Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe o i jest Nasza Ewunia
Ja mogę po weekendziebo nie chce na weekend leżeć w szpitalu ;P
Kurde brzuchol boli ale ciągle okresowo, i noga blee nie lubię
Leże sobie i odpoczywam a mała co raz to rewolucje odczynia w brzuszku
Nastka, Ewelina..!!! Jak u Was sytuacja.?!?!?
Madlen Czasem jak się siedzi albo chodzi to przodem leci hmm jak masz złączone wargi sromowe kurde no jakoś muszę wytłumaczyć to wylatuje jakby z przodu i wygląda jakby faktycznie z cewki leciało nie martw się ;*** ja za to jak nie raz lezalam to mialam na dupie musiałam mieć dluuuuuuugie podpachy do końca rowa a jak wylatywalo jak stałam to właśnie bardziej na przód niż w dół(po środku)... Czaisz.?? ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:17
FK81, AgataP, mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyFlo - gratulacje! Duzo zdrowka dla Ciebie i maleństwa!
FK - no to adrenaliny miałaś pod dostatkiem! Dobrze, że już w domu:)
Babeczki, nie szalejcie tak, bo mnie panika ogarnia. Ja dopiero 13.10. mam wizytę przedporodową w Esculapie i nie wyobrażam sobie nie wytrwać do terminu ccChyba muszę rzadziej podczytywać forum, bo się stresuję
FK81, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Madalenka słonko ,a co z Toba.??
Kurde nastraszyłyście, ze macie skurcze i cisza, no teraz to chyba codziennie już takie akcje będą, mówię no ja z tych emocji na serio urodze ,mimo tego oszczędzania się ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:37
Livia
Nela
Marcel
-
Wzięłam 2 nospy, poleżałam i trochę z mężem pooglądaliśmy seriali, nie przeszło, tylko mam rzadziej, co 9-14 minut... no i dobrze sobie nie wróżę na poród, bo jednak przy skurczach silniejszych czuję kręgosłup... ZZO będą mi dawać co pół godziny
no i mała mi strasznie napiera na szyjkę dziś, czuję, że mi się skróciła z moich 4cm... no nic, w piątek lekarz to zobaczy:)
AgataP, sisiiii, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Jestem kochana jestem, nadrabiam Was
niunia dzis kopie i kopie po wątrobie, żołądku i wypycha pępek az boli. Akrobatka
Sprzątamy troszke i tak jestem z Wami z doskoku
Florentine gratuluje duuuuuzo zdrowka :*
FK ale western, szok. Dobrze ze juz wrocilas jeszcze pare dni i niech sie dzieje co chce
FK81, lkc, AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
no i mnie też boli coś ala jajnik po prawej stronie...i kłuje w pęcherzu...FK ale miałaś akcję ale najważniejsze że już jesteś w domku, nastka nie wygłupiaj się jeszcze łóżeczka nie masz
ja w końcu nastawiłam te buraki na kiszenie :p no i kuźwa non stop mam ochotę na słodkie!!!!
Fidelissa, FK81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie rodzę. Nie ma szans, wygląda na to, że w grudniu dopiero mi się rozkręci. Żadnych skurczy nie mam
Normalnie do pracy chodzę i udaję przed sobą, że w ciąży nie jestem
Tylko starszy synek co chwilę pyta, kiedy już się maleństwo urodzi, bo nie może się doczekać.
Agusia ;), lkc, Maga31, AgataP, Fidelissa, Marzena27, xpatiiix3, Paju lubią tę wiadomość
-
A ja chyba zaraz zemdleje albo pohaftuje...
Połamałam chyba palca kciuka kurde a ja praworęczna...i w dodatku paznokcia zerwałam z tego kciuka... Nie mogę zginać... Zabije tego psychola nie wytrzymałam rzucilam się na Niego normalnie biala goraczka ,tak mu napierdoliłam, ze samej mi się oberwalo bo gipsem mi przywalil w tego palca...
kurwa puchnie i krwiak się robi bosko a jak ja się dziećmi zajme..? jedną ręką.?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:09
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Zakupiłam wreszcie koszule jedną do porodu - czerwona (profilaktycznie, gdyby się krwią uwaliła) i taką do karmienia z dluższym rękawkiem bo ja zmarzlak
CENA : 29,90 sztuka - Italian FashionMaga31, ewelina_d, zupaztytki, Agusia ;), AgataP, anusiaa90, Nata, karmelek, sisiiii, Goplana lubią tę wiadomość
-
Mam tą szarą, jest cudna! ale zapłaciłam ze 2 razy więcej!
caśka lubi tę wiadomość
-
Jula - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Zdrówka i bezbolesnego porodu w terminie
Florentine - gratuluję córeczki!!! Dużo siły życzę
Fidelissa - biedactwo, odpoczywaj i leż... Strasznie krótka ta twoja szyjka. trzymam kciuki by poprzez leżenie się wydłużyła!
Fidelissa, Jula222 lubią tę wiadomość
-
Ja kupowałam w outlecie - Ptak w Rzgowie, tam mają sklep firmowy IF, piękne te koszule mieli ale rozmiarówka strasznie przebrana, ja szukałam najmniejszych i rozpinanych, bo taką z odsłanianym cyckiem już mam
A do porodu chcialam czerwoną, jakoś tak mi najbardziej pasuje aczkolwiek ta kratka troche jak cerata u babci na stole
Kupilam tez malemu czapke zimową
Myślicie że rozmiar 39 będzie dobry ? Kompletnie nie wiem jakie dzieci mają główki, ta była najmniejsza...Agusia ;), lkc, Fidelissa, karmelek, sisiiii lubią tę wiadomość
-
wczoraj nie wchodziłam na forum, ale Was nadrobiłam
Spotkałam sie ze znajomą, która 8 miesiecy temu rodziła w Anglii i faktycznie potwierdzam, że strasznie szybko tam wypisują ze szpitala! po paru godzinach po porodzie wypisali ja z dzieckiem do domu!
Ona odczuwała skurcze jako straszne drapanie od wewnątrz (?).
W każdym razie dziewczyny, lepiej słuchajmy się położnych przy porodzie, bo Ona w pewnym momencie spanikowała, że poród tyle trwa (wzięła wszystkie możliwe znieczulenia, więc jej trochę akcję przystopowały) i zaczęła przeć, choć nie powinna i strasznie popękała wewnątrz, tak, że macica jej się obniżyła...