Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paula1234 wrote:
A ja chciaam sie jeszcze zapytac apropo wozkow, bedziecie oznaczac odblaskami swoj wozek?? Zastsnawiam sie cxy nie kupic specjalnych naklejek odblaskowych. Teraz tski wymog w polsce ze trzeba swiecic gdy szarówka sie robi -
Kuniak pokoik piękny, ja właśnie rozmyślałam nad naszym i jest mi tak przykro że taka ciasnota u nas że normalnie płakać mi się chce
boję się tego składania łóżeczka, ja nie wiem jak to się wszystko zmieści w tej sypialni... miśki i poduszeczki na pewno dodadzą uroku, a może jakiś dywanik na podłogę?
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Caśka, ten wozek to Bugaboo Cameleon 3 w kolorze różowym (a zapieralam sie, ze bede unikac różu,a tu pokój Malej bialo- rozowo- szary i 70% ubranek w tych kolorach...Masakra:-))
Wozek jest super, Rewolucja go wlasnie polecala, jest bardzo lekki, zwrotny, no i po prostu sie nam podoba:-)
Co do przeziębienia... Ja mam to samo, co Ty. Dopiero, co wyszlam ze szpitala, a tu znowu przeziebienie. Ja tez pije Prenalen, plukam gardlo Tantum verde i używam soli morskiej do nosa. Wydaje mi sie, ze jest troche lepiej- spróbuj moze:-)natasza82, lkc lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:ej a czemu z cewki ta krew? ja myślałam że szycie jest od ujścia pochwy do pupy a nie w górę. Chyba jednak jeszcze mało wiem
Szycie jest tam gdzie pęknie, czyli może być wszędzieCo innego planowe nacięcie, jest zazwyczaj na godzinie 17 lub 19
(w pl nie stosują tego w stronę odbytu), co tez nie oznacza, że nie popęka się gdzie indziej... nie do przewidzenia niestety
-
Kuniak ale śliczny pokoik, te łóżeczko rozwala takie cuuudowne, kolorek boski
no narazie Ci coś brakuje w pokoiku, ale jak przyjdzie Mała na świat to się trochę że tak powiem zagraci wiesz rzeczami pierwszej potrzeby, zabawki itp i będzie przytulniej, mojej pokoik też taki jakby "surowy " narazie.
A ja chwile poprasowałam i odłożyłam reklamówkę ciuchów których już nie założę na pewno po porodzie. Ehhh sporo ich jeszcze zostawiłam, ale nie sądzę, bym zmieściła się w nie. Może sprzedam, szkoda mi trochę, ale wiem, że nawet jak brzusio schudnie to nie będzie już taki by się w obcisłe bluzki mieścić i nie krępować. Zmęczyłam się i resztę obczaję po porodzie. W ogóle mam sporo do układania w półkach ale nie chce tego robić, bo się szybko męczę, może pod koniec albo dopiero po porodzie. -
Viv Porównanie Ci dam
Przed ciążą rozm. 38
W ciąży rozm.40-42 ;P
Po porodzie rozm.40 gora (bo mega Cyc) ,dół do rozm.38 wrocilam
A po karmieniu (9-10miesiecy po porodzie) góra rozm.38 dół 36
Byłam dużo dużo chudsza niż przed ,a myślałam ze biodra juz się nie zejda
Pocieszajace..? ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:04
Viviana, lkc, KUNIAK, ewelina_d, Fidelissa, Marzena27, Amnezja, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kuniak - Pokoik jak z katalogu stylowego urządzania wnętrz - cuuudny!
Dokładnie, jak pisze Vivi, dopełnisz całości na bieżąco jak już trzeba będzie mieć pod ręką wiele rzeczy
Ojej, tak mi szkoda, że obecnie nie mogę na basen chodzić... było to jedyne miejsce gdzie nie czułam swojego ciężaru nosorożca, ale jak minie bezpieczna granica, to na pewno polecę (taaaa - poczłapię) i wykorzystam mój karnecik! Ratownik to rzeczywiście chyba osiwieje wtedy
Vivi - tez mnie strasznie ciągnie do wywalenia części rzeczy, i układania - to pewnie syndrom wicia gniazda się udziela, ale wystarczy, że odkurzę mieszkanie i mam dosyć na cały dzień
Oj, dziewczyny, kondycja u mnie gorsza niż u 80-letniej babci
Trudno mi sobie wyobrazić, że jeszcze kiedykolwiek będę mogła biegać...Viviana, KUNIAK, sisiiii lubią tę wiadomość
-
to fakt łóżeczko piękne, patrzyłam na nie kiedyś jak linki były posyłane. Siedzę i wcinam orzechy z rodzynkami i żurawiną, wiecie co mój mąż jest nienormalny,on się kładzie spać i udaje płacz dziecka. Czyżby tak się przygotowywał hehehe? jeżeli chodzi o głaskanie po bebzunku albo rozmowy z nim to niestety nie ma u nas czegoś takiego, ten typ tak ma niestety. Czasami mu to wypominam, że jest taki chłodny i że się nie wczuwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:07
sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kochane, muszę kupić pralkę. Tak sobie oglądam i ta jest chyba dobra:
http://www.euro.com.pl/pralki/bosch-waq28461pl.bhtml?gclid=CP6x4K_aiMECFRHHtAodQTkALg&gclsrc=aw.ds#opis
no i naczytałam się opinii w necie, że ok. A może któraś z was jej używa, albo poleci jakąś swoją? W końcu kobieta używająca palki na codzień powie o niej więcej niż sprzedawca w sklepie. -
Viviana wrote:Kuniak ale śliczny pokoik, te łóżeczko rozwala takie cuuudowne, kolorek boski
no narazie Ci coś brakuje w pokoiku, ale jak przyjdzie Mała na świat to się trochę że tak powiem zagraci wiesz rzeczami pierwszej potrzeby, zabawki itp i będzie przytulniej, mojej pokoik też taki jakby "surowy " narazie.
A ja chwile poprasowałam i odłożyłam reklamówkę ciuchów których już nie założę na pewno po porodzie. Ehhh sporo ich jeszcze zostawiłam, ale nie sądzę, bym zmieściła się w nie. Może sprzedam, szkoda mi trochę, ale wiem, że nawet jak brzusio schudnie to nie będzie już taki by się w obcisłe bluzki mieścić i nie krępować. Zmęczyłam się i resztę obczaję po porodzie. W ogóle mam sporo do układania w półkach ale nie chce tego robić, bo się szybko męczę, może pod koniec albo dopiero po porodzie.
Viviana nie wywalaj,
wydaje mi się że spokojnie wrócisz do swjego rozmiaru tym bardziej że ty raczej z tych chudziaków chyba jesteś.
Mnie kusiło żeby powywalać część rzeczy ale zostawiłam w ramach poporodowej motywacji!
Tak sobie po cichu marzę że np w sylwestra założę którąś ze swoich normalnych sukienek...ale u mnie już 16 na plusie więc marna szansa:D
Viviana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nastka my zamawialiśmy jakieś 3 tyg temu, wczoraj mąż zadzwonił i powiedział Pan że ma naszykowane do wysyłki, dzisiaj ma być kurier podobno. Najlepiej zadzwonić, bo jak za pobraniem to oni się nie śpieszą widać, ja już się zaczęłam denerwować też.
Pralkę mamy CANDY G04 1062D chyba to jest model, 6kg wsadu, zadowoleni jesteśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:26
-
KasiaKa wrote:Kochane, muszę kupić pralkę. Tak sobie oglądam i ta jest chyba dobra:
http://www.euro.com.pl/pralki/bosch-waq28461pl.bhtml?gclid=CP6x4K_aiMECFRHHtAodQTkALg&gclsrc=aw.ds#opis
no i naczytałam się opinii w necie, że ok. A może któraś z was jej używa, albo poleci jakąś swoją? W końcu kobieta używająca palki na codzień powie o niej więcej niż sprzedawca w sklepie.