelnie przyziemnie - boki bola od lezenia i zebra jakby mialo mnie rozsadzic.. fajnie jest - nie ma co...Viviana, Mamadomina, Madlen222 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
A gdzie tam gaviscon mam i pilam sniadanie w kibelku wylądowało jednak, boje się tym wywołać skurczy, bo i ciśnie na dwójkę obym zaraz nie siedziała na kiblu z miska... ;(
Madlen powodzenia przy kąpieli ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:39
Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Te bóle miesiaczkowe to ja pytalam wielu ginow w szpitalu i położne. Jeśli nie spina wtedy brzucha to jest normalny objaw rosnacego brzucha. Nospa wtedy jednak tez polecana by ból nie rozchulal skurczy. Prz skurczu macica jest twarda spina ją od girt do dołu. Ja często mylę to. No i parcie na siku ja mam z powodu chorego pecherza i ucisku.
zaskakuje mnie jak szyjka szybko potrafi się zmienic. Długi ból przez kilka dni może ją skrócić. A za chwilę się polezy i ona się wydluzy.mada_lena, Marzena27 lubią tę wiadomość