Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula Ty to dopiero masz cyca Hehe ;))

Nata priv ;)

Uff u cioci krwawienie ustępuje ;)

Jula222, mada_lena, nick nieaktualny, anusiaa90 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo cycuch jest :) dlatego kupie stanik dopiero po porodzie jak laktacja ruszy pelna para :) wiec sie dopiero wtedy kopne do brafiterki :)

Fidelissa, xpatiiix3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa u mnie szyjka podobnie, tyle ze dodatkowo miekka. Szkoda, ze nie założył ci gin pessara byłabys spokojniejsza. Kazał do 36 oszczędzać sie a potem to juz wiesz;)
    Pati szkoda zdrowia i palca ale ja tez bym mu wpier..... Porządnie zeby z tydzien na dupsku nie usiadł
    Non stop bym zarla i pila :/ tez tak macie??

Fidelissa lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Fidelissa u mnie szyjka podobnie, tyle ze dodatkowo miekka. Szkoda, ze nie założył ci gin pessara byłabys spokojniejsza. Kazał do 36 oszczędzać sie a potem to juz wiesz;)
    Pati szkoda zdrowia i palca ale ja tez bym mu wpier..... Porządnie zeby z tydzien na dupsku nie usiadł
    Non stop bym zarla i pila :/ tez tak macie??
    Twierdzi ze na paser za późno i jak mam z tym dyskutować....?

Tez żałuje..

qq87j44jhto0od0f.png

• scindapsus Ekspertka

Wysłany: 30 września 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, nadrobiłam... ;)

ja mam taką pralkę, chwalę sobie bardzo http://www.euro.com.pl/pralki/bosch-wlk24240pl.bhtml

staniki też kupiłam teraz miękkie, bo mi się lekkie zwisy zaczynają robić i muszę w czymś w nocy spać, a kupiłam w 2-paku na allegro, a i urosłam z 75A na 80D ;)

a oto Mamuśka- Kierduśka w 35tyg (34+2dni) :D

ndn2ub.jpg
    sxf6vr.jpg

Dziś miałam gorszy dzień, po raz pierwszy od niepamiętnych czasów astma dawała się we znaki... chyba trza lekarza odwiedzić... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:22

Jula222, ewelina_d, mada_lena, Fidelissa, xpatiiix3, Madlen222, nick nieaktualny, lkc, Dotty84, nick nieaktualny, Marzena27, Agusia ;), misiaczk25, nick nieaktualny, Nata, anusiaa90, Strupka, Viviana, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi Zuzinka naciska w dol.. czuje ze jest w kanaliku.;/ głowka napiera i rączkami macha az wierc sie z tego co ona tam wyprawia..

ogólem powiem wam ze brakuje mi mojego gabinetu!!!!nie po ty by robic cos zamawiac czy pilnowac dziewczyn a po to by lezec i piękniec :P brakuje mi epilacji na brwiach maseczek wrr.. ogolnie czuje sie do dupy w szpitalu juz.. ale bede siedziec ile trza :P :) czyli do konca :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:23

Fidelissa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Paju Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy na USG - zdjęć nie ma.

Mam więcej pić bo wód jest mało.. ale w normie.

HC - 29, 87 cm
    AC - 29, 81 cm
    FL - 6,5 cm - więc długość ok. 45,5 cm

waga - 2201 g - odpowiada 33t6d czyli prawie że tydzień do tyłu bo z OM dziś jest 34t5d.

Więc wszystko w normie - głowa i waga na najniższym centylu, brzuch i kość udowa na środkowym.

No więc maluch z niego no!

Lecę Was nadrabiać dzisiejszo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:22

mada_lena, Fidelissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, e_v_e, Marzena27, natasza82, Agusia ;), nick nieaktualny, anusiaa90, Viviana, Maga31 lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Twierdzi ze na paser za późno i jak mam z tym dyskutować....?

Tez żałuje..

:(
    A masz skurcze??

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada- Lena

Mam wilczy głód ciagle bym jadła a tu dupa.... Cukrzyca

Śledzie i krówki i nutelle i kakao i wszystko....ehhh
    I w nocy tez jestem głodna

Agusia ja raz Zjadlam 1 plasterek żółtego sera i cukier 168.

Dzsiaj po 2 kromkach chleba ig rano i 4 plastrach łopatki, pomidorze i papryce 136.
    Po śniadaniu jest najgorzej potem z górki.
    A na czczo mam 84.
    I nic z tego nie rozumiem ..:)

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    :(
    A masz skurcze??
    Wczoraj miałam twardy brzuch. Krzyż mnie bolał, ale ciagle wiec nie wiem czy to skurcze?

qq87j44jhto0od0f.png

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrr... lece prosic o ktg.;/ Buziaki kochane :** i nie rodzic jeszcze :) :*

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa jaki brzunio śliczny i jaki kształtny :** a mamuśka hoho ;)

Paju no faktycznie maluszek, ale ja to juz dla USG nie wierze ;)

Madalenka na szczęście już ochłonęłam, gdyby nie Marcel to do widzenia wracam wieczorem... Albo bym w pokoju leżała sobie i jak to moja babcia mówi gniła w łóżku jak pod koniec ciąży z Marcelem jak ze szkoły wracałam ;P ja jakiegoś strasznego głodu niodczuwam ,a z Marcyśkiem pod koniec po trafiłam o 2-3 w nocy się budzić z głodu i musiałam iść do lodówki i już hehe

Jula gadaj tam z Zuzia niech siedzi w brzusiu i się nie wygłupia Hehe :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:35

Jula222, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Mała strasznie napiera nawet juz poducha pod dupcia i biodrami nie pomaga nie chce isc wyzej.;/ a po za tym przestaje sie wiercic.. a skurcze robia sie znow dosc dosc konkretne.;/ wrrr! co 3 dni mamy psikusa?;/ juz tez rozmawaim z Zuzą że nie może wyjsc w Mamy urodziny bo wtedy jedna impreza mniej :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo gratulacje!!! wow, co za niusy!!! cieszę się że z małą wszystko ok:) Koniecznie zapodaj jakimś zdjęciem:) no i witam w klubie mamusiowym:)

Jula222 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula wyluzuj słońce dopiero za parę minut mamy piździernik ;) hehe dasz rade trzymaj małą w brzuszku i zaciskaj nogi jak coś ja pod telefonem ;** ale już nie odp z tego tylko z drugiego ,potem zmieniam kartę umowa wygasa koniec września hehe jutro na tabele numer z orange mój wrzuce jak znajdę SIM z orange ten po R.. Bo leży i muszę płacić za niego... Chociaż nie korzystam... Wiec czas zacząć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:56

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    agatap

To dla Ciebie :)))

https://www.babymama.pl/smoczek-elodie-details-jolly-white-p1734.html

Fidelissa mam taki smoczek i spioszki (duzo spiszkow w czaszki mam zreszta)

e8rb5l.jpg

juz widze zawal u tesciowej jak Ninje wystroje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:57

xpatiiix3, mada_lena, Goplana, Mamadomina, Dotty84, Marzena27, Agusia ;), Fidelissa, Nata, KUNIAK, anusiaa90, Strupka, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetne..! ;)

Kurde a ja bym chciała jakieś kolorowe malej kupić i z motywami bo wszędzie co dla dziewczynki to różowe, kwiatki albo panterka ;P hehe

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scindapsus swietnie wygladasz,ksztaltny bruszek :)

Jula czekaj jeszcze nie mozesz rodzic najpierw my z Pati przetrzemy sciezki :P

ja lece spac..wykonczyl mnie szpital dzisiaj,wiec ide w kimono , zachowywac sie prosze i nie rodzic przez noc :)

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Wczoraj miałam twardy brzuch. Krzyż mnie bolał, ale ciagle wiec nie wiem czy to skurcze?

Kurcze wiec byc moze dlatego sie skraca.... Fidelissa co by nie było Dasz rade poodpoczywac:) pomysl ze do 36 tc zostały Ci tylko dwa tyg :)

Pati wyślij mi na priv nowy numer oki?

Jula nie żartuj sobie. Świece tam zrob wciśnij uda i byle do połowy października

xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Świetne..! ;)

Kurde a ja bym chciała jakieś kolorowe malej kupić i z motywami bo wszędzie co dla dziewczynki to różowe, kwiatki albo panterka ;P hehe

ja mam duzo zywych kolorow i ani jednego rozowego(jedynie wstawki na tych spioszkach w czaszki :P) ,bo rozowe dostane pewnie i jeszcze bede plakac ze tyle tego mam,ale fakt wszytsko dla dziewczynek rozowe i w kwiatki,ja malej kupuje niektore chlopiece jak sa fajne i da sie pod dziewczynke podpiac :) mam takie wypasione spiochy buciki spodenki i sliniak z ciasteczkowym potworem ,swietne.Takie wyjsciowe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 00:07

Marzena27, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ