Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywrocilam ze szpitala wsio ok,dupa mnie boli od siedzenia,tak jak myslalam, krew pobrali brzuch pomacali i daswidania...ale na krew to sie naczekalam...
Jula wszytskiego dobrego kochana!!
Pati nie denerwuj sie ,wiem ze ciezka sytuacja ale staraj sie nie wkurzac teraz za bardzo,przykro mi z powodu twojej cioci.
musze ogarnac w domu troszke i bede Was nadrabiac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:28
Jula222, Mag.1990 lubią tę wiadomość
-
To ja powiem jak u mnie pierwsze dwie doby lecialam na gruuuuubasnych tych szpitalnych podpaskach, na trzecia dobę juz bella po tygodniu cienkie podpaski w drugim tyg wkładki.. A potem tylko co jakiś czas plamienia albo jednorazowe chlupniecia niewielkie tak do tech i pol tyg cos leciało
pierwszy okres po 2,5 mies, pierwsze trzy co 10dni miałam po 2-3dni potem miesiac odstepu i przez tarczycę 2,5 mies ,późn 3 co 20 i regularne na lekach już co 30dni
aha i jak pierwszy raz z łóżka wstalam to się zestraszylam bo automatycznie stałam w kałuży jakby ktoś male wiaderko krwi wylał mi po nogi po prostu strumieniem po nogach leciało, wiec trzymcie cos pod dupskiem jak wstajecie pierwszy raz no i postałam trochę pod prysznicem żeby wylecialo, bo jednak po nocy wstalam to się nazbieralo i podpachy wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:33
AgataP, Marzena27, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati kochanie skurcze to ja czuje dzisiaj ale bardzo lekkie wiec spoko loko,a w szpitalu zrobili mi tylko krew,pomacali brzuch posluchali serca Ninjy przez doslownie 3 sekundy i to wsio...a naczekalam sie jak na operacje na otwartym sercu
trzymam kciuki za ciocie.xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
I po wizycie w Salve
Udało się
Z cc też nie było problemu
Planowa cesarka 7.11
Nawet nie wiecie jak strasznie się cieszę
Goplana, santoocha, AgataP, ewelina_d, Lavendula, Agusia ;), xpatiiix3, Nata, Viviana, natasza82, Agata92, anusiaa90, lkc, zupaztytki, mada_lena, sisiiii, ÓptimusPrime, e_v_e, Fidelissa, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahaha Agata my się chyba nawzajem nakręcamy
komedia ;P mnie to ciągle brzuchol cmi, ale jest git
nie rozkrecaj się tam beze mnie ,bo mi wody z wrażenia odejda xd
A ciocia no cóż załamana biedulka jutro pójdę ja odwiedzić rano.. Ciekawe czy wyjde sama z tego szpitala ahahaha ale by było, no ale muszę na wyniki jechać jutro a w czwartek endo a w piątek ginek NFZ trzy dni pod rząd szpital.. ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:47
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ano widzicie, a u nas zabierają kartę, ja wolę mieć ksero bo później nie będę miała siły się z nimi kłucić ... czy Was też tak boli pęcherz jak chodzicie? ja nie wiem co ten mój syn tam robi ale normalnie reprymendę dostał bo strasznie nieprzyjemne to gmeranie tam...
Pati trzymam kciuki za ciocię, Agatko niech się młoda nie wygłupia,
jak Wy czujecie te skurcze? jak to liczyć? jezu jaka ja zielona jestem...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Nata mój to dostaje reprymendy i nic nie daje... jest bardzo niziutko czuje jakby miał zaraz wyskoczyć ptfu pftu... do tego majstruje raczkami i ma czkawkę a dziś dodatkowo kłuje mnie szyjka, boję się ale staram się leżeć i nie panikować.... za 13 dni wizyta
Ps. też jestem zielona... nie mam zielonego pojęcia odnośnie skurczy, liczenia itp.. podobno są aplikacje na telefon, ale nie ściągam nie prowokuje losuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:54
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIm back!
no narazie sie wydluzyly przerwy pomiedzy ale cholerstwa po 40 sek i dosc bolesne sa,no ale byly co 2 i 5 minut,jest lzej wiec pewnie sie wyciszy...ale dokoncze obiad bo w razie bym jechala rodzic to hippis zeby mial co jesc potemale bylby prezent na dzien chlopaka
ale pewnie to jeszcze nie to...
Pati co Ty o tym sadzisz? to jeszcze nie to co nie?
Nata no ja nawet wiem kiedy skurcz nadchodzi...ale tez bylam zielona uwierz mi jak beda silne na tyle bys je poczula to sie zorientujesz ze to skurcze.
To taki bol miesiaczkowy w dole brzucha plus cmienie w krzyżu,bedziesz wiedziala,no i twrady brzuch przy skurczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:03
xpatiiix3, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Skurcze ściska cały brzuchol tzn no macicę co raz mocniej i po jakimś czasie odpuszcza liczysz moment w którym zaczyna sciskac aż do momentu jak odpuści
Maaluszek się nie rusza przy tym za bardzo jest skrępowany...
Agatko jak nieregularne to raczej nie patrz jak się nasilają to pojedz jak nie i takie duże różnice są to sobie odpuśc heheh ja to wole w domu siedzieć niż latać po IP bo nie lubię dopiero jak mn przycisnie albo ktoś, np wczoraj Wy he no to juz pojade gdyby ma była to w.wczoraj bym na pewno kolo południa juz na IP była hehehe ;P a ze nie było to dopiero później się zdecydowalam... U mnie porodowe po prysznicu się nasiliły ,a jak u Ciebie lżejsze to luzik
A no i ja nie czuje żebym miała rodzić wiec na pewno to nie dzisiaj heheh ale j się zaczną piździernik to lecimy z koksem))
Wczoraj to mnie na skurczach czyscilo, myślałam, że nie dolece poważnie najpierw myślałam ,że to to bo były regularne i jeszcze to ostre parcie na dwojke, a potem chuj kulki strzelił, no i na szczęście..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:10
AgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny