Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki co tym naszym maluchom się tak śpieszy ? Już 3 mamuśki rozpakowane. Gratulacje Florentine. Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki :*
Pati ja mam zamiar urodzić jeszcze w październiku, a Ty mi tu wyskakujesz z listopadem ;pAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hm... a ja od godziny mam skurcze co 6-8 minut, trwające ok. 1 minutę... niezależnie od pozycji... ale kompletnie bezbolesne... zapodałam sobie 2 nospy, poczekam z pół godziny i jeśli dalej będą to będę liczyć od nowa...
AgataP lubi tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Na 13.11 z OM,z USG i wg lekarza na 29.10. Dzisiaj byłam u dr Stefanowicz. Jest bardzo miła.Nawet pytała kiedy by mi najbardziej pasowało :)Mam się nie martwić gdyby zaczęło się wcześniej, bo już jestem pod ich opieką
Ja mam na 21.11 z OM , a ustalili mi w Salve na 13.11
Czyli wynika z tego , ze tak tydzień przed planowanym terminem robią CC.
A Ty z Łodzi jesteś? Ja niestety jakby się cos działo wczesniej , to pewnie w Wawie wyląduje w jakimś szpitalu. Chociaż teraz mam co 2 tygodnie wizyty,wiec jak cos będzie się dziać to może uda się dojechać na to CC do Salve. -
nick nieaktualnyFlorentine gratuluje!!! kochana juz masz to za soba i teraz tylko bedzie wspaniale
Pin ty to masz przygody,nie rodz jeszcze poczekaj
Natka ,Ewelina my dzisiaj skurczowe jestesmy
Pati ale my rodzimy w piździernkiu ok? Listopad jakos tak daleeeko sie wydaje
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:A ja mogę i nawet za tydzień Hehe skończymy te min.36 i wsio będzie już do soboty bliżej niż dalej
ja w sumie tez za tydzien mogepasuje mi
zobaczymy co z tego wyniknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 18:10
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
sisiiii wrote:Ja mam na 21.11 z OM , a ustalili mi w Salve na 13.11
Czyli wynika z tego , ze tak tydzień przed planowanym terminem robią CC.
A Ty z Łodzi jesteś? Ja niestety jakby się cos działo wczesniej , to pewnie w Wawie wyląduje w jakimś szpitalu. Chociaż teraz mam co 2 tygodnie wizyty,wiec jak cos będzie się dziać to może uda się dojechać na to CC do Salve.
Ja mam do Salve 10min.spaceruMnie proponowała cc od 5.11
Z Warszawy autostradą to chyba szybko dojedziesz?
sisiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Florentine gratulacje dla Ciebie i Ady (cudne imię!)
A ja właśnie kończę pracę, od jutra mam pracownika i:
Oczywiście gówno prawda, jutro będę w pracy. Trzeba wdrożyć pracownika, trochę poobserwować, bo inaczej psychicznie w domu nie wytrzymam...
Ale mam ten luz, że teraz to ona ma pracować, a ja w końcu zacznę się oszczędzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 18:22
AgataP, lkc, natasza82, Amnezja, Agusia ;), ÓptimusPrime, sisiiii, blue00, Viviana, misiaczk25, anusiaa90, karmelek, Nata, Maga31, Fidelissa, Dotty84, Marzena27, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny