X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Fidelissa mam taki smoczek i spioszki (duzo spiszkow w czaszki mam zreszta)

e8rb5l.jpg

juz widze zawal u tesciowej jak Ninje wystroje :P

AAAA, zakochałam sie w tych śpioszkach - można spytać gdzie kupiłaś?

AgataP lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, cos rano mialam troche rozowego na papierze... przez noc nic nie bylo...
    Musze terazjsc do poradni cukrzycowej, nie wiem, czy na czczo, bo znowu ZREC mi sie chce...
    W nocy znowu Maly glod mnie obudził...podjadlam I od razuspalam jak niemowlak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:14

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie biustonosza ja podobnie jak Nata, konkretniejszy kupiłam do ślubu, teraz do karmienia też kupię zwykłe, a po połogu dopasuje już konkretny co by nie zrobić sobie zwisów :)

Mamadomina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i szybkiego porodu :)

Alka, bardzo mi przykro ale pamiętaj proszę że każda z nas myśli o Tobie i wierzy, że wszystko będzie dobrze.

Kochane mamy październik, zimny mokry i wietrzny pogoda daje znać, że niedługo nasza kolej

natasza82, zupaztytki, Fidelissa, Mamadomina lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Świetne..! ;)

Kurde a ja bym chciała jakieś kolorowe malej kupić i z motywami bo wszędzie co dla dziewczynki to różowe, kwiatki albo panterka ;P hehe

KOchana, ja mam pełną wyprawkę aż do rozmiaru 68 i może ze 2 różowe rzeczy :)
    Szukałam po TESCO i na promocjach 5-10-15 i Pinokio :) Ale fakt, że trzeba się namęczyć, żeby coś upolować między wszechogarniającym różem...

Nata lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina - sto lat Kochana! Szybkiego i bezbolesnego porodu w terminie no i pociechy z Maleństwa <3

Mamadomina lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek

My juz od 6 nie spimy. Właśnie zjedlismy płatki z mleczkiem. Mniammm...pychota:)))

Alka trzymam kciuki za maleństwo zeby wszystko było dobrze.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

r5bup6u.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina sto lat:) zdrowka dla Was :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALka, ale co się stało? Tak nagle? Wcześniej niczego nie widzieli, czy ja może coś przeoczyłam?
    Ale mnie z rana przeczyściło. Mam nadzieję, że to nie zapowiedź porodu :D

• FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien!
    2 godz skurczow nocnych, to juz chyba norma do konca u mnie, uspokoily sie gnoje na szczescie.i co? poszlam po bulki na d ranem bo glodna bylam a nie mogla spac.
    konsultowalam z polozna co i jak, jak po 2 god znie przejda, a beda narastac wtedy na porod. dbac o to zeby pecherz byl odsikany, brzuch wykupkany , bo inaczej jest napor na macice i stad skurcze.
    Trzymajta sie!
    no i mowila ze lezec mam a nie po bulki latac bo se porod wylatam, a dobrze by bylo keszcze do 36 tyg dociagnac.
    Milego dzienia, bez skurczow!!

Nata, Fidelissa, mada_lena, lkc, Goplana, AgataP lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka trzymajcie sie !!Będe sie za Was modlila.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    ALka, ale co się stało? Tak nagle? Wcześniej niczego nie widzieli, czy ja może coś przeoczyłam?
    Ale mnie z rana przeczyściło. Mam nadzieję, że to nie zapowiedź porodu :D

Maluszek Alki miał wykryte jedno złamanie już wcześniej i podejrzewali chyba wrodzoną łamliwość kości... Ale wszyscy liczyliśmy, że nie pojawią się już nowe...

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) My juz po śniadanku oglądamy ddtvn :)

Mamadomina Sto lat !!! Spełnienia marzeń!!!!

Alka strasznie przykre wiadomości, współczuję Ci bardzo :( Ale wierzę że nie jest tak żle jak się wydaję i że wszystko sie poukłada a ty sobie poradzisz

Flo gratuluję córeczki mam nadzieję że wszystko jest ok i niedługo wyjdziecie do domu :)

Ja dzisiaj postanowiłam że zrobię porządek w największej szafie chyba cały dzień mi to zajmie więc zaraz zabieram sie za robotę

Miłego dnia :)

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wszystkiego naj naj z okazji urodzinek.

Alka bardzo bardzo współczuję i oczywiście wspieram modlitwą za Twojego synka.

Mnie wczoraj wymeczyły skurcze az zasnełam. CO to za cholerstwo nieregularne:/ No ale odryłam że jak siedze to nie łapie więc ułożyłam sobie tak poduszki na noc żeby była pozycja siedząca i uwaga nawet sie wyspałam.

U mnie samozaparcie wczoraj było mój chciał mnie zawieść a ja się nie dałam powiedziałam że jeszcze nie przyszło łóżeczko i pościel do niego więc nie mogę rodzić.

Fidelissa, Mamadomina, AgataP lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama domina buziaki urodzinowe!
    to se jeszcze ponarzekam na mojego. dal dupy na calego jesli o opieke i komfort moj emocjonalny w szpitalu chodzi,,, jestem teeaz 10 dni u przyjaciolki, bo na niego nie moge liczyc, ona zadba, zebym sie nie przemeczala, a on.. coz.
    nie chce sie rozdrabniac, generalnie wiozac mie tydzien do szpitala tydzien temu darl ryja cala droge, ze przesadzam i bede cyrki w spzitalu robic, ze mi nic nie jest..
    odwiedzil 2 razy, po 5 min, zostawiala rzeczy na zmiane i jechal z powrtem.
    bolalo jak cholera, mialam z 2 noce, ze rzyczlalm w nocy i modlilam sie zeby Maly przezyl, balalm si ejak cholera, posypalam sie. raz odwzaylam mu sie to napisac podczas takiej bezsennej nocy i co? odp:uspokoj sie, zaszkdzisz dziecku, nie panikuju, napewonic ci nie jest..
    podczas drugidch odwiedzin zacleam mowic ze skurce, rzowarcie, a on, pieprzysz, poloznej pytalaem mowila z nie rodzisz jeszcze...
    nie mowiac o tym, ze jak tydizen temu zawiozl mnie do nowego mieszkania, gdzy zadzwonilam ze zle sie cuzje i nie spzrratm dzis zjebal jak bura suke, to po cholere cie przyizolem tu, stracilem kase na benzyne( 30 km) i czas, a Ty sie lenisz.....szkoda słow. chyba czas na odpoweidnia decyzje wreszcie z moejje strony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:52

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 widzę ze kolejny się tatuś znalazł z Bożej łaski. Co się z tymi chłopami dzieje. Nie rozumiem zamiast nas wspierać i troszczyć się bo wkońcu nosimy ich dzieci to mają nas za nic.

Madlen222, Agata92, AgataP lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi to stwierdzic Nastka, ale mialysmy pecha trafic na skonczonych kutasow na to wyglada:(.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 czasami mam wrażenie, że mężczyźni sobie z tym wszystkim nie radzą. Czasami wynika to z tego, że są przerażeni i wolą wmawiać sobie i innym, że nic się nie dzieje. Nie rozumieją tego, że dla kobiety to jest przykre i że nie są dla niej wsparciem.
    Czasami to wyglada tak, że oni potrzebują większego wsparcia, niż kobieta. PRzerażające, ale często prawdziwe. No i my baby musimy potem walczyć za siebie i za nich. A czasami nie ma już sił ani chęci i trzeba się zastanowić, czy warto... Policzyć plusy i minusy. Ale miłość jest ślepa i minusów często nie widzi, na szczęście dla tych naszych chlopów...

FK81, AgataP lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK - współczuję... Kopnij go w dupę może się opamięta...

FK81 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swojemu jak powiedziałam że chce sie rozejść i moja mama go zjechala z gory do dołu to się wkońcu opamiętał troszke. Ale masz racje trafiłyśmy na skończonych palantów

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może oni byli tak wychowywani, że są najważniejsi, tylko oni się liczą i tylko ich emocje i wygoda? Takiemu to potem trudno wytłumaczyć, że tak nie jest.

‹‹ 1463 1464 1465 1466 1467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ