Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
noo cycuch jest
dlatego kupie stanik dopiero po porodzie jak laktacja ruszy pelna para
wiec sie dopiero wtedy kopne do brafiterki
Fidelissa, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Fidelissa u mnie szyjka podobnie, tyle ze dodatkowo miekka. Szkoda, ze nie założył ci gin pessara byłabys spokojniejsza. Kazał do 36 oszczędzać sie a potem to juz wiesz;)
Pati szkoda zdrowia i palca ale ja tez bym mu wpier..... Porządnie zeby z tydzien na dupsku nie usiadł
Non stop bym zarla i pilatez tak macie??
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Fidelissa u mnie szyjka podobnie, tyle ze dodatkowo miekka. Szkoda, ze nie założył ci gin pessara byłabys spokojniejsza. Kazał do 36 oszczędzać sie a potem to juz wiesz;)
Pati szkoda zdrowia i palca ale ja tez bym mu wpier..... Porządnie zeby z tydzien na dupsku nie usiadł
Non stop bym zarla i pilatez tak macie??
Tez żałuje..
-
Ufff, nadrobiłam...
ja mam taką pralkę, chwalę sobie bardzo http://www.euro.com.pl/pralki/bosch-wlk24240pl.bhtml
staniki też kupiłam teraz miękkie, bo mi się lekkie zwisy zaczynają robić i muszę w czymś w nocy spać, a kupiłam w 2-paku na allegro, a i urosłam z 75A na 80D
a oto Mamuśka- Kierduśka w 35tyg (34+2dni)
Dziś miałam gorszy dzień, po raz pierwszy od niepamiętnych czasów astma dawała się we znaki... chyba trza lekarza odwiedzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:22
Jula222, ewelina_d, mada_lena, Fidelissa, xpatiiix3, Madlen222, AgataP, lkc, Dotty84, blue00, Marzena27, Agusia ;), misiaczk25, zupaztytki, Nata, anusiaa90, Strupka, Viviana, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
A mi Zuzinka naciska w dol.. czuje ze jest w kanaliku.;/ głowka napiera i rączkami macha az wierc sie z tego co ona tam wyprawia..
ogólem powiem wam ze brakuje mi mojego gabinetu!!!!nie po ty by robic cos zamawiac czy pilnowac dziewczyn a po to by lezec i piękniecbrakuje mi epilacji na brwiach maseczek wrr.. ogolnie czuje sie do dupy w szpitalu juz.. ale bede siedziec ile trza
czyli do konca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:23
Fidelissa, AgataP lubią tę wiadomość
-
Byliśmy na USG - zdjęć nie ma.
Mam więcej pić bo wód jest mało.. ale w normie.
HC - 29, 87 cm
AC - 29, 81 cm
FL - 6,5 cm - więc długość ok. 45,5 cm
waga - 2201 g - odpowiada 33t6d czyli prawie że tydzień do tyłu bo z OM dziś jest 34t5d.
Więc wszystko w normie - głowa i waga na najniższym centylu, brzuch i kość udowa na środkowym.
No więc maluch z niego no!
Lecę Was nadrabiać dzisiejszoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:22
mada_lena, Fidelissa, AgataP, ÓptimusPrime, e_v_e, Marzena27, natasza82, Agusia ;), zupaztytki, anusiaa90, Viviana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Mada- Lena
Mam wilczy głód ciagle bym jadła a tu dupa.... Cukrzyca
Śledzie i krówki i nutelle i kakao i wszystko....ehhh
I w nocy tez jestem głodna
Agusia ja raz Zjadlam 1 plasterek żółtego sera i cukier 168.
Dzsiaj po 2 kromkach chleba ig rano i 4 plastrach łopatki, pomidorze i papryce 136.
Po śniadaniu jest najgorzej potem z górki.
A na czczo mam 84.
I nic z tego nie rozumiem .. -
Aaaa jaki brzunio śliczny i jaki kształtny :** a mamuśka hoho
Paju no faktycznie maluszek, ale ja to juz dla USG nie wierze
Madalenka na szczęście już ochłonęłam, gdyby nie Marcel to do widzenia wracam wieczorem... Albo bym w pokoju leżała sobie i jak to moja babcia mówi gniła w łóżku jak pod koniec ciąży z Marcelem jak ze szkoły wracałam ;P ja jakiegoś strasznego głodu niodczuwam ,a z Marcyśkiem pod koniec po trafiłam o 2-3 w nocy się budzić z głodu i musiałam iść do lodówki i już hehe
Jula gadaj tam z Zuzia niech siedzi w brzusiu i się nie wygłupia Hehe :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:35
Jula222, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
no Mała strasznie napiera nawet juz poducha pod dupcia i biodrami nie pomaga nie chce isc wyzej.;/ a po za tym przestaje sie wiercic.. a skurcze robia sie znow dosc dosc konkretne.;/ wrrr! co 3 dni mamy psikusa?;/ juz tez rozmawaim z Zuzą że nie może wyjsc w Mamy urodziny bo wtedy jedna impreza mniej
-
Jula wyluzuj słońce dopiero za parę minut mamy piździernik
hehe dasz rade trzymaj małą w brzuszku i zaciskaj nogi jak coś ja pod telefonem ;** ale już nie odp z tego tylko z drugiego ,potem zmieniam kartę umowa wygasa koniec września hehe jutro na tabele numer z orange mój wrzuce jak znajdę SIM z orange ten po R.. Bo leży i muszę płacić za niego... Chociaż nie korzystam... Wiec czas zacząć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:56
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:agatap
To dla Ciebie))
https://www.babymama.pl/smoczek-elodie-details-jolly-white-p1734.html
Fidelissa mam taki smoczek i spioszki (duzo spiszkow w czaszki mam zreszta)
juz widze zawal u tesciowej jak Ninje wystrojeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:57
xpatiiix3, mada_lena, Goplana, Mamadomina, Dotty84, Marzena27, Agusia ;), Fidelissa, Nata, KUNIAK, anusiaa90, Strupka, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Wczoraj miałam twardy brzuch. Krzyż mnie bolał, ale ciagle wiec nie wiem czy to skurcze?
Kurcze wiec byc moze dlatego sie skraca.... Fidelissa co by nie było Dasz rade poodpoczywac:) pomysl ze do 36 tc zostały Ci tylko dwa tyg
Pati wyślij mi na priv nowy numer oki?
Jula nie żartuj sobie. Świece tam zrob wciśnij uda i byle do połowy październikaxpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Świetne..!
Kurde a ja bym chciała jakieś kolorowe malej kupić i z motywami bo wszędzie co dla dziewczynki to różowe, kwiatki albo panterka ;P hehe
ja mam duzo zywych kolorow i ani jednego rozowego(jedynie wstawki na tych spioszkach w czaszki) ,bo rozowe dostane pewnie i jeszcze bede plakac ze tyle tego mam,ale fakt wszytsko dla dziewczynek rozowe i w kwiatki,ja malej kupuje niektore chlopiece jak sa fajne i da sie pod dziewczynke podpiac
mam takie wypasione spiochy buciki spodenki i sliniak z ciasteczkowym potworem ,swietne.Takie wyjsciowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 00:07
Marzena27, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość