Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:Ja kupowałam w Happy Mum 2 staniki (bardzo fajne, miękkie bawełniane) chyba po ok 80-90 PLN
http://www.happymum.pl/sklep3/u005,bielizna,0-donna_nursing_bra.html
http://www.happymum.pl/sklep3/u017,bielizna,618-femi_nursing_bra.html
i jeszcze dwa w internecie ze sklepu ALLES:
Ten bardzo fajny:
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-coral-m,776.html
A ten jakoś ch... się układa i musiałam wymienić na rozmiar mniejszy niż normalnie noszę (ale nadal słabo sie układa - jakiś taki trójkąt się robi - NIE POLECAM tej sztuki:
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-rene-01,208.html
Ale ogólnie ten Alles sklep polecam - wyglądają na dobre jakościowo
AAAA - i u mnie w SR mówili, że po porodzie do karmienia koniecznie stanik z fiszbinami! Bo jak się zrobią rozklapiochy to już tak zostaną rozklapiochami na zawsze...albo przynajmniej do wizyty u dr Szczyta
Dotty. w happy mum super tylko jaki kupić rozmiar?
I czy mozna oddać jak będzie zły?
I komu tu wierzyć. Nam mówilinna SR ze miękki stanik na 6 tyg a potem z fiszbinami bo podobno fiszbiny zatrzymują laktację.....
I komu wierzyć?.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:04
-
A ja radze poczekać do po porodzie bop cycki puchna po porodzie od mleka.. W sensie rosną sporo mi np o 2rozm urosły... Czego się nie spodziewałam.. Bo możecie nie trafic z rozmiarem... Albo kupić min. Rozm większy niż teraz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:05
Livia
Nela
Marcel
-
No właśnie z tymi cyckami, kto je tam wie...
Pod biustem powinien się obwód zmniejszyć, w cycku zwiększyć, i ni cholery nie wiem jaki rozmiar mam sobie zakupić, aby potem dobrze podtrzymywał biust...
Wezmę któryś z tych ciążowych, i tak jak pisze Pati, kupię po porodzie. -
FLO! zdrówka dla Was :*** i OGROMNE GRATULAJCE :*:*:*:*:*:*:*:*:*
A i jeszcze raz Dziękuję wszystkim za życzonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:14
Fidelissa, Paju lubią tę wiadomość
-
Fidelissa a ta szyjka to Ci się jakoś drastycznie skróciła od ostatniego badania?
Ja ostatnio miałam 26 mm (30 tc) i lekarz nie panikował, kazał prowadzić spoczynkowy tryb życia ale nawet na basen pozwolił mi chodzić.Eve, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Ja w ciąży miałam 80 i chwile po porodzie jak jeszcze spuchnieta byłam tez, a potem znowu 75 jak woda zeszła
i z d do e w ciazy i do f/g przeszłam po porodzie a teraz to juz mam g tylko mój Cyc wisi a nie sterczy pięknie jak kiedyś ;P i ja zaczekam w razie co na początek sportowe mam 3 później dobiorę odpowiedni rozmiar jak cycek wystarczajaco urośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:20
Fidelissa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyA my dzis na szkole rodzenia mielismy o masazu i....UWAGA!!!!! Mialysmy masowane stopy przez naszych partnerow
No powiem,moj mial taka mine,jakby chcial sie porzygac...ale polozna tam dawala mu w kosc
A maly tak tanczyl,ze myslalam,ze urodze
xpatiiix3, lkc, anusiaa90, Jula222, Fidelissa, FK81, blue00, natasza82, Agusia ;), Milaszka, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale super ahahaha i dobrze chociaż porządnie wymasował stopki.??
Optimus nie mam na to wpływu ,a w dodatku ma z poradni psycholog i co pedagogiczną pozytywna opinie kurde ja nie wiem jak on to robi każdy mowi ze taki grzeczny i miły chłopiec, a w domu za to diabeł...ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja kupiłam 80E na bazarku. Fajny,bawełniany z fiszbinami. Pani powoedziała ze jak.okarze się za mały po porodzie to mi wymieni bez problemu. Jutro i tak pójde wymienić na F. Pati ja mogę te silikony wziąć od Ciebie jak chętnej nie ma
. Dotty ja to raz w życiu dałam 80zł za stanik. Jak do ślubu szłam. Na takie do karmienia szkoda by mi było pewnie. Pati współczuję przebojów z bratem...
-
Nata wrote:Ja kupiłam 80E na bazarku. Fajny,bawełniany z fiszbinami. Pani powoedziała ze jak.okarze się za mały po porodzie to mi wymieni bez problemu. Jutro i tak pójde wymienić na F. Pati ja mogę te silikony wziąć od Ciebie jak chętnej nie ma
. Dotty ja to raz w życiu dałam 80zł za stanik. Jak do ślubu szłam. Na takie do karmienia szkoda by mi było pewnie. Pati współczuję przebojów z bratem...
Nata a ile masz cm pod biustem? -
lkc wrote:Fidelissa 3 tyg to nie tak duzo, a 24 mm to tez nie tak malo zeby tylko plackiem lezec. mam tyle samo i do tego male rozwarcie a lekarz pozwolil mi chodzic - nie za duzo, ale moge. i na szczescie jakos sie kulam, liczy sie kazdy dzien
umiarkowany wysilek nie powinien zaskoczyc, ale kazda z nas jest inna. uwazaj na siebie!
JULA - STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przez dwa tyg. Skróciła mi sie 5 min.
A leżę juz 3 tyg....