Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje florentino :***
I widzicie mi o tej porze wyciszaly się skurcze he Nelka doszła do wniosku ,że koleżanka kolejkę przeskoczyła to ona zaczeka na inną date
hehehe
Blue a no gdyby nie wyszła sama to wywołają xD w co wątpie, ale wiesz niech myślą ze zdążą ,jak gin na nfz mnie zbadać nie chce..
póki co to się jej nie spieszy patrzę i dobrze sama zdecyduje w końcu jak będzie gotowa a lekarze się nie znają nic a nic 
Najgorsze ze ten moj brzuch to tykajaca bomba i nie wiadomo kiedy się czego spodziewać...
co będzie jak jutro np bedzie dziura w ulicy i będzie chlup w autobusie xd albo po drodze hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:14
blue00, AgataP lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie jestem w stanie nadrobić, bo od wczoraj spałam może godzinę... Pojechaliśmy wieczorem na IP, bo jednak niepokoiłam się mocno tą ospałością Antka. Zacznę od tego, że kilka h temu byłam w połowie posta ale odczytanie smsa mi go załatwiło... Antek w usg ruchliwy, po podłączeniu do ktg zaczął równo brykać, ale przez skurcze znowu wylądowałam na porodówce. Na korytarzu, pod jarzeniówką, do tego co chwile ktoś się darł i wcale nie mówię o rodzących, tylko o tym, że personel dnia od nocy nie odróżnia na tym oddziale. Skurcze 90-100 co 3 minuty, bolesne jak cholera. Pati, na porodówce nie pozwalają robić ktg na plecach, plus wtedy boli 5xbardziej, więc nie wiem, dlaczego Ci tak powiedzieli. O 6 rano przewieźli mnie do sali obserwacyjnej a przed chwilą na oddział. Mój lekarz dziś wrócił do pracy po przerwie, więc odwiedził mnie i powiedział, że wszystko ok (bo szyjka bez zmian a te skurcze już mi nie odpuszczą) a w szpitalu jest takie przepelnienie, ze będę błagać, żeby mnie puścili.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ło matko...!!!
Florentine - OMG, gratuluję córeczki i cieszę się, że obeszło się bez inkubatora! Ale jak tylko przeczytałam, że łożysko Ci się odkleiło to krew mi się zmroziła... jak dobrze, że byłaś pod obserwacją i blisko sali operacyjnej... strach się bać...
Wracaj do sił Kochana!
Pin - Ciebie to uwielbiają straszyć nocami na tej porodówce
Dobrze, że wszystko się uspokoiło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:23
-
nick nieaktualny
-
sisiiii wrote:Amnezja a na kiedy masz termin z okresu? I kto Ci tam będzie robił CC?
Na 13.11 z OM,z USG i wg lekarza na 29.10. Dzisiaj byłam u dr Stefanowicz. Jest bardzo miła.Nawet pytała kiedy by mi najbardziej pasowało :)Mam się nie martwić gdyby zaczęło się wcześniej, bo już jestem pod ich opieką
xpatiiix3, sisiiii lubią tę wiadomość

gratulacje odpoczywajcie teraz. Jak się czujesz po cc??