Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My też mamy samsung eco buuble, krótko ale odpowiada nam no i śpiewa na koniec
Caśka może spróbuj na gardło wodę z solą do przepłukania, fakt ochydne ale ból odszedł mi już po razie jak ręką objął. Dzień wcześniej musiałam w nocy hallsy jeść żeby móc oddychać -
cześć dziewczyny
wy tu o pakowaniu torbya ja na moja nie mam pomysłu, nawet nei wiem co tam zapakować bo u mnie na stronie szpitala nie ma żadnych informacji.. do lekarza idę 02,10 to się dopytam
podkładów mam 1op. myśle że mój dokupi w razie potrzeby a ja kupie sobie jeszcze jakieś mega podpaski po prostu.. tylko które? -
KUNIAK wrote:tez tak zrobiłam,wyprałam dresiki z pieluchami tetrowymi
Efekt ten sam
Taka rolka do zdejmowania siersci nie dała rady więc przyklejałam miejsce po miejscu taśme malarskąi kłaczki się odkleiły
Poradziłam sobie maszynką do strzyżenia/czesania kotaPoooszło zadziwiająco dobrze
Ale na dniach przyszła golarka do ubrań, na którą nie mogłam się doczekać, i ona dokońcyła sprawę zmechaconych - nowych ubranek. Także jak ktoś nie posiada maszynki do strzyżenia kotato polecam jak Santoocha golarkę
KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:dziewczyny jeżeli jesteście sentymentalne to przepiszcie sobie swój kalendarz z belly w jakiś kajet, żeby mieć pamiątkę
ja robię dodatkowo ksero karty ciąży bo zabierają przy porodzie!
Dzięki za info, właśnie o tym nie myślałam, a zdjęcia usg oddają? -
nick nieaktualnyMag.1990 wrote:Hm ja kupiłam always maxi (jak się nie sprawdzą to zostaną na później, a najwyżej M. kupi inne, a jak się sprawdzą to M. dokupi takich)
Mag, polozna ostrzegala, zeby takiego bledu nie popelniac! Kup takie poporodowe chocby 2 paczki
-
a ja mam kartę z pierwszej ciąży - nikt mi nie zabrał
co do podkładów to ja mam 2 paczki z canpola - z belli są tańsze ale straszne - chłonność normalnie zerowa mam nadzieje ze z canpola będą lepsze - a tak wogóle to szpital wymaga ale zazwyczaj też daje - u mnie w pokoju były i te duże na łóżko i bella więc korzystałam z nich a ze swoich praktycznie nie bo i po co - potem już leciałam na always night - dużo lepsza chłonność niż podkłady - a teraz kupiłam ze 4 różnych firm nighty - z belli, naturelli, biedronki i alwaysy - i zobaczymy które będą najlepsze - aa dodam że pisze z doświadczeń po cc - po sn chyba więcej potrzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:10
-
A mi wsio przy wypisie oddali kartę ciąży i inne wyniki moje co dałam zdjęć USG nikt nie zabierał tylko opis USG wydrukowany
Jeszcze skurwiel ten maz ciotki jebany z pracy nie chce wyjść kutasisko a ona bez niczego z pracy wyszła szybko bo chlusnelo z niej, on ją tak zajeździł biedulke pracowała sprzątała wszystko robila to tylko torba się pasie, nic nie robi i jeszcze drze się na nia... Mnie gotuje em taka zdenerwowana ze sobie miejsca nie mogę znaleźć... ;( strasznie się martwie o nią tak marzyła o drugiej córce a mojej mamy nie ma tak by poszła tam na patologie pogadala z położnymi.. ;/Livia
Nela
Marcel
-
Jeśli chodzi o wszelakie badania (i moim zdaniem karta ciąży też się w to wlicza) - to prawo ma do nich pacjent. Jeśli w szpitalu zabierają, robią to bezprawnie, bo uzupełniają historię choroby, ale zgodnie z prawem powinni sobie skopiować i oddać pacjentowi, jest to jego własność. Upomnijcie się przy wypisie, nigdy nie wiadomo kiedy to usg może się potem przydać...
AgataP, xpatiiix3, Agusia ;), Lavendula, Amnezja, ewelina_d, Fidelissa lubią tę wiadomość