X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Fidelissa mam taki smoczek i spioszki (duzo spiszkow w czaszki mam zreszta)

e8rb5l.jpg

juz widze zawal u tesciowej jak Ninje wystroje :P

AAAA, zakochałam sie w tych śpioszkach - można spytać gdzie kupiłaś?

AgataP lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, cos rano mialam troche rozowego na papierze... przez noc nic nie bylo...
    Musze terazjsc do poradni cukrzycowej, nie wiem, czy na czczo, bo znowu ZREC mi sie chce...
    W nocy znowu Maly glod mnie obudził...podjadlam I od razuspalam jak niemowlak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:14

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie biustonosza ja podobnie jak Nata, konkretniejszy kupiłam do ślubu, teraz do karmienia też kupię zwykłe, a po połogu dopasuje już konkretny co by nie zrobić sobie zwisów :)

Mamadomina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i szybkiego porodu :)

Alka, bardzo mi przykro ale pamiętaj proszę że każda z nas myśli o Tobie i wierzy, że wszystko będzie dobrze.

Kochane mamy październik, zimny mokry i wietrzny pogoda daje znać, że niedługo nasza kolej

natasza82, zupaztytki, Fidelissa, Mamadomina lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Świetne..! ;)

Kurde a ja bym chciała jakieś kolorowe malej kupić i z motywami bo wszędzie co dla dziewczynki to różowe, kwiatki albo panterka ;P hehe

KOchana, ja mam pełną wyprawkę aż do rozmiaru 68 i może ze 2 różowe rzeczy :)
    Szukałam po TESCO i na promocjach 5-10-15 i Pinokio :) Ale fakt, że trzeba się namęczyć, żeby coś upolować między wszechogarniającym różem...

Nata lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina - sto lat Kochana! Szybkiego i bezbolesnego porodu w terminie no i pociechy z Maleństwa <3

Mamadomina lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek

My juz od 6 nie spimy. Właśnie zjedlismy płatki z mleczkiem. Mniammm...pychota:)))

Alka trzymam kciuki za maleństwo zeby wszystko było dobrze.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

r5bup6u.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina sto lat:) zdrowka dla Was :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALka, ale co się stało? Tak nagle? Wcześniej niczego nie widzieli, czy ja może coś przeoczyłam?
    Ale mnie z rana przeczyściło. Mam nadzieję, że to nie zapowiedź porodu :D

• FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien!
    2 godz skurczow nocnych, to juz chyba norma do konca u mnie, uspokoily sie gnoje na szczescie.i co? poszlam po bulki na d ranem bo glodna bylam a nie mogla spac.
    konsultowalam z polozna co i jak, jak po 2 god znie przejda, a beda narastac wtedy na porod. dbac o to zeby pecherz byl odsikany, brzuch wykupkany , bo inaczej jest napor na macice i stad skurcze.
    Trzymajta sie!
    no i mowila ze lezec mam a nie po bulki latac bo se porod wylatam, a dobrze by bylo keszcze do 36 tyg dociagnac.
    Milego dzienia, bez skurczow!!

Nata, Fidelissa, mada_lena, lkc, Goplana, AgataP lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka trzymajcie sie !!Będe sie za Was modlila.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    ALka, ale co się stało? Tak nagle? Wcześniej niczego nie widzieli, czy ja może coś przeoczyłam?
    Ale mnie z rana przeczyściło. Mam nadzieję, że to nie zapowiedź porodu :D

Maluszek Alki miał wykryte jedno złamanie już wcześniej i podejrzewali chyba wrodzoną łamliwość kości... Ale wszyscy liczyliśmy, że nie pojawią się już nowe...

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) My juz po śniadanku oglądamy ddtvn :)

Mamadomina Sto lat !!! Spełnienia marzeń!!!!

Alka strasznie przykre wiadomości, współczuję Ci bardzo :( Ale wierzę że nie jest tak żle jak się wydaję i że wszystko sie poukłada a ty sobie poradzisz

Flo gratuluję córeczki mam nadzieję że wszystko jest ok i niedługo wyjdziecie do domu :)

Ja dzisiaj postanowiłam że zrobię porządek w największej szafie chyba cały dzień mi to zajmie więc zaraz zabieram sie za robotę

Miłego dnia :)

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wszystkiego naj naj z okazji urodzinek.

Alka bardzo bardzo współczuję i oczywiście wspieram modlitwą za Twojego synka.

Mnie wczoraj wymeczyły skurcze az zasnełam. CO to za cholerstwo nieregularne:/ No ale odryłam że jak siedze to nie łapie więc ułożyłam sobie tak poduszki na noc żeby była pozycja siedząca i uwaga nawet sie wyspałam.

U mnie samozaparcie wczoraj było mój chciał mnie zawieść a ja się nie dałam powiedziałam że jeszcze nie przyszło łóżeczko i pościel do niego więc nie mogę rodzić.

Fidelissa, Mamadomina, AgataP lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama domina buziaki urodzinowe!
    to se jeszcze ponarzekam na mojego. dal dupy na calego jesli o opieke i komfort moj emocjonalny w szpitalu chodzi,,, jestem teeaz 10 dni u przyjaciolki, bo na niego nie moge liczyc, ona zadba, zebym sie nie przemeczala, a on.. coz.
    nie chce sie rozdrabniac, generalnie wiozac mie tydzien do szpitala tydzien temu darl ryja cala droge, ze przesadzam i bede cyrki w spzitalu robic, ze mi nic nie jest..
    odwiedzil 2 razy, po 5 min, zostawiala rzeczy na zmiane i jechal z powrtem.
    bolalo jak cholera, mialam z 2 noce, ze rzyczlalm w nocy i modlilam sie zeby Maly przezyl, balalm si ejak cholera, posypalam sie. raz odwzaylam mu sie to napisac podczas takiej bezsennej nocy i co? odp:uspokoj sie, zaszkdzisz dziecku, nie panikuju, napewonic ci nie jest..
    podczas drugidch odwiedzin zacleam mowic ze skurce, rzowarcie, a on, pieprzysz, poloznej pytalaem mowila z nie rodzisz jeszcze...
    nie mowiac o tym, ze jak tydizen temu zawiozl mnie do nowego mieszkania, gdzy zadzwonilam ze zle sie cuzje i nie spzrratm dzis zjebal jak bura suke, to po cholere cie przyizolem tu, stracilem kase na benzyne( 30 km) i czas, a Ty sie lenisz.....szkoda słow. chyba czas na odpoweidnia decyzje wreszcie z moejje strony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:52

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 widzę ze kolejny się tatuś znalazł z Bożej łaski. Co się z tymi chłopami dzieje. Nie rozumiem zamiast nas wspierać i troszczyć się bo wkońcu nosimy ich dzieci to mają nas za nic.

Madlen222, Agata92, AgataP lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi to stwierdzic Nastka, ale mialysmy pecha trafic na skonczonych kutasow na to wyglada:(.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 czasami mam wrażenie, że mężczyźni sobie z tym wszystkim nie radzą. Czasami wynika to z tego, że są przerażeni i wolą wmawiać sobie i innym, że nic się nie dzieje. Nie rozumieją tego, że dla kobiety to jest przykre i że nie są dla niej wsparciem.
    Czasami to wyglada tak, że oni potrzebują większego wsparcia, niż kobieta. PRzerażające, ale często prawdziwe. No i my baby musimy potem walczyć za siebie i za nich. A czasami nie ma już sił ani chęci i trzeba się zastanowić, czy warto... Policzyć plusy i minusy. Ale miłość jest ślepa i minusów często nie widzi, na szczęście dla tych naszych chlopów...

FK81, AgataP lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK - współczuję... Kopnij go w dupę może się opamięta...

FK81 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swojemu jak powiedziałam że chce sie rozejść i moja mama go zjechala z gory do dołu to się wkońcu opamiętał troszke. Ale masz racje trafiłyśmy na skończonych palantów

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może oni byli tak wychowywani, że są najważniejsi, tylko oni się liczą i tylko ich emocje i wygoda? Takiemu to potem trudno wytłumaczyć, że tak nie jest.

‹‹ 1463 1464 1465 1466 1467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ